Подорож як практика розширення свідомості

Я пам'ятаю мій перший довгий шлях. Франція, Шарль де Голль, я в моїх 20-х або так. Я дивлюся на все, відкрию мій рот, намагаюся думати французькою мовою (як дуже бідна команда мови, мої думки були дуже сором'язливі), у мене є один папір в моїй кишені 100 євро - все, що я мав на тиждень поїздки. Так багато нових почуттів, ідеалізму, радості. Я ніколи не повернеться до своєї країни, де інститут, компотування та бідність. Я досить залишатися тут в обіцяній землі, де шик, глянець "р" і сто євро.

На вулиці Свиля (де червоний млин) він бачив російськомовні бездомні люди, які сидять на тротуарі. Вони загрожують для алм. Дуже задоволені. Блювотні рухи з видом на Моулін Роуг! По-перше, вони мали про ту саму ситуацію, з різницею, що я мав місце жити і повернути літак.

Але це один екстремальний - ідеалізм і відторгнення всього знайомого на користь нового, незнайомого і привабливого. В основному, російський мандрівник має ще одне екстремальне: закордонні країни сприймаються як зоопарк, дуже красиво, поважна і неприродна, побудована виключно для їх задоволення. Я думаю, що я називаю його єгипетським синдромом. Це коли ви живете на території готелю (сорт, туристична частина міста), а також формується враження від країни. Скільки туристичних відгуків про Єгипет і Туреччина містять навіть невелику частку правди про реальне життя людей в цих країнах? Туристичні тури зазвичай не доглядають. Теплий, смачний, перевозить пам'ятки, штат говорить про російську, всю інклюзивну. Що ще?

Типовий російський туризм може бути визнаний відсутністю англійської (або найдиким акцентом, який соромно відіграний в Голлівудських фільмах, таких як «Дімтрі, вболівальник може горілка?»), а також ставлення до зовнішньої країни як курорт, де все відбувається виключно для своєї, туристичної, насолоди. У Єгипті і Туреччині – пляжі і білий пісок, в Європі – іграшки будинки, шампуні галькові вулиці і Beaujolais Nouveau, і так далі. В цілому, все, що ви можете розповісти своїх друзів після повернення в неочищену батьківщину, де працюють, кредити, говорити про нормальну мову і все, як люди.

Саме тому багато людей загадуються Ізраїлю, які не можуть і не особливо прагнуть приховати свій щоденний життя від туристів. Блок сивих будівель, солдатів на вулицях, контроль безпеки на кожному куті... Що ми не маємо? Ви залишаєте свою реальність для цього?

Цікаво, що коли ви подорожуєте багато по всьому світу, відчуття романтики зникає, навіть в країнах, де я не був раніше. Це як пристрасна любов: вона швидко проходить, і випаровується, або розвивається в щось більш глибоке і спокійне. Що сталося мені. Подорож - це велике задоволення, але не викликає болючого почуття новизни. По-перше, люди про однакові скрізь. Колір шкіри, мови, прикраси, культури, Природа, поява міст змінюється, але людська сутність залишається однаковою. Чому б ви подорожуєте, якщо не для спілкування? Люди, міста, природа. ?

Я вважаю глибоким розумінням, щоб бути цінним для мене, не навіть інтелектом, але в почуттях – все неприпустимо, що медіа і люди під їх впливом накладають на нас, всі ненависті, що люди, народи і раси намагаються інцитувати між ними, є неймовірно порожнім. Ефемераль, що не має сенсу, але не дратує, коли мова йде про вразливі мозок.

Ще одне вкладення. Будда і компанія вже сказали все, я не маю нічого додавати до своїх слів. Люди, як правило, повинні відчувати себе на деякій стороні барикади, навіть явні. Деякі люди не йдуть на Схід, в Азію, бо «психіка не така ж і брудна». Якщо ви не були там, ви можете говорити про це з великою впевненістю. Деякі люди не хочуть йти на Захід, бо вони нудні, капіталісти і духовність не існують. Деякі визнають тільки троти, тому що взимку в домашніх умовах досить помітні. І хто не ступеню в пострадянських країнах – тьмяне і в цілому, це досить в домашніх умовах. Здавалося б, що він гакнув?

Але це всі вкладення, необґрунтований поділ на власні та інші. Концепція «тірі» колись згадує одне село, потім одну область, країна, релігія, тепер вона в деяких випадках включає в себе інші країни. Ви хочете розширити всю планету? Не залишайте найменший простір для «алісенів», видаліть їх у класі? Це важко. Важко жити без ворогів, бо хто повинен бути розсіяний і проти? З ким боротися і чим пишатися?

Світ схожий на єдиний організм, блискучий з краями. Кожна особа має власну культуру, етнічність, надетнос, природний пейзаж, національна і навіть расова гордість. Є частиною одного комплексного цілого. Чи може ваша рука потішити ногу? Подумайте, що ви повинні бачити світ дуже по-різному. Я зустрілася з ним, але я довгий шлях. Можливо, ви вже досягали цього? Я хотів би це бути так.published.

Кредит Андрей Нордбон

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Mindness.ru/voyages/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное