На фокусі, цілі в житті та відсті

Я нещодавно почув інтерв’ю з Робертом Голденом, письменником та професором психології, який зазначив, що на його думку більшість людей не потребують психотерапії, їх проблема не має фокусу. Я повністю погоджуюсь з ним. Багато хто з нас думають, що у нас є мене, і це не дивно. Це особливо вірно для людей, які живуть в розвинутих країнах: коли ваші безпосередні потреби зустрілися (харчування і притулок), ви встигли подумати про життя, своє значення і ваше призначення. Так ми починаємо шукати відповіді на питання. Так починається криза, якщо удачливий, може призвести до інсайтів. Коли ми починаємо шукати відповіді, більшість з нас використовують мислення для відповіді на питання. І тільки деякі можуть вийти за межі мислення і отримати відповіді безпосередньо з джерела.

Під силою думки

Я часто пишу про мислення, і це може здатися багатьом, що я вважаю, що здатність думати дуже негативно. Не вірно. Сучасне мислення людини фактично з його управління. Більшість з нас не може зупинити еротичний потік думок в наших головах, ми слідуємо за їх свинцем, даємо в своїх хорових оповіданнях, живуть в світі фантазії, вони створили, сумуючи минуле, боїться майбутнього. В інших словах ми контролюємо нас, не контролюємо їх – в цьому сенсі реальність, створеному нашими мисленнями в нашій голові, називається его і часто бачить як щось негативне. Тим не менш, це стає все більш чітким, щоб розвиток мислення в таку неконтрольовану форму просто необхідно для людства, щоб досягти наступного етапу розвитку, а саме, вийти за межі мислення. У цьому сенсі мислити не можна розглядати як щось негативне, це просто реальність сучасності, без цього не може бути.

Щоб діяти або довірити долі?

Коли людина рано чи пізно стикається з дуже питання про те, що вона страшна, і не думати ще більш страшним, наприклад «Хто я?», «Що таке значення мого життя?», «Що моє призначення?», «Як знайти себе?», «Які цілі життя?», то більшість з нас використовують мислення для відповіді на ці питання. Відповіді на ці питання будуть різними.

Люди, які визначаються і енергійні в природі, швидше за все, відповісти на це питання: «Не потрібно чекати відповідей, потрібно діяти, потрібно створити себе, ти творець вашої долі, що означає, приїжджаєш, бігти, просувати... й

Люди, які більш м'які і невизначні, як правило, можуть бути повністю втрачені або воліють повільно йти з потоку, сподіваючись, що може десь вони будуть щасливі (маррі або виграти лотерею).

Результатом є те, що ми маємо справу з двома видами енергетичної енергії людини: першим є твердження, аспіратив, відкидаючи все на своєму шляху, часто деструктивний, самоспокійний і безтурботний; другий інерт, статичний, часто небайдужий і боятися змін. Багато хто з нас вважають, що це набагато краще, якщо ви знайдете себе в першому таборі: ви правило, диктувати умови, досягти, купити. Деякі з другого табору більш лікуються: повільно пливуть через життя, вони не розуміють, якщо хтось там «забуває з своєї шкіри», витрачаючи їх енергію і здоров'я, в той час як вони ведуть, не чіться, але спокійне життя.

Ви повинні вибрати?

Цікаво, коли люди починають думати, шукати відповіді на питання, читати всі види літератури, вони неминуче розірватися від необхідності вибору якого табору вони будуть розглядатися самі. Робота і щось «наживо» в кінці, в той же час, пропущений і втратив багато в житті, або будучи змістом з невеликим, не втомлюючим, не стресом, довірить долі, що призведе до правого шляху? Вибір сім'ї? Білл Гейтс каже, що ви повинні працювати жорсткий, і Dalai Lama каже, що ви повинні розслабитися в тиші. І хочу, я хочу миру і успіх. Що таке? Ви повинні вибрати?

Насправді, якщо ви шукаєте себе на рівні мислення, то ви повинні вибрати. Коли ми переглядаємо світ з нашими 5 почуттями, забуваючи, що ми духовні істоти, то ми існують в поверхневій реальності і шукаємо відповіді на питання ззовні, замість того, щоб подивитися назустріч. Поверхнева реальність (матеріальний світ) регулюється законами фізики. Проте, більшість з нас забули, що є ще однією реальністю, яку ми не можемо відчувати з 5 почуттями ( духовний світ), він регулюється законами метафізики, наше єдине з'єднання з цим світом відбувається через глибини нашої душі.

Що робити це з пошуку себе, життєвих планів та фокусів? Абсолютно негайний. Коли ми працюємо на рівні мислення, то нам здається, що ми повинні вибрати, чи брати участь пасивно в житті або активно, працювати або поспілкуватися, писати звіти або відступати, вірити в долі або в боротьбі, заробити гроші або мати чітку совість. Мислити нас, щоб зробити вибір, але пам'ятайте, що якщо ми вибираємо один, ми втратимо інші. Так виявляється, що ми вибираємо, ми все ще втратимо? Де справедливість в цьому світі? Є справедливість, тільки розум не може зрозуміти його.

Здійснення планів і пошук цілей в житті, коли один споживається власним его

Згадуючи, що лише кілька людей, які вражають цю планету, виходили за межі мислення, дуже легко побачити приклади, як більшість людей роблять плани та життєві цілі, зосереджені на зовнішній світ, забути про глибину внутрішнього світу. Просто ввімкніть телевізор. Весь будиночок, який показаний, є результатом обмеженого мислення, нашого его, який завжди існує в атмосфері браку, втрати, стресу, страхів, боротьби і натягу. Ми працюємо над тим, що ми працюємо з нами. І якщо ми додаємо до всіх заздалегідь швидкість сучасної технології, не дивно, що наш мозок диму і просить допомогти, не знаючи, як засвоювати і обробити весь потік «кнолин»: Де запустити? Що?

Якщо порівняти людину, яка живе тисяч років тому з нами, ви можете легко побачити, що фізично, включаючи структуру мозку, ми не сильно різні. Тим не менш, кількість інформації про те, що цей мозок має обробляти сьогодні неймовірно відрізняється і значним від кількості інформації, яку мозок людини працював в минулому. Людина живе тисяч років тому приймала багато речей на вірі. Але віра була замінена на науку, потім телебачення, потім комп'ютер. Якщо перед тим, як дізнатися про новини сусіда з персонального зв'язку, зараз ми дізнаємось новини з усього світу з телевізора, де за півгодини ми збираємо всі найбільш негативні, травматичні та жорстокі. Особистий зв'язок мінімізується, одна новина замінюється іншим, радами якого, гнівом, драмами, натхненням, смарагістю, емоціями всіх кольорів і калібрів, які ми, не розуміючи його, витрачаючи через себе, заряджаючи наш організм, який знає яку енергію, роблячи наш мозок дим від перевантаження.

Не дивно, що більше і більше людей страждають від депресії і підвищеної тривожності, вдаючись до різних седативів і антидепресантів. І більш вражаний людина, що полегшує його для того, щоб загубитися і піти божевільно в цьому інформаційному і емоційному божевільному.

І якщо ми додаємо до всіх цього практично повну втрату зв'язку з природою і навколишнім тваринним світом, яка завжди надала людське заземлення, а також збільшення нестачі фізичних робіт і рухів, які забезпечили обізнаність і прикріплюють до певного моменту (до сьогодення), то стає зрозуміло, чому, з усіма досягненнями інформаційного прогресу, ми люди, хоча це стало зручніше жити в матеріальному розумінні, але це стало так нестерпно важко існувати духовно і психологічно.

Люди більше не знають себе, вони не мають часу, щоб дізнатися себе, навчатися слухати і чути себе, вони не знають, що вони дійсно думають про це або що, найчастіше вони просто повторюють те, що вони чули на телевізорі або читати на ходу в Інтернеті. Люди також не знають, що вони дійсно хочуть, це, вони дійсно хочуть, що душа вимагає, без чого їх життя буде абсолютно порожнім і безглуздим. Вони просто скопіюють чужі бажання, бачили або чути десь, імітуючи улюблену знаменитість, або слідують традиційно встановленій концепції «щастя», властивій цій культурі. Автомобіль, квартира... бари, ресторани... відпочинок на морі, покупка в Еміратів... діти, собаки... плаття, як в журналі, ноги, як модель... Якщо у кого-небудь є щось, я хочу його занадто. Чому б я? Що за те, що «віс»? Чому я все це? Чому немає щастя, навіть якщо все, здається, існують? Вам потрібно більше, ніж які інші

Це світ на рівні мислення... Я хотів би поділитися своїми думками щодо планування життя на внутрішньому духовному рівні, але спочатку нам необхідно розглянути, чи можливо планування життя на всіх.

Все в житті задається? Або людина майстер долі?

Чи можна планувати життя, мислення істот, що ви думаєте? Ви один з тих, хто вірить в долі? Ви думаєте, що ви є майстрами вашої долі? Ви хочете, щоб мій погляд? Я вірю в обох. Як це? Я розповідаю.

Все почалося з медитації. Під час одного з цих дивовижних зборів з себе я раптом зрозумів, що я написав, малював і пофарбував свою долю. Ця реалізація стала громболем у прозорому небі для мене.

В минулому я не дихаю дуже плавно до поняття долі. Я не хочу вірити, що хтось один раз заданий все для мене, залишаючи мене так безпорадним, що тільки залишається, щоб обдурити заздалегідь визначений. З іншого боку, я відчував себе внутрішньо, що я отримав певні вказівки, що хтось або щось було направляючи мене в певному напрямку, і коли я не заважав, не зробив різких рухів, життя себе привели мене на правому шляху, я отримав саме уроки, які потрібно для вивчення мого особистого розвитку. А потім раптом я був буквально... Я вибрав свою долю: ні мій дядько з бородою в небі вирішив мені, як побудувати моє життя, ні він зауважив, які зірки народжуються під і як лінії з моєї руки розмістити. Це мене. Я звернув карту для себе, обравши своє призначення. Я сам вирішив приїхати в цей матеріал світ, і щоб не загубитися і не забути, чому я тут і чому, я підібрав свої власні чіти аркуші. Чи можу я вирішити свою власну долю? Що означає?

Великий видих... Далі Я не маю нікого, щоб мій доля, для моїх випробувань, для людей, які я зустрічаю, з ким я падає в любов, з ким я не схожий на персонажів. Я не здогаду, що життя якого передбачено. Я творча істота, яка вибрала власний шлях. Я пишу свої почуття, що це, відповіді на всі питання, Я просто потрібно знайти доступ до цих прав. Де знайти їх? З телевізора? З іншого досвіду людей? З досягнень і прагнення знайомих, сусідів або знаменитостей? Ні, звичайно, ні. Відповіді не на поверхні, вони знаходяться всередині. Ще одне дихання і видих... Відповіді знаходяться всередині, але і в зірках, в лініях на руці, в моєму характері, в своїх здібностях, на картах, в мої бажаннях, в чарівному кульці, в кавових майданчиках. Скрізь. Все прояв того ж. Всі ці відчуження, ознаки, правильно розраховується за деякими вродженими формулами, які я не потрібно розуміти, щоб повністю жити моє життя. Не потрібно знати формули для карти, мені потрібна карта.

Від реалізації, яку я колись писав свою долю (але не без допомоги деяких омніпотентних сил), це також слід, що я творець власної долі, і успіх моїх творінь залежатиме від того, як часто я користуюсь попередньою картою. Якщо я шукаю відповіді на мої питання всередині, не дивлячись на, не міряючи мої досягнення щодо досягнень інших людей, то я активно створюю свою долю, не перешкоджаючи життєдіяльності, я не заважаю, я не куплю проти струму, я активно підряду в правому напрямку, я чиню, не нічого, я створив, не руйную. Ось відповідь на питання відносин між долею та людиною. Це не два взаємовиключних поняття. Вони різні сторони того ж. Це точно те, що розум не може зрозуміти. Це свого роду справедливості, яку я сказав вище. Тепер ви можете дихати...

Карта життя (або принаймні компас) повинна бути затребувана за межі мислення.

Так ми знайшли, що не існує ніякої суперечності про свідоме активний рух і долі. Тепер ми можемо говорити про цілі в житті і плани на майбутнє, але не на рівні мислення, але за її межами, на внутрішній рівень, на рівні душі.

Як ми відмітили вище, більшість людей, коли вони роблять плани на життя (або просто мріяти про майбутнє), орієнтуються на зовнішній світ на рівні мислення. Вони діють активно або не діють, але, як правило, як правило, як правило, внутрішньо незадоволені.

Люди, які діють і обирають план дій від опцій, пропонованих життям, зазвичай досягають багато. Але велике питання, які вони дійсно хочуть? Люди, які, як правило, краще, ніж бездіяльність. Тим не менш, люди витрачають величезну кількість своєї прихованої енергії, якщо вони хочуть досягти все відразу, не знаючи чому або чому. Якщо люди малюють натхнення з зовнішнього світу, орієнтуючись на те, що інші хочуть і які життєві пропозиції вибрати з переліку можливих варіантів, вони часто приділяють своїм життям, щоб боротися за нездатні цінності і сприймати світ і людей навколо них як засіб для досягнення своїх цілей. Нерідко такі люди також викликають велику шкоду планеті, поширення внутрішньої незадоволеності і негативності, поставляючи ресурси землі для досягнення цілей, обраних мисленням.

Як для людей, які є більшою інерцією в характері, вони воліють бути послідовниками більш активних людей, їм легше йти з потоку, розірвати плоди того, що життя презентує їм. Вони також не знають, що і чому, і в результаті, вони витрачають це неймовірно цінне життя, що повертається до духовного виміру без вивчення нічого.

На щастя, третій варіант можливий – активна дія відповідно до власних цілей. Ми нарешті отримали найцікавіше. Коли я розумію певні прості і вроджені правди життя, хочу, щоб шаут, «Чому не навчаюся в школі?» Відповідь очевидна: часто в школі, викладачі та шкільні програми написані аналогічно втраченими людьми, які живуть під владою думки.

Активна дія відповідно до власних цілей

Пам'ятайте, коли я вперше згадував Білл Гейтс і Далай Лама? На перший погляд вони, здається, представляють собою два абсолютно різні табори людей, які постійно працюють і прагнуть, з одного боку, і постійно відпочивають і зміст з нинішнім моментом, з іншого. Але це, знову, є поверхневим розумінням. На мій погляд, ці два люди відносяться до третього табору людей, а саме, люди, які знайшли своє призначення, люди, які слідують за їх визнанням, люди, які органічно виконують свою функцію в цьому світі, чітко розуміння того, що він складається, в той час як, безумовно, що їм потрібно. Прояв цієї функції може бути різним, але ця відмінність проявляється тільки на поверхні. Якщо ви дивитеся ближче, то це стає зрозуміло, що ці два люди просто слідують долі. Вони роблять так добре, тому що їх цілі відображають свої внутрішні істинні бажання.

І ви знаєте, що це чудово? Коли ми знаємо наші справжні бажання, коли ми робимо плани на життя і визначаємо життєві цілі, орієнтуючись на ці бажання, виходить, що у нас є майже все, щоб подолати їх. Згадуємо, що ми пишумо свою долю, перш ніж потрапити в цей світ? Тому ми обираємо власні таланти, умови та обставини, щоб допомогти нам у цій земній пригоді. Ми також обираємо перешкоди для себе, враховуючи те, що нам потрібно подолати їх. Ми надаємо самі необхідні товари. І якщо ми дотримуємося мети нашого життя, ми скоро усвідомимо, що у нас є все для досягнення виконання наших заповітних бажань. Однак, якщо ми не стежимо за нашими внутрішніми та внутрішніми побажаннями, і скопіюємо бажання інших, ми скоро усвідомлюємо, що ми неймовірно важко досягти певних цілей. І ще більше сумно, коли ми досягаємо цих цілей, ми не робимо внутрішнього задоволення.

Багато цікавих (і не стільки) написано про мету. Іноді здається дуже складним поняттям. Моя формула для цілей в житті це:

внутрішні бажання + бажання допомогти + таланти та здібності = життєве призначення

Отже, коли ми входимо в це життя, ми маємо все, що нам потрібно стати активними учасниками життєвого процесу, не маючи постійної боротьби за виживання. Боротьба за виживання (як і заздрість, суперництво, чарівність) починається, коли люди, орієнтуючись тільки на їх неконтрольоване мислення, не використовуйте власні картки, прагнути досягти того, що інші люди потрібні, не знаючи себе, не розуміючи, що вони потрібні для власного щастя. Вони дивляться, що хтось має щось, і це робить, що людина щаслива, тому вони думають, що вона повинна принести їх щастя. Хенце, сучасний світ, як будиночок, де люди скопіюють чужі долі, розчісують інші людські мрії, і ніхто не думає шукати власні карти. У нас є власні картки, і вони приховані у хмарах наших справжніх бажань. Для того, щоб не відвертатися від справжнього шляху.

Джерело: Thinkcreature.com/goals-with-your-soul-notego/