Ванга духовна інструкція

р.

Подбайте про своє здоров'я молоді, інакше посередині життя ви не будете нічого захистити!

Батьки, піклуються про ваших дітей! Допомогти їм порадувати, коли вони ростуть. Діти дорослого віку потребують розуміння не менше, ніж коли вони були молодими.

Подумайте про вашу душу частіше. Ми часто забуваємо, що ми є дітьми Бога і повинні жити не тільки матеріалом, але і духовним життям.

Не намагайтеся робити сотні речей одночасно! Прийміть одне, головне, і робіть це добре. Тоді просто і зробити ще один, третій, четвертий... Зробіть свій час. Зробляючи багато речей, як це зробити нічого на всіх.

Якщо ви не можете зробити щось, не знебойтеся! Зачекайте час. Під час цього часу ретельно продумайте про те, чому справа не йде добре. І з новою міцністю, приступаємо до її реалізації.

Ви хочете мати товсті, красиві волосся? Живіть з посміханням, насолоджуйтеся життям! Правда полягає в тому, що люди кажуть, «Солоки з радою, гора розщеплюється». Щасливі люди завжди красиві.

Шановні друзі! Подбайте про ваших батьків безперечно, тільки тоді ваші діти виростуть, щоб бути гідними людьми.

Що ви не повинні робити, нехай навіть у вашому розумі.

Не запустіть надії. Коли вони не отримують похвали, вони часто не виконують своїх очікувань. Дійсність не може триматися уяві, бо легко уявити, що ви хочете, важко досягти.

Ніколи не зануритися! Важливим правилом судочинства є не одружитися. Великий самоконтроль говорить про велике серце. Ви можете контролювати себе, так що ні в щастя, ні в нещастях, ви не будете засуджені за непривабливість, але ви будете одружитися на висоті вашого духу.

Знайте свій темп, ваш розум, ваш суд, ваші предикції. До тих пір, поки ви не знаєте себе. Для обличчя є дзеркала, для духу немає дзеркал; нехай буде віддзеркалення про себе як дзеркало. Ви можете забути про зовнішній вигляд, але завжди пам'ятаєте про внутрішній зовнішній вигляд, щоб поліпшити його.

Якщо ви не маєте сумнівів. Для того, щоб діяти, коли ви сумніваєте обґрунтованість небезпечної речовини, краще утриматися. Чи можна очікувати успіху, коли дія ледь задумана, але вже засуджена страхом? І якщо підприємство, яке повністю затверджується внутрішньою згодою, також іноді не виходить, що ми очікуємо від бізнесу, розпочатого зціленням, з гріхістерськими профіціями?

Не завадити після того, як шукати глибину. Головне не кількість, але якість. Деякі люди цінують книжки з точки зору обсягу, якби вони були написані для виконання своїх рук, а не своїх голів. Негайна людина, яка хоче знати все, вони дійсно не знають нічого.

Не втратити себе. Не бути самотніми в спорі з собою. Нехай твоїй совісті буде суддею прави.

Не робіть нічого невідповідного, боячи не судом чоловіків, але голос твоїх справ. Вчитися страхувати себе.

Не можна сказати ні. Не варто давати в все і все. Для того, щоб мати можливість відмовитися від того, що важливо, щоб мати можливість отримати прибуток! Але якщо ви відмовляєте, спробуйте не відхиляти когось. Багато людей завжди мають «не» на своїх губах і це дає все гіркоту; «не» виходить першим, а, навіть після того, як вони дають, вона більше не цінується через колишньої дратівливості. І «не» і «так» говорити довго, але спочатку потрібно думати.

Вчимося бути щасливими! Є багато рецептів для цього, але не всім підходить. Який погляд небайдужий очікування життя, щоб дати їм все. Інші смартувальники – вони постійно працюють, спираючись на власну міцність. Але вірно приміряючи, не існує більшого щастя, ніж присудність, а не гірше нещастя, ніж неприступність.

Ви можете чекати! Людина, яка може чекати, повинна мати велику відвагу і великий терпіння. Не поспішайте або отримайте гарячу. Часто буває, що до тих пір, поки ви не зрозуміли затримувати, майбутні фортуни виростають, а майбутні нещасливі феди.

Будьте хворими з людьми, демонструючи хліб душі. Чудовий чоловік не буде маленьким в повсякденному житті. Шукайте багато речей у справах домогосподарств, друзів і особливо ворогів. Пікантність завжди неприємна, і як риса характеру - нестерпний.

Якщо ви вирішили запустити бізнес, починайте його без затримки! Не в змозі зробити це менше проблеми, ніж не визначилися. Не запускати воду зіпсує, але стоячи.

Не дивлячись на те, що ви робите. Дуже дякую!

Подбайте про своє ім'я! Дороге. Важко отримати гарне ім'я, але його ще складніше зберегти. Легко втратити.

Спробуйте жити з гідністю, потім ваше життя буде довго. Два речі швидко вбити чоловіка: ступеність і дебаучеря. Хто втратив своє життя, тому що вони не можуть зберігати його, і інші, оскільки вони не хочуть. Як перемогти себе, тому він є його власним покаранням. Здоров'я духу спілкується з тілом, життям правого мита не тільки знежиренням, але і роками.

Вчимося жити в подарунок. Немає нічого значення, ніж робити плани. Життя так часто повертає їх, доставляючи тільки розчарування.

Не боятися невідомого, для кожного здатний отримати те, що він хоче, щоб отримати те, що він потребує. Ми всі бояться втратити те, що ми маємо. Але коли цей страх проходить, потрібно розуміти, що наша доля і історія світу написані однією рукою.

Відповідайте добро; не атакуйте мирних; прочитайте Святі Списки та розумійте його; допомогти вашому сусіду; сплачуйте борги на час, і ви будете спокійно та щасливими.

Не пропустіть своє життя! Для того, щоб бути чим-небудь іншим, ніж у себе, потрібно бути нічого.

Не можна забувати про свою мрію. Навіть якщо іноді ви впевнені, що інші люди і весь світ сильніші, ніж ви, що ніхто з ваших снів не вийде, вибачте мрії! Секрет не повинен відмовитися.

Дізнайся з дітьми! Не менш ніж три речі, які ваша дитина може навчати вас: радіти без причин, завжди знайти собі зайнятість і наполягати на вашому власному.

Послухайте те, що люди розповідають вам. Агрунт і вродженець робить все по-своєму, не слухайте будь-яку пораду і незабаром стає жертвою своїх глуздів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А мудрий чоловік не бореться з ким-небудь, і тому ніхто не сердитися з ним.

«Це важливо вчасно розуміти, що один етап життя приїжджає до кінця. Якщо ви хочете залишитися довше, ви втратите радість і сенс життя. Ви ризикуєте бути покарані Богом.

Якщо ви хочете бути розумними, навчайтеся просити розумно, уважно послухайте, відповідайте спокійно, і припиніть говорити, коли у вас немає нічого більше сказати.

Намагайтеся давати вам якомога більше їжі.

Завжди приступайте до головної речі! Не знаючи, що робити, але знаючи, що робити спочатку і що робити після.

Всі бажання повинні запитати це питання: що станеться мені, якщо що я шукаю від бажання, і якщо це не виконано?

Ми не робимо щось тільки тому, що ви можете бути схвалені або не затверджені іншими. Будьте вірними, щоб ваша особистість.

Чоловік не влаштовує від готової сукні. Багато людей думають, що це не буде працювати, я буду жити з іншим. Чи буде простіше з іншим? Ви повинні розуміти: ви будете рубати протягом тривалого часу, все життя. Так само краще бути хворим відразу, а не змінюючи чоловіка в надії легкого і безтурботного шлюбу. Нема таких шлюбів!

Не захоплюйтеся багатством! Безкоштовні гроші, як тверді напої, як отрута. Тим, хто звик до неї більше, кожен день більше потрібно, і немає способу назад.

Хтось людей з комфортом: поважають, вони чинять гріх після гріху, але відчуття, вони підуть до найближчого храму, п'ятий, і Бог пробачить їх все. Ах немає! Навіть Бог не пробачає все. Будьте обережні, щоб зробити так багато гріхів, які ви більше не пробачите.

Щоб закінчити страждання і нещастя з терпінням і простотою.

Не думайте, що ви шукаєте. Ні в своїх діях, і все заздалегідь визначено. Ви можете відчути почуття: радість від доброго знесеного, гіркоту і пенсії від зла.

Не обіцяєте, якщо ви не впевнені, що ви будете виконувати те, що ви обіцяєте, тому що біль, яку ви захочете, повернетеся до вас швидше або пізніше.

У день прийдеться, коли буде зникнути з особи землі. Чи не буде насильства чи крадіжки. Війни припинять, вижили знають значення життя і захистять його.

Важко допомогти – запам’ятати це!

Не шукайте себе, використовуючи моє ім'я, авторитет і подарунок, тому що вони отримують від людської нещастя, і він приходить до мене з нечистим серцем і самопізністю буде застрахувати людський гранат і покарати жорстоко. Я відповідав мені, як вірні друзі, за свою радість, і я відповідав вам другу дружбу. Ви всі запитаєте мене, чому не запитати мене, як я, чи перехрестя я важка, що мої побажання? Де ви отримуєте те, що ви хочете від мене? Я нічого не маю. Що можна подарувати вам? Я можу дати пораду і навчити вас щось, але ви не розумієте або навчитеся нічого. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого іншого, щоб дати вам. Мені потрібна тільки духовна їжа, яка може дати кілька людей, тому що ви всі бідні духи. Тільки життєрадісна, але я її розгублю.

Все визначаються зверху. Якщо людина вірить і працює, швидше або пізно він знаходить відповідь. Будь-яке питання має відповідь, ви просто повинні знати, як запитати питання і які відповіді вам потрібно. І якщо ви не вирішили, щоб ваше життя, то ви запитуєте своє питання і не будете відповіді на це.

Ми живемо в жорсткі часи. Люди не мають нічого спільного з собою. Мати народжують дітей, але не молоко годувати. Визначені: невроз, кажуть. Ноп. Діти не мають нічого спільного з матір'ю, вони народилися через них. Діти не отримують нічого від своїх мам: ні молока, ні тепла. Дуже маленькі діти даються до дитячого садка, ввечері їх одягають окремо, вони рідко дивляться посмішку на обличчі матері. Мати нещастя, що їх чоловік не піклується про них. Чоловіки, за свою частину, вірять, що вони одружилися, бо це здається так. Дорослим також незадоволені дітьми - від них немає. Друзі не з кимось. Люди зацікавили гроші. Вони думають, що якщо вони мають гроші, все добре. Вони не знають, що день прийде, коли ці гроші не будуть служити їм ніякого сервісу.

Люди приходять з новими законами - пришивають одяг нового стилю. Але це буде довгий час до створення міцної тканини. Що нам потрібно не штучний одяг, але натуральний одяг, який випромінює тепло. Так, більш ніж один рік буде щітка до тих пір, поки є високий людина, відчуження, тому він стане хорошим різаком і гарним кравецькою.

Іноді необхідно пригнічувати знання для того, щоб зробити приміщення вірною.

Перед тим як у вас є діти, ви повинні знати, що вам більше не належить до себе, але до дитини. Ви даєте життя, за яке ви несете повну відповідальність.

Я не впізнаю лікування, в якому потрібно пити 20-30 трав відразу. Іноді люди п'ють мішок різних рослин, і ефект недбалий. Я рекомендую для конкретного захворювання тільки одного трави або одного засобу, так що людина знає, що він лікує і які його лікує. Важливо визначити саме те, що трава з якої допомагає хвороба. Я не претензію, що я великий поцілунок трави, так як трави самі підказують мене. Дуже часто ім'я Я пронукаю мене незнайомим.

З деяких причин, тому багато людей використовують найкращі часи їх життя, щоб зробити найгірший навіть сумний.

Якщо ви не змогли правильно читати Біблію, ви приймете до рішення проблем, які роблять голову. Ви не вірите.

Боротьба за мир не обов'язково з зброєю в руці. Якщо ви вдихаєте хороших думок у людей, ви візьмете серйозний крок до миру. Багато лідерів різних країн керують своїми зусиллями в цьому напрямку. Немає іншого способу. Для того, щоб бути збереженими, потрібно ласощі та любов. Збережіть. Разом. Якщо ми не розуміємо простоту правди з нашим приводом, ми зробимо, щоб зрозуміти її безвтомними законами космосу. Але потім це буде занадто пізно, і розуміння буде коштувати нас занадто багато.

З висоти переважного Всесвіту людина нічого не є. крихітна шипка пилу, що втратиться в нескінченності, вагова істота, яка постійно вивчає щось, шукає щось, і все ще не знайдеться. Але людина заряджається божественною іскрою, що дозволяє йому перевершувати власний ріст, шукати, ризикувати, розірвати таємниці Всесвіту, зробити приголомшливі відкриття. Він визначає, щоб виглядати навіть на небі і не боятися його виклику.

Не дайте дітям занадто багато грошей! Заробляючи гроші для дітей так само, як і не навчатися працювати, бо витрачаючи гроші інших людей простіше, ніж заробіток.

Відвідуйте мене щодня. Я допоможи їм, але вони залишають свої захворювання, їх іноді неприпустимо думки. Цей тягар є важким для мене, тому я почав відновити порядок, і це приносить рельєф.

Не чекайте життя легко і безтурботно. У вас буде важко працювати, і суди, і сумніви, і невдачі. Але зачепити! Завжди тримати в серці насіння надії і віри, вони підкаже вас з будь-якого, найскладнішого стану.

Ми повинні прагнути кожен день, щоб згасити наші гріхи.

Очистити культу. Не промийте дуже гарячою водою, використовуйте краще господарське мило.

Боже! І якщо ти мовчить назавжди, камені будуть говорити про Бога. Так само як сліпий знає, що є світло, так як хребта знає, що є здорові люди, тому здоровий повинен знати, що є Бог.

Чоловік повинен любити себе і все навколо нього. У наш непростий час це найнеобхідніший. І він повинен бути вдячний Богові за свою допомогу в складних разів, за мудрість, до якого він завдає своїх успіхів.

У містах є щось страшне. Люди, що проходять мною, і всі мають знак навколо своєї шиї, на якій він написаний: «Я гіпокритт», «Я тиф», на іншому: «Я залягаю», на третій і четвертий: «Я скрабець», «Я скрабець» і так далі. Таким чином, багато людей тепер повертаються до сіл, і цей процес буде посилюватися.

Не можна маніпулювати, навіть найяскравіший, хто б управляти своєю долею. Він буде хитрощим, скільки буде Бог. А потім не чекаю на невинність!

Якщо ви не можете пропустити в серці, ви нічого не знаєте. Ви станете схожим на шматочок паперу, що здійснюється вітром, який ніколи не знайде своє місце на землі.

Кожна життєдіяльність, вся Земля і Всесвіт підлягають строго визначенню космічних ритмів і порядку. Порушення цього замовлення, навіть найпримітнішим, призводять до великих, іноді жирних, інцидентів, для яких люди потім оплатити гіркотично. Не турбуйте гармонію, будь ласка!

Зникнуть з землі. Це дуже страшна якість, від якої ми повинні бути захищені за будь-яку ціну. Немає необхідності шукати багатство, є багато сонця і благословення на землі для кожної людини.

Більше і більше ви познайомитеся з людьми, які мають очі, але не бачите, мають вуха, але не чують. Брати проти брата підуть, мама відкинуть своїх дітей. Кожен буде шукати спосіб, щоб уникнути самостійно. Хтось з них, буде багатим, а люди стануть неперевершеними, чим далі гірше. Багато захворювань з'являться, люди почнуть вмирати як мухи.

Ви повинні бути любими і любити один одного, щоб бути збережені! Нам важливо, щоб ви зрозуміли, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Пройдіть до Бога і не запитайте більше, ніж вам потрібно.

Здійснення інших людей складно. Але це навіть важко жити без любові.

Життя – це постійна робота, і тільки він розуміє його цілком людиною, яка виглядає на ній з цієї точки зору. Робота, і ваше життя стане значущим, і ви отримаєте повагу людей навколо вас.

Чим більше людина дає людям і тим менше він вимагає себе, тим краще він. Чим менше він дає іншим і вимагає більше себе, тим гірше він.

Життя не життя, але існування.

Допомагати іншим особам зробити людину.

Кількість років не вказує на довжину життя; життя людини вимірюється тим, що він зробив в ньому.

Якщо ви зіткнулися з вибором, не поспішайте це зробити. Перед тим як вирішити щось, подумайте уважно. Багато труднощів прийти до нас, тому що ми прийняли рішення про висипання.

Люди повинні часто підняти голову від землі до неба. З роками ми менше і менш обізнані, що є зірки в небі.

Чоловік без мужності може зробити стільки зла, скільки іншого злочинця не буде.

На жаль, нічого не приймається з такою дисгусткою і внутрішнім протестом, як поради. Скільки труднощів ми не можемо уникнути, якщо ми слухали один одному?

Не давайте пораду тим, хто просить гроші.

Будь-які помилки для людини. Ми працюємо над тим, що ми отримуємо в бізнесі.

Від погодження до хвороби, один крок. Не поспішайте! Не збудувати повторення.

Краще не мати полум'я, ніж мати помилкову популярність. Оцінювання людей є останнім.

Хто розумний? Щось, хто тільки прагне до мети.

Намагайтеся зробити свій суд про все в житті. Це особливо важливо для важливих питань. Фолс знищує себе не думаючи; не в змозі зрозуміти половину матерії, не вдається завдати шкоди або отримати, вони не можуть діяти належним чином. Є речі, які необхідно глибоко проникати і тримати в кишечнику. Все мудрий суддя, а фольга бачить лише те, що лежить на поверхні.

З якоїсь причини людина в усіх боях свого життя є останнім, щоб пережити себе. І з репроксами, ви повинні почати всі думки про ваші неприємності.

Всім радше, як вони обираються щасливими.

Маленька людина невелика в своєму гранаті, але велика людина прекрасно в найгарячих неприємностях.

Якщо ви уважно дивитеся на людей, які не мають похвали і незадоволення ким-небудь, ви побачите, що це люди, які не задоволені ким-небудь.

Тексти пісень, а це означає: Людина бачить не тільки те, що він робить, але і як він робить всю свою роботу.

У думі не краще, ніж без сумніву.

Ми не віримо в те, що наше ставлення до всього, що відбувається навколо нас.

Від сердитися і від застарілих не очікують розвідки.

Найсмачніша пам'ятка - це ігрант, який нічого не хоче знати.

Тільки той, хто перемагає в цьому житті, той, хто завоював себе.

Руелти завжди є результатом страху, слабкості і комбінезії.

Згортання пресів на людину тим більше він відсмоктує до неї.

Наскільки людина підкорює свою страх, так багато - людина.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Чи не давати фольги мудрим порадам, що якщо вони вирішили використовувати його?

Сильний напій, але він рум'янить ніс і відмовляє свою репутацію.

Коли один день, як і інший, люди перестають псувати хороші речі, які відбуваються в житті кожного дня після сходу.

Не можна легко приховати, любов складний, і байдужість найскладніша.

Багато хто не вірить в реальність ясності: спробуйте переконувати сліпу людину від народження, що люди дивляться. Він важко вірити, бо він ніколи не бачив його.

Кращий спосіб перемогти ворога, щоб стати його другом.

Бог дав нам всі можливості зробити вибір і приймати рішення. На жаль, ми часто не робимо

Як може людина пом'якшити біль втрати в серці? Ні, але він може знайти комфорт у своїх справах.

В житті, коли Бог вимагає нас нав'язувати. Але іноді Зателефонуйте нам, щоб перевірити наше бажання. Тексти пісень, а це означає: Він змушує нас відчувати Його любов.

Розум складається не тільки в знаннях, але і в здатності застосовувати знання в практиці.

Іноді Бог дуже сильний, але не так важко, що людина не може витримати Своїм.

Якось люди ніколи не вірять, що вони розповіли, вони повинні потрапити на все себе.

Часто буває, що можуть бути щасливі люди, чим більше нещастям вони стануть.

Щастя йде до тих, хто працює важко.

Дії - плоди думки. Вони думали, що це буде добре, щоб зробити.

Коли ви не знаєте, куди піти в житті, не соромтесь, стояти ще. Бог буде правильним.

Подумайте добре, і думки дозрівають в хороших знесен.

Не можна жити думки про смерть.

Всі великі думки приходять з серця, не розум.

Людина завжди була і завжди буде найбільш любим явищем для іншої людини.

"Прийміть дитину," Ванга розповідає про молоду жінку, "наче є ще непривабливі мами, які добровільно позбавляють себе радості материнства." Природа сплачує рівну родзину як одному, хто народжував, так і той, хто виріс. Великість матері, яка приймала дитину, не менше, ніж велич природи того, хто народився. Ваше подвір'я буде ще більшим, для вашого серця відкривається, щоб принести щастя, і ви гідні внести назву «мама». . . ?

«Якщо чоловік знає, що він буде гарячим обідом або вечерею, він завжди поверне додому на час». Що таке дружини ви, вона відреагована, якщо ви не встигли рано вранці і варити сніданок, встановити столик з чистою і залізною скатертини, і подав свій чоловік сніданок красиво? ?

«Чи не людина, - сказав Ванга, «що народилося тільки для щастя». Ось, наприклад, є великим працівником, але немає щастя в сім'ї. В іншому випадку немає здоров'я. І третя здорова, але хворі, і так далі. У кожного чоловіка є і хороший і злий. Як працює світ. Для мене корінь щастя - людський терпіння. «Чому треба бути погано?» Чи не ми не можемо це зробити? Чому? Оскільки земля вимагає подарунка приходу і життя на ньому. Ми сплачуємо податки на землю в якості оплати за квартиру. Це навіть для відділення житла, що надається державою, а потім стягується плата. Що це? Ми всі платимо за стільки років, скільки існує світу. Кращі люди – ті, хто живе в горах. Жінка бере шпинделя і хребта, бере овець до пасовища і співів. Знайди чоловіка, що вам подобається. Збір дітей і життя для себе. . . ?

Одного дня Ванга запитала: Що таке людина? Ванга сміється, «Це відповідь на це питання!» Людина - це вагова істота, яка досліджує все, дивиться все, шукає щось все, і не знаходить нічого - але я кажу це як жарт. Якщо ви подивитеся на чоловіка з вищевказаного в рамках величезного Всесвіту, людина нічого не є. Це крихітне зерно піску, втрачене в нескінченності, але заряджається божественною іскрою. Тому він часто перевершує свої можливості: він постійно шукає, дивиться, неправдиві секрети істоти, робить неймовірні відкриття. Він вже поставив очі міцно на небо і не боїться кинути його. . . ?

Воля Великої Ванги

Коли вона ліва, Ванга залишила свого роду духовним випробуванням. Дуже короткий.

Не забудьте, що мудрість проста. Де ви живете, що ви робите, пам'ятайте:
Чоловік, для кого він тримає себе. Якщо він може змінити свої думки в напрямку доброго, то все в його житті буде змінюватися.

Ви повинні любити себе і все навколо вас. У наш непростий час це найнеобхідніший. І він повинен бути вдячний Богові за свою допомогу в складних разів, за свою мудрість, до якого він кине його успіх.
Не боротися з фолами - вони не болючі, не намагаються їх виправити або змінити їх. Багато страшних, ніж Джерк. Вони готові презентувати щось, що може вигнати всіх людей.

Ви не встановлюєте нереальні завдання, знаєте, що ви можете зробити і що ви не можете, інакше вам доведеться відлякувати себе пізніше.
Не обіцяєте, якщо ви не впевнені, що ви будете тримати те, що ви обіцяєте, тому що біль, що ви нанесете на когось ще, повернетеся до вас найближчим часом або пізніше.
Пройдіть до Бога і не запитайте більше, ніж вам потрібно.

Джерело: zdravclub.ru