Дізнайтеся, щоб чекати

Більше нічого, я чекаю. Чи є морська погода, це ремонт кінця, чи відповідає лист? Термін невизначеності, як він проціджує! Може бути, це відмова приймати? Чи можу я мати будь-який вплив на все це?

Очікується за хвилину робить мене дуже вразливими, і це зв'язує мене рукою і стопи. Як і коли я був дуже молодий, коли я шукав вікно дитячої і чекав маму, щоб прийти. Побачити нестерпний, і життя, здавалося б, замерзнути. Що може бути як для дівчинки двох років, якщо немає матері?

573073

З тих пір очікування зробила мене дуже слабкими і безтурботними, дратівливими своєю нездатністю і запобігаючи мені виглядати навколо. Тоді, в цьому боці відчуження і непорозуміння, не вдалося уявити, що можна грати з іншими дітьми, які можна підходити до вчителя і запитати питання, які можна якось залучити до життя, і не переживаючи часу, як щось, де життя дійсно не існує. Стоп і не рухаються так, що весна нарешті приходить.

Для багатьох, багато людей, цей дитячий досвід ускладнює невпевненість, що вагон і невеликий візок, присутні в нашому повсякденному житті. Звідси, ноги ростуть на захистах, таких як легке управління. Щоб покласти його в людські умови, фантазія, яку я можу контролювати все. А якщо було сумно в житті, то я соромлюся і відчую винність. Я не виглядав, я не шукав, я пропустив, і я блю її.

До речі, це дівчата різних вікових категорій, які завантажуються з провиною, що мають надмірну тривожність, яка іноді страшно відчувати. Ви повинні захистити себе від тривоги у всіх відомих способів. Деякі, наприклад, починають бігти до ворожих казників або зануритися в невротичний обряд, щоб знайти хоча б деяку підтримку в цьому важкому бізнесі - тримати палець на пульсі світу. Що робити, якщо я не слідувати, що якщо я пропусти? І тоді моя мама залишить мене в дитячій кімнаті знову, і я хотів це знову.

В цьому стані є почуття повноти власного життя.

Як ви вийшли з цього страху і почати жити?

Для початку, звичайно, логічно визнати, що таке страх існує. Щоб прийти обличчя до обличчя з реальністю, яка залежить від вас, не залежить. Зіткніть свій власний досвід від імені цієї маленької дівчини або маленького хлопчика, визнайте їх.

І намагатися тримати дві думки всередині нас: як діти, ми мали право відчути все це біль відторгнення, ми все ще відчуваємо і відчуваємо це, особливо коли не все залежить від нас. Але в той же час, дитинство закінчена, і ми пережили і можуть рухатися далі. Навіть самий сильний біль не подрібнить, але буде служити приводом для вивчення себе.

Я пам'ятаю про себе багато разів, «Стоп, Ліка!» Моя мама прийшла, взяла її з дитячого садка, і кожен живий і добре. Подивитися, зупинити грати в равлику і приховати в салоні. Перейти вперед, Ліка!

Так, я не можу впливати на багато процесів навколо мене, але принаймні я можу зробити щось приємним, поки я повинен чекати цього органу, щоб виростити, який знає, як довірити себе та інші, які повністю оптимізм і здоровий зріла підтримка.

На цій хвилі я один раз вирішив виконати свою стару мрію, раптом купив квиток на теплою країною і пролетіти туди протягом трьох місяців. Всі мої речі вписуються в кілька ящиків і пішли в друзі в лазні. Я не мав ключа будинку, тому що у мене немає будинку. Я зробив крок в невідомий, довіряє в потоку життя.

І в середині зими я мушу наодинці до далекого острова, де я дав собі велику можливість бути самотніми і доторкнутися до цієї таємничості - чекати погоди морем. Очікуючи щось, щоб виростити і трансформуватися всередині, чекаючи щось нове, щоб з'явитися на місці старого. В той час як внутрішня мама працює десь, вирішуйте взяти безпрецедентний крок – відчути цей світ з усіх сторін.

Я пам'ятаю протягом всього місяця, коли перша евфорія незвичайного місця, незвичайної їжі і неймовірної свободи пропущена, після дня роботи в темряві, приходячи до мого улюбленого пляжу на іншому кінці острова і блукаючи за години на краю серфінгу, розмовляючи з Богом.

"Чому, чому я повинен йти до цієї позачергової терапії, підібрати себе, вирішувати проблеми, аналізувати, відчувати, відчувати?" Для чого гріхів я був відправлений, щоб очистити всі ці сімейні сценарії і принести нескінченний порядок до мого розуму і душі? О, непристойна байдужість! Бог, це дуже потворна з вас, щоб зануритися нас в цю косу і дивитися з рай, як ми тут, як риба в акваріумі, боротьба за виживання.

Психоаналітик, для якого я пройшов персональний аналіз, запитав мене одне питання: Чому ви відчуваєте себе таким жертвою? ?

Хм. Так, і на 2 роки, сидячи на підвіконні, і на 30, ходьба навколо місця дуже близько до раю на землі, я відчував себе жертвою. І я був дуже дивний, що навіть в умовах, які я можу тільки мріяти, я знайшов лимони і почав харчуватися їх бездоганно. Чому? Далі. Я відчув, як я зберіг пальцем на пульсі.

З цього почуття, що я спробував приховати всі ці роки, вирощено навколо мене жорстокою діяльністю, контролюючи себе і моє життя з неперевершеною безглуздістю. Я був так страшним, щоб реалізувати цю залежність! Від моєї матері, від життя, від тих вибірів, які рідні, і сам Всесвіт зробив для мене.

А потім я вирішив, що так як я не жертву обставин, але людина, яка якось (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Коли я відчув готовий крок у світ, де є більше, ніж просто обов'язки, правила, межі та межі. Нехай себе буде спонтанним.

Що таке вірна спонтанність? Це здатність проявляти себе відповідно до своїх побажань і адекватно оточуючої реальності. Це можливість довірити потік подій і просто чекати, наповнювати життя чимось простим, але дуже важливим. Наприклад, готування, прибирання будинку, щоденна робота.

Іноді я задаю, що я хотів би, якщо я можу дозволити собі зняти підвіконня у віці двох і піти грати з дівчатами з ляльками, показати мені мову хлопчикам і обговорити з вчителькою красиву кошеню я бачив на вулиці цього ранку. Я іноді люблю фантазувати про це, тому що душа наповнена дуже теплою відчуттею.

Але з іншого боку, я розумію, що якщо це було настільки досконалим, я ніколи не знайшов мій виклик. Я не оцінив відкриття. Я не зустріюся з людьми, які опікуються. Помилки Я жив життя без дитячої травми, в миру і тихого. Чи запрошували світ так багато? Чи навчаюся чекати і сподіватися? Довіра? Почуття? Я не знаю. На щастя, життя не має під’єднання.

Кредит: Лідія Бельва

Джерело: www.matrony.ru/vyiuchitsya-zhdat/