Ліцензований.

Я апологую заздалегідь для багатьох літер.
Від мого раннього дитинства я не маю інтересу до автомобілів, не пристрасть до гонки, не розуміючи бренди автомобілів, і планували подорожувати громадським транспортом все моє життя. Однак життя у вигляді двох неповнолітньих дітей здійснило свої налаштування. Зрозуміло, що автомобіль був необхідний. У тридцять-перший рік життя переїхала до рушійної школи, для знань, навичок і водіння ліцензії. Важлива обставина, яка настійно вплинула на перебіг подій, стала прагненням отримати ВУ чесно, тобто без «застраху». Слід зазначити, що серед знайомих цей момент був переважно не зрозумілий - за одну людину, яка затвердила рішення, було десять маршрутів: "Ви бронюєте! Що ви відчуваєте за п'ятнадцять тисяч?!! Кожен проти корупції, так.
Почати, він почав.

Перше питання - як вибрати школу. В інтернеті багато хороших відгуків від спамерів і конкурентів. Де запускати чесний чоловік з грошима в поті пальмі незнімний. Я попросив друзів, знайомих десять років тому навчався в найстарішій в міській школі водіння на боці. Відгуки здаються добре, і від роботи два кроки. Підписано договір.
Будівля рушійної школи, враження не зробило, все шаббі, жирна і хрустка. О, приїжджав, я не пішов після Євро.
Ціна: ~ 20 000 рублів, підписаних в кінці серпня, пообіцяли в два місяці іспит, інструктор все зрозумілий високопрофесійний, повний клас по сучасних автомобільних тренажерах і гідний відсоток іспиту в ДАІ серед заявників. "Подивитися і приймати мої гроші!" ?
До початку теорії він купував квитки, правила руху і навчався з кришки.
І так почалася теорія.
Теоретія читала колишнього військового чоловіка. У мене є довга історія з військовим. Навіть спонтанно в голові, спеціальна військова мова перетворюється на клік: "Управлінський інструктор, дайте мені запитати питання про уточнення" і т.д. Лектор читати теорію блискучо, вдалося познайомитися з великою кількістю цінних оповідань від життя: «Я якось проходячи небезпечний поворот, і за ним два автомобілі м'які», або «Я якось їздити по проспекту, і там автомобіль, який збігався з трамваєм» або навіть «Я проходжу, якось пішохідний перетин, і там пішоходів був збитий», дізнався багато з історії своїх відносин з колишньою перевагою. Я також почув багато про політичну ситуацію в країні, роботу судів і комунальних служб. У між історіями від життя, поперечно прочитати квитки, і, під мудрим оком лектора, поділилися один з одним сміливими вгадками про те, що відповідей правильний.
У третьому або четвертому класі раптово виявилося, що викладач не знав правил дорожнього руху, після чого, з великим серцем, я вирішив не піти в теорію більше.
Після того, як тренери почали. Гарний молодий чоловік перетворився на тренажері, продемонстрував, де педаль і важелі пояснюються, що кермовий колесо необхідно перевернути, перевернути на важіль редуктора і залишити нас з тренажером самостійно. Час і половина, що я їзда на явну платформу, пропущена як момент. В кінці класу інструктор відзначив, що я отримав високий рівень володіння в тренажері, а потім запропонував, що я відмітив курс, як пройшов попереду графіку. Я ввічливо відмовлявся і пішов на два більш оплачених класів, де я продовжував ставитися, і в кінці навіть поганий залишити межі явної ділянки і зробити кілька часових кола по вулицях явного міста. Після того, як я отримав тест і почав чекати запуску водіння.
Зачекайте, чекайте. Натюрморт. Я назвав навчальний підрозділ: «Однокласи почнуться, чекаючи виклику». Зачекайте, чекайте. Чекати. Ведуться роботи інструктора з дня до дня. Зачекайте. "Всі ми повинні зробити це педалі". Зачекайте, чекайте. Дзякуй! «Коме на неділю о дев’ять ранку до місця, кут Поляустовського та Кондратиєвського. й
Важко виявилося, що сайт знаходиться в босах світу. З якоїсь причини я думав, що я повинен бути біля школи. Жирна помилка. (Для того, як він вийшов пізніше, це дуже незручно, коли дитячий майданчик знаходиться в босках світу.) Спробуйте, щоб уникнути його.
Неділю вранці, я прибув (від двох мікроавтобусів і години поїздки). На ринку Kondratieff є стоянка, яка виділяється майданчику. На машині вже одна академія. Ми зустрілися, копчені (Я не диму), дивляться під витяжкою віскі, вишиті язики, покривають навколо місця спочатку в задньому сидіння, потім за кермом, кожен раз. Добре зроблено, клас закінчений. Я дуже сподобалося, що інструктор відразу обіцяє, що ви можете почати заняття в місті з будь-якої точки, він легко буде їздити в будь-якій точці міста. Це круто, це сервіс!
Після того, як на сайті пройшли ще три класи. Паралельна парковка, перевал, поворот в три прийоми. Паралельна парковка, перевал, поворот в три прийоми. Паралельна парковка... На сайті, пункт обслуговування. Два-три рази під час уроку, інструктор сказав: «куріння» (Я не курю) після чого, один, або в компанії з майстрами, він поглибився в огірки капюшона, прокидаючи свої язики і накидатися на стегнах. У третьому класі інструктор залишив машину, і благословив мене самостійно оволодіти перевалом, парковкою і поворотами. Вимкніть це простіше.
Перші враження від занять тьмяніють: їздити далеко, спортивний майданчик відмирає. Одна річ була затишна: не рухає брів на хабарі. Прохолодний. Ми будемо чесними.
Наприкінці третього уроку інструктор безпосередньо запропонував застрахувати. Відповіли. «Ок, потім з наступного класу до міста. й
Місто почалося весело: відразу в битву, швидкість 60, багато поворотів. Тепер я розумію, що інструктор подав маршрут для мене. Потім він просто випав з автомобіля, вичерпається, але визначився, щоб виграти.
Тоді все не так весело: Кожен клас почав десять хвилин пізніше, закінчився десять хвилин раніше, в інтервалах димової перерви під капюшоном, а половина уроку була майданчиком. В результаті в місті за 30-40 хвилин. Початок і кінець маршруту строго на сайті (з будь-якої точки міста, aha). Принаймні, як мінімум, один урок був скасований з різних причин (особливо охолоджується, коли половина дороги на автобусі буде проходити). Класи в основному на будні дні в області обіду (допомагає робота).
Я не можу сказати, що я навчився погано, я не можу сказати, що я навчився добре або. Ні. Не поспішайте поділитися з інструктором мудрості водія. Майбе для кращих. Намагаючись переконувати мене абсолютну потребу в страхуванні. Я боявся, що він ламався в сльози в кінці мого класу, але він не був. Шість, ймовірно, платних іспитів не вдалося, а потім вступ до шкільного іспиту. Огляд восьмий ранок (тобто отримати на шість, ОК)
Тут ми йдемо, сідаємо. Перша теорія: (Теорія викладала себе, і правила трафіку, і квитки). Плюс завантажені квитки в планшет, і перекачуються перед сном. В кінці натисніть як зомбі, але в стандарті 45 хвилин на всі квитки вписуються. Зйомився перший, як квитки в хвилину десь вирішив: здогадував 100%, виходив за межі групи в дощ. Не пропустіть теорію, до речі, шість однокласників.
Я був першим в оренду. В’язаний через приплив: темрява, дощ, спалахи точкових світильників, люди ходять з радіо. Пройшов стоп-лінію перед початком (автомобіль стоячи від нього метра) припинив перевал, припинив, надходять команди, почали нижувати вікно, віджимати, знімати ногу від зчеплення, стеливши. З небезпеки, що виділяється в черзі в трьох прийомах. Я не був. Все правильно, це ярмарок, дупа.
800 рублів, перенести в три дні. Я залишаю дитячий майданчик без проблеми. Ми не пішли в місто.
Виявилося, що протягом двох тижнів я не ходив до міста. Я збираю інструктора, щоб їздити до іспиту, запропонував платити за свій особистий час. Не працює. Дуже зайнятий, автомобіль потребує ремонту. Ні.
Обстеження при ДАІ на шосе Революції.
Історія повторює себе. Перша теорія. Зайдіть його. Чекаємо Вас! Під час очікування язики незадоволені, виявилося, що три не сплачували. Ми назвали назву. Я перший. Зняти дитячий майданчик. Дитячий майданчик, до речі, набагато простіше, ніж школа: перевал набагато нижче, а асфальт не так мертвий. Я відчуваю, що там не було катастрофи. Але вони були досить формальними. Паралельна парковка руйнувала себе без допомоги. Умовно, на шкільному майданчику він зробив все практично зі своїми очима закритих, так як кожен клас пішов. Я не можу сказати, що я був нервом. Я не розумію.
На наступний день я взяв документи, зателефонувавши до шкіл, щоб вписатися на наступний тиждень. Знайдена школа біля роботи, дитячий майданчик біля будинку. Ми погодилися з інструктором їздити один раз, щоб відчути машину. Вимкнено бути великим хлопцем на рахунках. На додаток до обходу, паралельної парковки, а в три прийоми показало мені вхід до коробки в зворотному напрямку і змії.
У місті їздити з ним не вдалося, перед іспитом все дуже щільно. Я не був містом протягом трьох тижнів.
І знову, МРЕО, чекав на групу, щоб передати теорію, прийшли на сайт. З’ясували, що вони не сплачували близько 50%, ніхто не заподіявся, але і загартований не відмовлялися від надання пошкоджених послуг. Що характерно для всіх шейків таким же чином, що ті, хто платив не оплатити. Як досвідчена людина, не соромлюся, заспокоїла всіх. Далі були виявлені відмінності в підходах різних шкіл: до екзамену доведено в платформу всю групу. Інструктор зробив всі вправи ("Погляд як я можу!"). Інспектор відповів на всі питання: «Ми йдемо на команду, ви не можете поставити на руки. й
Я знову збираюся. Сісти вниз, рухатися, спокійно проходити. Решта групи дала нормально. Щоб здивувати, кілька застрахованих не проходив - не в вагу.
По дорозі він з'ясував секрет: як вони розповідають інспектор, який платив, який не зробив - карти неплатників ставляться вгору, і вони розповідають інспектор, скільки вони не сплачували. Тому інструктори дуже нервові на будь-яких спроб розбити замовлення.
Ми залишили сайт, пішли чекати на місто, довгий, холодний, вологий. Ми чекали. По-перше, вони пропускають неплатники: «повернути зліва, ввімкнути право, ввімкнути – пропустити. й
Мій поворот: Я переїхала відмінно, попросила повернути ліворуч, правильно перебудовано, я не ходив до забитого перехрестя, перетворився навколо, пропущений всім - вдачливий. Потім кейте до кішки. Я їсть в лівому (треті) рядку, є ознака 40, я думаю, що вони запитають мене, щоб повернути ліворуч, тому я не свербіж і я спокійною 40, я попросив повернути право, я починаю щіпку, я створив перешкоду: «Ком не пройшов. й
На наступний день я зателефоную школі і зареєструюсь на наступний тиждень. Вони дають інструктора - назад великий чоловік, але цей час на анонсі без гуру. Ми поїхали двічі, продемонстрували багато речей, що попередній інструктор не робив (повернення з прилеглої території, катання на кільці). До речі, великий плюс полягає в тому, що всі маршрути в рідній місцевості є подвійною перевагою для тих же грошей. У день до того, як інструктор завітав мене до іспиту в ранок (має поруч зі мною).
Це MREO знову. Туман вранці. Я довго чекаю на теорію і платформу. Я походжу до місця збору, інструктор приводить до себе, нехай ви прогріваєте в машині (холодний хлопець). Ми чекаємо інспектора. Про три вдень, інспектор прибуває. Я другий в лінії. Хлопець перед мною рухається, приводить 50 метрів, не пропускає втручання направо - безкоштовно. Я сидю, перемістіть, перетворюйте на незареєстрований перехрестя. Увімкніть праву, ввімкніть праву. Вибираємо місце для повороту - вивертають. Приїжджайте, пропустіть. Всього 3 хвилин їзди на машині.
Тоді довгий лангуш на MREO. Фотосесія. Ліцензія водія.
Висновки:
1,1 км Вам не потрібно платити за страхування:
до Неправомірний;
до Безсмертність.
до У інструкторів, він вбиває стимул, щоб вчитися нормально.
до Не існує гарантії, що ви пройдете теорію та платформу;
до Ви не гарантуєте, що ви перейдете на всіх;
до Якщо ви не платите, ви не отримуєте шуруповертів.
до Завдання іспиту досить прості, якщо ви не можете збирати і приїхати без грубих порушень протягом трьох хвилин, то краще не піти на дорозі для власної безпеки;
2,2 км Про неможливість проходження без страхування, відштовхувати кицькі товари, які чесно не намагалися.
3. У Школа повинна бути обрана мудро, але як незнімається. У той же ціновий діапазоні якість послуг дуже відрізняється.
4. У В цілому, система підготовки та обстеження водіїв повинна бути змінена: потрібно вивчити довше, запитати більш строго, організувати процедуру доставки більш гуманними.
5. Умань У холодному сезоні бажано взяти групу підтримки з теплою машиною, чайним в термосі, а також підбір головоломок кросвордів, інакше є шанси на кілька годин поза вологими ніжками.
6. Жнівень Перший раз водіння ще страшно.
7. Про нас Через рік після того, як водіння на рік я зрозумів, що я ніколи не навчався нічого в водійській школі.

--img2---

Джерело: auto.d3.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное