Нін відомі шеф-кухарі про свідоме ставлення до харчування і хитрості утримання

Здоровий спосіб життя, спорт і фітнес, раціональне харчування, детоксикація і пильна увага до здоров'я є тенденціями останніх років, які підлягають всім успішним людям. Не виключені зірки гастрономічного світу, для яких обмеження себе в їжі стає просто неможливим через специфіку професії. Ну, як можна ідеальну рецептуру нової страви, не намагаючись двох десятків її варіацій? У той же час більшість зіркових шеф-кухарів є громадськими людьми, для яких бездоганний зовнішній вигляд не менш важливий, ніж свої кулінарні навички.

Намагайтеся розібратися, як відомі шеф-кухарі, щоб зберегти кількість на вагах під контролем, ми попросили дев'ять кухарів про свідоме ставлення до харчування і хитрощі утримання.

Деніел Голцман, шеф-кухар і співвласник компанії New York Meatball Shop

Що ви їсти або пити, коли ви прокидаєте вранці?

Коктейль волокна.

Ви робите фітнес?

Я практикую бразильців Jiu-Jitsu 3 до 6 разів на тиждень.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я, але на жаль, я зламав всі мої обіцянки.

Ви коли-небудь були на дієті?

Для задоволення я спробував сік дієти і закінчився втрати ваги, відчуваючи дивовижне і відчувати більше енергії, ніж я коли-небудь відчував раніше!

Чи існують будь-які продукти харчування або напої, які ви хочете уникнути?

Я намагаюся їсти менше м'яса. В основному їсти рибу і овочі. Я не пишу ніяких м'яких напоїв, крім води.

Ви коли-небудь борлися з вагою?

Ця боротьба є постійним.

Як ви відчуваєте про свіжі соки?

Я часто п'є сік вранці, як правило, замінює його з обідом. Я починав з очищаючим соком дієти і змінив життя!

Jamie Oliver, зірка міжнародного приготування

Я завжди починав ранок з чашкою чаю, щоб полегшити мій пробудження. Після цього, якщо я вдома, я зроблю сніданку для всієї родини, коли моя дружина запакує дітей для школи. Для сніданку, ми зазвичай маємо щось просте, смачне і ситне, наприклад, розсипані яйця на таст.

Ви робите фітнес?

Я працюю з тренером двічі на тиждень. Непросто знайти час, особливо коли у вас є власний бізнес і сім'я. Але я розумію, як важливо, щоб піклуватися про здоров'я, особливо в дорослому віці. Цього року фітнес є одним з пріоритетів.

Я думаю, що мої побажання і постанови знаходяться в рядку з побажаннями більшості чоловіків, мого віку. Я хочу витрачати більше часу на сім'ю, бути здоровим і активним!

Ні. Я не думаю, що це правильний шлях до здоров'я.

Я ніколи не пишу вуглецеві напої!

Так, в останні п'ять років я помітив, що потрібно зробити більше зусиль для підтримки оптимальної ваги. Коли я був молодшим, мені не доведеться турбуватися про це. Тепер я повинен звернути увагу на це, і це те, що ви чортуєте, коли ви бос і завжди є багато хорошої їжі навколо вас!

Я ніколи не був в соку, але я не думаю, що це єдина жінка в моєму офісі, яка наразі не діє на сік дієти.

Duff Goldman, шеф-кухар Baltimore Charm City Торти

Спочатку вранці п'є стакан води, а потім білковий шейк або зелений сік.

Ви робите фітнес?

П'яти разів на тиждень. Щодня я проживаю за годину на тренінгу кардіо, година на тренуваннях міцності і два-три рази на тиждень я коробку протягом півгодини.

Я пообіцяв себе бути більш свідомим про харчування під час подорожі і подорожі. Я знайшов його легко тримати очей на їжі і вправі, коли я був вдома. Але під час подорожі, готелі та аеропорти стають сильною їжею.

Ну, я не знаю, якщо це дієта, але я маю великий соковижик і я роблю всі види соків.

Я не пишу спирту. Я люблю пиво, але я припинив його після мого першого року в коледжі.

Так, я роблю атлетики з другого класу, продовжував займатися спортом в коледжі, відігравав хокею і лакросом. Але коли гастрономія стала моєю постійною професією і мої щоденні тренування зникли, я почав набирати вагу. Я зробив багато зусиль, щоб повернутися у форму, і я повинен повністю переробити мій графік, щоб зробити час для щоденних тренувань. Це важко, але без нього ви не можете змінити щось.

John Besch, шеф-кухар, ресторатор 990 Р

Я пишу чашку американо з гарної кави. Якщо я їсть що-небудь, це зазвичай сервірування вівсяного. Як правило, мій звичний ранок передбачає приготування насиченого ситного сніданку для чотирьох синів, після чого я рідко голодний.

Ви робите фітнес?

Коли я можу, я їздити на велосипеді за годину або два. Коли це неможливе, я намагаюся знайти час на 45-хвилинний кардіо ellipse тренування.

Моя роздільна здатність включила пункт про більш свідоме ставлення до їжі. Звичайний принцип модерації. З кожним роком я декларую рік помірного харчування, але так далеко без успіху.

О, ні!

Що можливо, я намагаюся уникати смажених продуктів. Але ви знаєте, що є головним... Я не їсти багато солодощів, але мої слабкості – крохмальі продукти і алкоголь.

Коли я був в ВМС, я був просто перетворений на свою спортивну форму. Я не можу сказати, що про себе зараз. Я думаю, що це час для мене, щоб прийняти мій раціон і вправо.

Як ви відчуваєте про свіжі соки і модні соки дієти?

Соковита дієта... Я хочу, щоб вони придумували віскі, я отримав успіх!

Давид Мирс, Чеф Хінок і Птахи і коме ча

Я з'їжу твердо-зварені яйця і зробіть смузі з сирого вівсяного, грецького йогурту, чорниці і насіння чі.

Ви робите фітнес?

Щодня я працюю п'ять кілометрів, три рази на тиждень, що я маю на увазі навчання. Я намагаюся тримати себе з деякими видами серфінгу.

Вживати більше овочів.

Якщо абстиненція від ясенної їжі вважається дієтою, то так. В іншому випадку він не був.

В цілому, я не обмежую себе харчовими продуктами, тільки виняток є швидкою їжею. Але я все ж занурю в бургери з часу.

Я пишу зелений сік щодня і я люблю його.

Leah Cohen, шеф-кухар і власник Pig & Khao в Нью-Йорку

З ранку починається кава з холоду, свіжовичавленого зеленого соку.

Ви робите фітнес?

У мене є природна залежність від душа-сіка! Це дорогий ласощі, але кожен раз я це зробити, я відчуваю себе дивним. Я також робимо Пілатес.

Я не вірю в постанови... Я свідомо спробуйте їсти здорову їжу в будь-який час (за винятком випадків, коли я не їсти вдома, це не працює там). Я люблю їсти овочі і, незважаючи на те, що є багато м'ясних страв на меню ресторану, я намагаюся зменшити споживання м'яса.

Я спробував без вуглеводів дієту, але це не зовсім підходить мені. Я люблю рис, білий рис, і я не можу жити без їжі його не менше 4 разів на тиждень.

Я намагаюся вживати менше молочних продуктів. Управління азіатським рестораном є кондукційний, на кухні дуже мало молока.

Я боруюся з вагою щодня, бо я оточує харчування. Я не пощастило, щоб успадкувати повільний обмін від мого батька. Плюс, я люблю спирт.

Я дуже люблю сік! Я пишу принаймні одну порцію щодня. Я можу сказати вам, де купити найкращі соки, і я знаю багато про них, тому що я спробував багато місць. Я використовував, щоб зробити соки самостійно, але це було занадто життя.

Михайло Шварц, Переможець премії James Beard, шеф-кухар та ресторан

Скло води і подвійного еспресо.

Ви робите фітнес?

Відразу після еспресо я маю тренування, після чого я зроблю себе гладкою з мигдальним молоком і вершковим маслом, кефіром, кокосовою олією, льоном і насінням шию, вишневим соком, бананом, спіруліною, білком чорнилом, ваніллю і щіпкою солі.

Немає, тому що дієти не працюють.

Уникайте продуктів і напоїв, які високо в цукру. Цукор і крохмаль ОК самостійно, але в дуже помірних розмірах. Необхідно частіше харчуватися і невеликими порціями. Перевищення – це наша реальна проблема.

Так, обов'язково.

Як ви відчуваєте про свіжі соки та соки?

Я пішов з 11-денного соку швидко. Але все повинно лікуватися помірно.

Марк Мурфі, Нью-Йоркський шеф-кухар, реставратор і суддя забитого кулінарного шоу

Я завжди почати день з чашкою гарячого чаю і банана.

Ви робите фітнес?

Я намагаюся піти в спортзал, коли я знаходжу час, який дуже важко з моїм зайнятим графіком. Тому, в повсякденному житті, я завжди ходьба, сходження сходів і взагалі прогуляю багато.

Цього року я хотів би провести більше часу з родиною та друзями.

Вуглецеві лимонади і соди.

Не дуже. Я думаю, що кожен має періоди, де ви в кращій формі, ніж звичайний. Я завжди вдалося зберегти свою оптимальну вагу.

Як ви відчуваєте про свіжі соки та соки?

Я ніколи не був сік голодом, де сіки замінюють справжню їжу. Але є багато свіжих соків в меню ресторану, і я насолоджуюсь ними.

Марк Хіки, Лондонський шеф-кухар і ресторатор, власник Hixter

Що ви їсти або пити, коли ви прокидаєте вранці? Я зазвичай віддає перевагу свіжому грейпфруту і еспресо вранці. Я не люблю смачні сніданки, тому що у мене є багато смачних страв. Ви робите фітнес? Я люблю плавання вранці, і я також робити Пілатес. Я також хотів би грати в гольф і спробувати зробити це, як тільки я вільний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я ніколи не маю ніяких дозволів на Новий рік. Якщо я хочу змінити щось, то я роблю його в будь-який час року, не чекаю на особливий відпочинок. Ви коли-небудь були на дієті? Немає, я не думаю, дієти добре. Ви просто повинні будувати здоровий збалансований раціон, в якому час від часу є місце для шкідливих, але смачних страв. Чи існують будь-які продукти харчування або напої, які ви хочете уникнути? У мене є високий рівень холестерину, тому я намагаюся не їсти вершкове масло. У ресторанах я зазвичай попросила замінити вершкове масло з ріпаком, якщо я замовляє щось, яке зазвичай виготовляється з вершковим маслом. Як ви відчуваєте про свіжі соки? Я люблю свіжі соки. Моє улюблене апельсинове, і у мене є соковижим в домашніх умовах. У меню ресторану є свіжа морква, яблучний і імбирний сік, який ми часто використовуємо в коктейльних рецептурах. Видання

Джерело: steaklovers.ru/food/1175