Проблема відмивання грошей

7 фотографії

Він зіткнувся з проблемою відмивання грошей. Або ж, не так багато, як я був в нього. Що відбувається в Москві. Шторм! З капітальним листом і великою кількістю опадів. Я вдарив його, поки я був стомати додому. На моєму шляху дерево впав, але я не збираюся, я боявся замочити мій телефон. Тоді є коментарі. Заблоковані горизонти і відсутність фокусу не судять. Це на мобільний телефон.

Картина один. Гросторм.
Рожеве підстилається надлишком почуттів, листя на деревах не фокусуються, так як ПГНК вітриться.

Фото два.
Сама річ. Дамстер, дерева, листя. Дим - що це таке. Гросторм.

3 зображень.
Довгий одяг. Вперше в моєму житті я відчував експресію «до нитки» в дії. Я. Точно.

Фото чотири.
Гаманець зосереджується. Покарання і попадання. Саме там, де гроші були відмиті.

Фото п'ять.
Ви, ймовірно, чули багато про відмивання грошей. Але я не бачу тебе. У нас! Добре миється громіздкою готівкою. Готівкові кошти необхідно прасувати. Готівка любить любити і прасувати. Додаємо до офшору. Офшор (дошка) у фокусі. Готівка, відповідно, розмита. Як уникнути податків?

6 зображень.
Засоби згладжування відірваних фінансів. Фінансовий залізо.

Фото 7 Останній. Оздоровчий, плавлений фінанси лежать на офшорній платі. Деякі з них тепер будуть придбані пляшки коньягу і всілякі добрих. Але шторка відкинеться.

Всі

Джерело: