Як стати поганим весільним фотографом

Практичний посібник для початківців фотографів з Гуру Дмитро Майстренко. Як весільний фотограф не простий, але кількість людей з камерою сьогодні рідко перекладається в якість знімків. І, взявши на величезну відповідальність, "модний" автор часто нехтує елементарною теорією зйомки.

Про які правила слідувати початківцям фотографа, - сказав Краснодар фотограф Дмитро Маістренко, займався весільними фотосесіями не перший рік. Виявляючи, щоб бути дещо суворим, але ніхто ще не спійманий, і правдиво про це.

Веб-сайт Дуже рекомендується читати цю статтю, хто заробляє гроші фотографією і тим, хто планує взяти його серйозно.

- Я пішов на сайт про весільну фотографію. Побачимо, що країна така. Шукаю портфоліо місцевих фотографів, я скоро помітив, що над і знову я побував спочатку світлом, а потім більше обсесивних відчуттів Дейя ву - однакові постріли, зроблені як зазвичай з дивовижною регулярністю, були повторені абсолютно різними авторами, і ці автори жили не навіть в одному місті. Після перекопування в картинки я зробив дивовижне відкриття! Виявляється, що фотографи давно розробили чітко визначений набір сценічних пострілів, що дозволяють захопити будь-яке весілля, і залишатися в пам'яті ваших клієнтів яскравими, талановитими, не шаблонними, а головне - модним фотографом!

Надзвичайно вражається унікальною новинкою та фотографічною свіжістю цих шедеврів, я взяв ліберта, щоб вибрати ці постріли, систематизувати їх, і запропонувати для вивчення початківців фотографів, по дорозі на прикладах найбільш успішних пострілів, розкриваючи всі секрети та тонкощі їх виготовлення.

Будь ласка, не судити мене занадто суворо, можливо, деякі нюанси отримання цих чудових фотографій я не можу виявити, незалежно від того, наскільки важко я спробував. Про нас

Нога No 1 "Дистрібутіон"

Щоб отримати цю картину, фотограф зобов'язаний порушувати всі переконливі і немислимі правила побудови композиційного образу, і навмисно зрушити молодят до певного кута кадру, і позиціонувати їх так, щоб вони займають не більше десяти відсотків площі картини. Чим більш порожній і неінформований решта кадру, тим краще. В ідеалі це буде просто сліпучий білий, адже фотограф поставить його молодят в кут рамки не для того, щоб розмістити якийсь об'єкт на вакантному квадраті, але для того, щоб продемонструвати новинку його фотографічної думки, і повну свободу від стилістиких стереотипів, таких як «золотий розділ».

Практично кожен фотограф, ні, ні, і не буде триматися назад, зробить «вкрадений». Дуже багато часу, найпростіший рух камери, щоб отримати таку непривабливу і свіжу картину, а також серед інших речей, щоб довести свою участь в прогресі. Що!

А декоруючи свій портфоліо з такою картиною, весільний фотограф ненавічно робить глядача розумом, що це робота генія, а не інакше. Після того, хто ще, але генія боїться з такою простотою, щоб задекларувати застарілу концепцію композиції?

Ну, несумнівний переможець цього розділу збірника є наступною картиною, де молодят приписуються в рамковому полі з нездатною точністю!

Я не знайшов їх.

Нога No2 «Видалення»

Для того, щоб отримати це незабутнє постріл, фотограф потребує ширококутного об'єктива, і деякі пейзажі. Секрет успіху при виготовленні цього шедевра - виконання однієї базової вимоги - потрібно пара молодят, щоб бути фотографовані дуже, дуже далеко, і зайняти якомога менше місця на малюнку.

В ідеалі вони повинні бути практично невидимими на всіх, так що глядача, дивлячись на отриману картину, подрібнити очі в настій по всій області кадру, і не змогли знайти радісні члени новоствореного осередку суспільства не менше п'яти секунд. Якщо глядач вписується в коротший час, то цей кадр вважається невдалим, і він повинен бути реверсійований, перейшовши від молодят на інший кілометр.

3610Р. 4200Р.

А наступна картина представляє нам ідеальний приклад того, як іноді «Видалити» набуває ще одну незворотну і надзвичайно цінну перевагу: якщо друкувати її на папері, розмір метра і половинку, влаштувати його в відповідній рамі і повісити її на стіні, то якщо молодят раптом і терміново потрібні паспортні фото, ви завжди можете розбити скло, а за допомогою ножиць витягти з цього величного полотна ваших близьких всього 3х 4 сантиметрів за розміром.

Наступне зображення, крім того, щоб бути визнаним кращим в підборі видатних "вибражень", назавжди залишиться для мене причиною горіння заздрості, а непристойна ікона стилю - Я не міг бачити молодят на ній на всіх !!!

Далі в загальному перебігу усвідомленої відмови в організації будь-якої емоційної взаємодії між молодятами, за допомогою повного розпаду для експресії очей і обличчя фотографованої, і демонстративного порушення всіх застарілих і несвідомих правил портретної фотографії, сучасного весільного фотографа приходить до наступного вибору рамок, які просто камінь на камені не залишають з цвілі уявлення про так звані «старі майстри».

Нога No 3 "Блокування"

Справжній майстер добре знає, що при фотографуванні людей не потрібно захопити їх обличчя. Крім того, наявність молодят на весілля фото нічого не більше, ніж соковита реліквія минулого. Тому, щоб отримати воістину сучасну картину, особа нареченої може бути покрита чимось, наприклад, журналом. Успішно, якщо кришка буде жіночим портретом, і якщо на чохлі чоловіка, то ще нічого страшного, тому ще більш творчого.

Якщо журнал не був знайдений під рукою, а фотограф нестерпно хоче зробити цю картину, то можна покривати обличчя нареченої з букетом. Якщо ви хочете покрити обличчям нареченого, а другий букет не, то вам доведеться вдатися до різних підручених матеріалів, тут вже при виборі пропсів відкривається чудовий простір для фантазії і творчості. Вінілові записи, кульки, соняшники і льодяники, все це може служити неоцінним сервісом для фонтану майстра весільної фотографії.

І значним запасом попереду всіх інших, божественна робота з тканиною підлог. Я захоплюся! На горизонті також доставляється рясно.

Але нічого не може порівнювати з наступними, найбільш радикальними і творчими пострілами всього часу, де намагатися зробити дійсно суттєву роботу фотографічного мистецтва, фотограф нарешті кладе закінчення всіх спорів про те, що повинно бути сучасна весільна фотографія.

Нога No 4 "Кіркусія"

Габаритний зображення

Тут, в сміливій спробі досягти нових висот у подолання застарілих собачок і створення нового підходу до захоплення весілля, за допомогою натхненного творчого обрамлення, професіонал просто відрізає голови молодят. Виявляється незабутнього пострілу, відмінно ілюструє дивовижну творчу сміливість фотографа. І молодят, коли вони бачать себе, захоплені в цій формі, зазвичай не можуть тримати спини від подяки і щастя.

Ні, я впевнений, що сучасний фотограф дратує наявність людських обличчя. Чому так важко позбутися від них?

Серед цих неімітних прикладів «нового слова» у весільній фотографії я зізнаю, що важко визначити переможця. Може бути знятий в капусти?

Після модного фотографа, який працює на весіллі, вже зробив «Обмін», «Видалити», «Блокінг» і «Кіркучість», він раптом зіткнувся з потребою зробити принаймні кілька пострілів, де обличчя молодят все ще видно. Але навіть в цьому випадку він має пару заготовок, прихованих в його рукаві, що дозволить йому не вдарити обличчя в бруду, а з відзнакою вийти з ситуації.

Футдж 5 "Блінкінг"

Почуття на експресії приписується до Л. Н. Толстого «Очі є дзеркалом душі», хороший весільний фотограф легко доводить, що це не справа. Він знає секрет - найкраща картина буде отримана, якщо натиснути кнопку запуску в даний момент, коли людина фотографує посилання. Аеробіка при зйомці пари полягає в тому, щоб натиснути кнопку точно в короткий момент, коли обидва зв'язані. Тут фотограф заслужено гордий себе, з почуттям глибокого задоволення, представляє цю картину до молодят, скромне знайомство приймає добре збережені компліменти, а згодом смуго прикрашає портфоліо цим шедевром. Ви, Лев Миколаєв!

р.

Вміло застосувати фантазію, суперпрофесіонал може створити навіть "Блінкінг" з "Displacement"!

І неперевершений переможець цієї колекції поза сумнівом автор божественного триптиху «Блінкінг нареченої».

Нога No 6 "Смоктання"

р.

Трохи раніше ми навчимося ретельно охороняти секрет, який полягає в тому, що найкращі постріли отримують, коли очі нареченого і нареченого закриваються. Так вони повинні бути закритими на всіх витратах!

Фотограф покладає юну пару в певну елегантну позу, і змушує їх закривати очі. Отримана картина двох мертвих риб, які відверто мамонтують, повинна бути фотографічною фіксацією раптово нестерпної ніжності і печіння пристрасті. Фотограф щасливий.

У зв'язку з неприпустимим враженням, що це божественне виробництво робить на розумах весільних фотографів, швидкість поширення цієї картини в портфоліо професіоналів заздрить навіть бубонічна чума тринадцятого століття, яка знецінена половина Європи. Але проса не ходила в вагу, вони додали воістину безцінний експонат до золотої колекції.

Звісно, найпопулярніше виробництво проникає в цю колекцію. Ми подаруємо свою перемогу, ось це, блискуче «Смоктання» з «Шифтингом».

Взуття No7 "Сигност"

Це відомий факт, що не кожна середня російська, при перегляді весільних фотографій, здатний зрозуміти, що дівчина в центрі уваги в пишній білій сукні нареченої. У країні універсальної грамотності можна тільки один вихід - підписати головні актори весілля.

З примиренням посмішки, сучасний фотограф згадує ті давні часи, коли перші часові спроби «Підпалу» були зроблені ще блінкерованими і низтроденними мешканцями СРСР, і рубцевими стрічками були покладені на свідки з написами «один» і «один». На сьогоднішній день в арсенолі фотографа багато більше написів, і вони набагато краще зроблені. Фотограф приваблює з ним до весільних знаків з написами «наречена», «наречена», «Мастер», «Мерс». Він покладає ці ознаки в руках молодят, і — voila! — без сумніву, які

Після реєстру, творчий фотограф ненажертовно знімає найважливіший банер, знак «Одружена» і скасовує його перед молодою парою до кінця прогулянку. молодят поцікав її, під нею, з нею, і взяти її на ліжко з ними на весілля ніч.

Ось насправді "Підпис" з "розблокуванням":

р.

І циркуляція, де без неї!

Я не знаю, який процес ці ознаки, явно спеціально виготовлений для весілля, служити довідником. Я, безумовно, рекомендую один варіант, але я буду дратувати від читання його для надихаючи фотографів.

І це, звичайно, приклад блискучої майстерності навичок виготовлення модних фотографій - "Заміна", "Блокінг", "Блерінг" і "Підпис" в одному кадрі! Це те, що я дзвонив заставу красиву історію любові!

р.

Переможець – море щастя. Я ніколи не бачив такого моря щастя в житті.

Нога No 8 "Блерінг"

Продовжувати шукати нові підходи до весільної фотографії, модний фотограф пропонує такі незмінні дисертації – молодят не потрібно орієнтуватися. Чи неправильно, що промисловість створила виробництво дешевих лінз з нахилом? Чим не причина зробити половину каркаса розмиття? Але реальний професіонал не просто розмити пейзаж, розірвати правила, розбити правила, і він відлякує в сміття і молодят. Чому всі ці захоплення з привітом потрапив на площину вогнища нареченого? Чому всі ці спроби отримати картину орієнтованих молодят на розмиття назад? Ви gotta clean it вгору, fuck it! Хто коли-небудь сказав, що молодят на малюнку повинні бути зосереджені?

Звичайно, професіонал, який освоїв "Блуринг" відмінно не може протистояти спокусі збільшити виразність цієї картини, поєднуючи його, наприклад, "Смоктінг":

3125840

Або роздріб:

(Рівне)

І в особливо нехтованих випадках - з "Кіркуцизією":

Приготувавши долоню чемпіонату, задовольнивши довгий час між двома непереборними шедеврами, «Смокт голів»:

І незрівнянна робота, на якій немає нічого в фокусі, крім авторського права:

Але в результаті я все ж прагнув дати перемогу на чудовому образі, який демонструє справді творчий підхід до роботи з фішингом:

І хто каже, що очі риби не дають вам зворотного фокусу? Пригоди! В руках про, fischai дає найбільш ніжний боке, ви коли-небудь бачили в нездатному житті. Неприпустимий склад, змащений молодят, і незаймана прозора тінь світла художника. Творчість як це.

Нога No9 "Флілінг"

Колись з днів Коперника і братів Вігма, людина мріяла про диво польоту. Пройшов до цієї мрії, і людина завоював небо. І тепер, хоча авіація стала загальним місцем, проте, витонченим силуетом срібного птаха, спрямованого на небо, все одно втілює романтичну снію людини, щоб вийти з землі, є символом легкості, польоту і безмежної свободи.

Захоплення молодят на фоні літака фотограф отримує кадр, що символізує майбутній життєвий рейс молодої сім'ї, сповнений досягнень, надії, мрії та щастя. Виробництво цієї картини досить просто, наречена і наречена зображують радість, а площина на фоні готова на будь-який другий, щоб поломитися, і перенести молодят на дивовижні відстані, до засліплення щастя.

Однак не всі мають можливості фотографувати на фоні особистого Boeing, так як літак - символ зазвичай використовується брудна, крита, іноді напіврозбірна і стояча на вічний поворотний кут.

Звісно, у виробництві цього малюнка не було ніяких витончених комбінацій головної ідеї «Flying» з іншими продуктами win-win. Наприклад, з видаленням:

Або "Морнінг":

І сміливий гібрид «Флінгу» з «Шифтом» і «Блурингом» в цілому веде клієнтів до стану легкого удару. Шукайте, як красива площина була! Яка пара не мріє про те, що образ на весільному альбомі?

Ну і перше місце йде на картину «Гнуд Ан-2»

Взуття No10 «Стандарт»

Десять найбільш пам'ятних продакшнів витонченого професіонала, що в свою чергу, є невід’ємним шедевром. Приємно, що ця добре збережена рама не втратила свою популярність протягом часу, і сама ідея її виконання при зйомки весілля все ще знаходить найгарячу відповідь в серцях весільних фотографів. Я думаю, що причина невибагливої популярності цієї картини лежить в нескінченній мінливості її втілення. Після того, як ви можете «Stand» в чистому полі (Я сподіваюся, що ви вже правильно визначили гібрид «Standing» і «Deleting»):

І на фоні пам'яток:

І навіть на пляжі мінливий стенд!

Неповторна кількість інкарнацій і комбінацій цього шедевра.

Наприклад, "Стандарт" і "Блокування":

І «Стандарт» з «Блокінгом» з використанням тіней фотографа і цементних пакетів:

А також "Стандарт" з "Blurring" і радикальним "Circumcision":

Або цей варіант для диверсифікації "Стандарт":

Епілог

Одного разу тому вважається, що найкращі фотографії є тими, в яких наречена і наречена так само виглядають як самі, їх постави позбавлені часу, жорсткості або timidity, і посмішки грають на обличчі. Виявлено навіть думка, що фотографічний портрет повинен відображати внутрішній світ людини, зафіксувати його і показати глядача. На щастя, це все застаріле, і це було відхилено. Тепер фотограф, що з'являється на весіллі, повинен лише продемонструвати свою істоту в тренді, а також можливість зробити «вкрадений» і «приблизний», і вдячні клієнтам вже зносили його в руках, розсипатися в компліментах, і сміливо рекомендуємо всім своїм друзям.

Я хотів би сказати, що я спробував вибрати твори тільки тих авторів, які насправді знімають весілля, тобто ті, хто дійсно регулярно працює з людьми, і в значній мірі формує як обличчя сучасної весільної фотографії, так і смаки замовника.

P.S. Коли я дивлюся на всі ці тихі жахи і завершити f ***k, я постійно торкнувся однією думкою, якщо це найкращі кадри цих фотографів, тобто ретельно відібрані найуспішніші кадри, дилігентно оброблені і значущо викладені, щоб представити рівень шутера, потім ... який вид кров'яної кошмари ці хлопці зазвичай дають середній клієнт? Я не хочу думати про це.

Які фотографії не варто брати на весілля

Чому фотооператор Burning Factory Broken Down

Поради радянському аматорському фотографу

Автор: Дмитро Маістренко

by strravaganza.livejournal.com (Українська)