Як змінити життя Коли ви Зупиняєте очікування

У своїй статті «Як пускати диви в життя або життя без очікувань», автор навчальних курсів з пошуку себе Євгенія Медведєва розповідає про те, як важливо, щоб звільнити ваш розум від вічних очікувань і що це може призвести до.

- Припинив чек і чек. І в той момент раптом вона стала настільки легкою на душі, як якщо я почав жити, перед тим як я думаю більше про те, як жити, а потім я взяв його і почав. Я припинив очікування від себе. Я хотів би очікувати, що я був про те, щоб досягти повного потенціалу, і я був таким-і-так, писати сотні статей, або бажано 10 книг, створити щось круто, і так далі.

Я чекав результатів. Я чекав щось з інших – що раптом вони оцінять мене, зробити щось, бути добрим і відповідальним за мене. Я припинив очікування мого партнера, щоб раптом зрозуміти мене і зробити те, що я хочу.

Я чекав гроші, забрав те, що я мав. Я припинив очікування від життя і вимогливості, що це дає мені щось... – Я відчув себе несправедливим – що я так багато, і хто нічого не робить і отримує такі результати.

Я також припинив очікування все, щоб бути здоровим завтра і без проблем. Моя наївна дівоча думка захотіла миру і серенності. Поки дорослий аспект зрозумілий, що спокійна і безтурботність в межах, не при відсутності зовнішніх справ або питань, які вирішуються.

Я чекав нічого... Я не доглядаю що відбувається. До того, що мені важливо, щоб тільки добре, хороші речі повинні статися, що все повинно бути добре. В той час як всередині був страх, що раптом щось станеться, що я не можу впоратися з. Я даю очікування про майбутнє, говорячи собі, «Що буде.» Все буде кращим для мене. й

Немає, у мене є деякі плани, які я хочу зробити, але це виходить, що мої плани і що я думаю, про них досить смішні, ніж можливості життя підготували для мене.

Витрата енергії на одне, максимум декількох варіантів. Як правило, на що вже будується в свідомості. Не дозволяючи пересуватися енергією, не дозволяючи життя зробити краще для вас. Це, як правило, краще, що ви не очікуєте.

У мене було постійне очікування, і тому мережа вже була побудована в моєму розумі, як це повинно бути, і мій розум працював важко, щоб слідувати ланцюжку і Богу, щоб заборонити я пропустити щось.

Питання «як?» постійно керувалися головою: «Як?» Як? Як?

І цікава річ, що відповідь не була, бо я отримав більшість відповідей, коли я не думав "як". Тому що я хотів би дізнатися перед тим, як буде відбуватися, і вони не хочуть.

Раніше перед тим, як зробити щось, довелося пройти через процес приготування, і це довга і болюча, і це так часто затримали, що дія не була там. Я не хочу нічого робити після цього.

Ви не маєте енергії, щоб зробити це, і ви не можете зробити краще. Втомлювала це вищий шкільний комплекс, я дозволяв перерву стати всередині:

Як це відбувається, це буде... О, мій Бог, як легко це було в той момент, що це не важливо, що "як" був. Я розслаблений: все буде, як це буде.

З тих пір, як це відбувається в моєму житті:

Я почав чути себе краще, ідеї почали приходити до мене. Я почав слухати їх і зрозумів, що я можу реалізувати їх без розуміння, як це зробити. Але я пішов і впровадив, були способи і способи в процесі.

Я почав робити багато більше, тому що я використовував, щоб підготувати дії і об'єднатися в дію. Я був здивований, що початок вийшов набагато краще, ніж коли я перевірив все і готовий.

Я почав запитати про те, що мені потрібно в потрібний час і надаючи те, що я не хочу, не чекаючи інших людей, щоб зрозуміти чи ні.

Події буквально заливають в життя, і я не маю часу - так багато потрібно зробити, і з мінімальними зусиллями все працює і досягається успіху. Крім того, я почав формувати важливі моменти себе, а не просто відреагувати на те, що «щадить» мені.

Скільки цікавих з'єднань відбулося. Я дивився, що я зустрічаю людей на вулицях, в супермаркетах, в ліфтах – де я можу – і не обтягувати питання «як я зустрічаю?» і «де я це?».

Скільки разів я був в правильному місці і часу? Події почали підкреслювати і підвели мене до того, що мені потрібно на час.

Мій середній чек в супермаркеті знизився на 2 рази, перед тим як мені вдалося купити так багато, і я був недостатньо, тепер я можу купити якісну продукцію за нормальною ціною.

Багато речей, які починаються в життя. Я висловлюю. Я не розумію, що життя дала мені прямо зараз, і я скаржу, що це не дасть мені нічого, що це не дбає про мене або дати мені щось. Я просто не помітив або побачила подарунки, чекаю і постійно намагаюся знайти відповідь на запитання «як? й

Цікаво: Ви живете в першу чергу. Що я хочу.

Чи знаєте ви почуття «похилого»?

Все виявилося простіше: відсутність контролю і необхідність знати, як це буде все – дайте йти від всіх очікувань, адже це стане найкращим способом для мене. Я почав відчувати потік життя, його плинність і мінливість, і реагувати на те, що життя пропонує в даний момент.