Секрети свідомості: 12 цілющих властивостей

На сьогоднішній день ми часто чуємо про важливість залоз внутрішньої секреції в організмі людини, про вплив вони на здоров'я. І все це правда, хоча це не просто справа фізіології. Стан здоров'я людини так тісно пов'язаний з станом його залоз, тому що залози і нервові вузли одночасно є силовими центрами свідомості людини.

Ці життєво важливі духовні сили, розташовані в залозах і нервових вузлах, всі часові функції в тілі людини без свідомості, а саме через це ігнорування часто його розпаду. Як людина використовує свої духовні повноваження, або сили свідомості, розташовані в залозах і нервових центрах, залежить від того, чи діють вони за свою користь або шкоду.

Я вперше дізнався про вікові секрети загоєння, коли я став християном. Ці духовні повноваження називають «12 повноважень людини», і вони мають містичне значення, тому що вони асоціюються з Ісусом і його 12 учням у Новій Заповіді, а також з 12 племен Ізраїлю у Старому Завіті.

У семи життєвих нервових точках тіла людини переважали восьмикутні викладання. 12 духовних сил людини включають ці сім природних принципів і розширити їх коло до 12 духовних повноважень, які освячує їх і робить їх більш доступними для розуміння і використання. Кількість 12 завжди вважається святою кількістю повноти у розвитку більш високих людських здібностей.

У віці секрети загоєння кажуть, що кожен з нас має 12 повноважень свідомості і вони розташовані в нашому тілі в наступних життєвих нервових центрах і залозах.

р.

1,1 км В центрі мозку знаходиться свідома сила ФАЙТ.

2,2 км Розумний подарунок влади знаходиться між наднирковими залозами і поперековою зоною.

3. У Розумна влада судового рішення знаходиться в підкладці піт у сонячному плексі, біля підшлункової залози.

4. У Усвідома сила любові в області серця, за серцем біля тимусової залози.

5. Умань Усвідомий подарунок влади знаходиться в корені мови в горлі біля щитовидної залози.

6. Жнівень Розумна сила уяви лежить між очима біля гіпофіза.

7. Про нас Розумна сила розуміння в лобі в передній частині мозку, всього над очима.

8. У В центрі передньої лоби головного мозку мислитий силу.

9. Навігація Розумна сила ЗАМОВЛЕННЯ розташована в великому нервовому центрі, тільки за надією в черевній області, відома в давні часи як лігенна залоза.

10. Розумна сила горіння знаходиться на підставі мозку в оксіпітальній частині при з'єднанні з шиєю, де подовжує мозок.

11. Розумна сила видалення з організму (виведення) знаходиться в нижній частині спини в органах, відповідальних за видалення токсинів і відпрацьованих речовин з організму.

12. Розумна сила життя в репродуктивних органах.

На додаток до 12 повноважень свідомості, є також Христос Розум, або я Ам, який знаходиться в центрі гангліон на вершині мозку, на голові. Коли цей центр надсвідомості пробуджується, суперсвідомість від нього в усі 12 центри потужності.

Час прийшов, щоб зрозуміти, що захворювання не так багато в тілі людини, як і в його свідомості, що об'єднує його тілесний склад; що захворювання не так багато в нервах і залозах, як в силах свідомості локалізовані в цих нервових центрах і залозах. Ви живете не так багато в вашому тілі, як в думках і почуттях, які охоплюють ваше тіло як оболонка. Це де народжуються захворювання та недуги!

Насправді здоров'я не те, що йде і йде. Здоров'я завжди з вами! Наші знання про те, що це стосується настрою і глибоких почуттів, варіабельність яких постійно піддається нашому організму. Лікарі вважають, що ліки, які вони призначають, призначені для стимулювання природних функцій організму. Але ліки не керуються раціональним принципом, який регулює природні процеси організму; тому вони не здатні запліднити постійне здоров'я, яке може бути надана тільки тим, що цей раціональний принцип зайнятий людиною.

Звичайно, ліки необхідно вчасно зняти дискомфорт захворювання, коли людина навчається правильно використовувати сили свідомості. У вас є божественний потік, який несе цілющу силу. Як заслуги і багато людей до і після того, як вони довели, енергія йде, де ваші думки йдуть. Це те, що розумний початок може бути реалізований в різних органах. Якщо ви навмисно зосереджуєте свою увагу на певному органі тіла і випустити потік енергії, він запустить розумний початок в цій області тіла і одночасно стимулює потік енергії по всьому тілу, які природно покращать здоров'я.

І це не нова ідея, це найдавніший спосіб загоєння, підтверджений роками. І древніх єгиптян і брахманів дізналися, що зосереджуючи їх увагу, що вони можуть стимулювати центри свідомості в тілі людини і загострити уражені органи. Вони знають і довели, що влада свідомості на тілі практично не обмежена.

Не ходити з розуму про точну локалізацію сил свідомості різних видів тіла. Чи не відразу виявляти скарги цими силами свідомості. Краще продовжувати приймати ліки, спіропрактичну або психотерапія, щоб зняти порушення впливу недуг, і в той же час перемістити трохи далі і почати розуміти психічні і емоційні причини цих недуг. Локалізація недуг, які допоможуть знайти ті сили свідомості, які в конкретному випадку, внаслідок неправильного їх використання, призвели до цього захворювання.

Так само, як і давні філософи вважали, що людина проходить через 12 етапів на шляху освітлення, тому сподіваюся, що коли ви дізнаєтесь про 12 сил свідомості і як вони впливають на здоров'я, ви будете метафізично сприймати всю людину, не одне захворювання. А потім ви можете натиснути в ті психічні сили, які ви зацікавлені в прямо зараз і почати розвивати їх для подолання захворювань, які вони пов'язані з.

Як працюють ці сили: перший секрет зцілення

Всі 12 цілющих властивостей свідомої угоди з силами, які діють нижче і вище рівня свідомої думки. У перших кроках вони діють на несвідомий рівень, очищення і звільнення емоцій і тіла від думок, почуттів, спогадів, накопичених невдовзі, ненависних і страхів, які стоять на шляху відновлення.

Безсумнівно, очищення свідомості є одним з перших кроків на шляху до повного загоєння. Спочатку сили свідомості можуть проявлятися на суперсвідомому рівні, який виражається в припливі натхнення і призначення; і це може бути виражено в речах, які на перший погляд не мають нічого спільного з вашим відновленням. Після того, як ви зрозуміли, чому необхідно спочатку пробудити несвідомі і надсвідомі рівні свідомості для роботи і завершення процесу повного відновлення.

Тож не чекайте миттєвих і дивних змін. Відомий від законів фізики, які будь-які дії, що застосовуються до певної точки, впливає на всі інші точки в системі. Це те ж саме з хворобою і загоєнням: цей процес передбачає не одне орган, але весь організм. Виконуючи своє завдання свідомо і конструктивно пробуджуючи сили свідомості, ви можете бути впевнені, що ваш несвідомий, який несе відповідальність за автоматичне функціонування всього організму, буде відповідати належним чином в потрібний час.

Так само як здорові функції тіла самостійно, не варто слухати, спробувати відчувати себе і навіть дізнатися про процес загоєння, хоча в деяких випадках це відбувається. Іноді це займає деякий час і ви усвідомлюєте без будь-якого сюрпризу, що ваше здоров'я відновлюється. Порозуміння передує відновленню фізичного здоров’я. Коли ви відчуваєте внутрішній спокій, це перша ознака того, що процес загоєння знаходиться на ходу. Все, що ви повинні зробити, це спасибі долі за загоєння.

Другий секрет загоєнняЯкщо ви втомилися і бояєтеся розвивати 12 повноважень свідомості, я кажу, що ви вже використовували ці повноваження, і в залежності від того, чи ви використовували їх правильно або неправильно, ви отримали позитивні або негативні результати. Тепер підійдіть до них мудро, з впевненістю, з метою здоров’я Ваше здоров’я. Це приносить нам другу потужну і маловідому секрет загоєння, датуючись століттями.

Ми просто говорили про три рівні свідомості – надсвідомий, свідомий і підсвідомий, або несвідомий – що працює через ваші 12 психічних повноважень. Всі три рівні свідомості також знаходяться в тілі. Коли ви знаєте, де джерела цих цілющих властивостей, буде легше зрозуміти, який рівень свідомості відповідає за різні недуги, чи свідомий або несвідомий. Ви також усвідомлюєте, що зниження надсвідомого потоку енергії в інший два допоможе полегшити метафізичні причини захворювання. Це знання виводить всю таємницю від вашого захворювання і дозволяє відновити здоров’я!

Центр Вашої свідомості, тобто, розуміння, аналіз, зважування, причина, знаходиться в передній частині мозку і несе відповідальність за всі п'ять почуттів. Що ви усвідомлюєте і свідомо говорячи, впливає на всі центри свідомих сил, від переднього лобу до горла.

• В центрі переднього ткацтва головного мозку милець.
  • Розумна сила розуміння лежить в передній частині мозку.
  • В центрі мозку лежить свідома сила віри.
  • Розумна сила уяви лежить між очима.
  • Розумна сила горіння знаходиться на базі мозку в спині голови.
  • Розумна сила влади лежить в корені мови в горлі.
Зловживання силами свідомості практично відразу впливає на стан цієї області тіла. Давайте скажемо дружину сильно зловживати чоловіком. Таке необґрунтоване використання центру свідомості, розташованого в горлі, протягом двох годин не уповільнить від її здоров'я: холодний і заспокійливий горло протягом декількох тижнів збити її рут!

Маляр в зонах тіла, чутливих до рухів свідомості, може бути викликаний ворожими думками і словами іншої людини, якщо ви не здатні протистояти цьому потоку негативних емоцій. Знаючи той факт, що сили свідомості локалізуються в області свідомості, дозволяє зрозуміти, що головні болі в лобі, зору, вухо, горлі і носі є всі наслідки власних поганих думок або зламаних думок і слів інших до вас. Він також пропонує, що безпосередній відгук у вигляді свідомих позитивних думок щодо вашої частини, можна допомогти вам впоратися з недугами в цих областях тіла.

Примітка. Хоча, відповідно до наукових даних, всі три рівні свідомості - сама свідомість, підсвідомий і надсвідомий - діють по всьому тілу і, безсумнівно, пов'язані з певними частинами мозку, ми говоримо тут про метафізичні центри локалізації цих сил свідомості, що діють в різних органах тіла.

Зона несвідомих - серце і черевна порожнина, де зосереджені сильні емоції і глибокі, внутрішні думки. У підсвідомих і стають несвідомими утвореннями, які впливають на центри свідомості, розташованих в черевній порожнині.

• Центр Примусу знаходиться в області люмбрії.
  • Центр свідомої влади любові знаходиться в самому серці.
  • Центр свідомої влади судового рішення знаходиться в підкладній отвір.
  • Центр свідомої влади замовлення знаходиться в навальному.
  • Центр свідомої сили видалення знаходиться в органах, які контролюють випуск тіла відпрацьованих речовин.
Центр свідомої влади життя знаходиться в репродуктивних органах.

Коли ви відчуваєте біль в серці і животі, це, як правило, результат несвідомих емоцій і почуттів, виштовхнуті з свідомості: довгорозумні відчуття, упередження, заздрість, горло і болючі спогади, що зберігаються в тих областях тіла, де знаходиться підсвідомий; вони відповідальні за недуги в цих областях. Наприклад, люди відчувають біль у серці, які страждають від всіляких жіночих захворювань, порушень нирок, шлунка і органів, відповідальних за природні функції, зазвичай мають загартовані перепади проти своїх сусідів і різних психічних травм, що перепресовані в несвідомий; все це необхідно принести до поверхні свідомості перед тим як приступати до загоєння органів черевної порожнини.

Коли ви починаєте розвивати свої свідомі сили, особливо шість центрів в цій області, вони допоможуть вам в процесі видалення негативних емоцій з цієї області. Ці ділянки тіла можуть бути вражені як агресивними думками, так і ворожими несвідомими емоціями до вас з інших, ви не можете знати. У таких випадках, як було сказано, кращий захист є опорою сил свідомості і молитви.

Суперсвідомий працює з коронки. Цей вид свідомості називається розумом Христа, або я Ам, або центр Божественної розвідки і мудрості, оскільки він безпосередньо пов'язаний з життям і мудрістю світу. Все інтуїтивно зрозуміле має прямий дотик до цієї області - натхнення, розуміння, раптове розуміння, телепатія та інші психічні та парапсихологічні явища.

Динамічна енергія надсвідомості протікає з цього центру через всі 12 центрів сил свідомості і фізіологічних функцій. Завдяки дії надсвідомості, майже ціла потенційна форма енергії свідомості і тіла людини пробуджується і спілкується! Коли це божественне мислення, можливо, всі види чудес. Здається пробуджувати глибокі психічні та духовні сили свідомості, які можуть подолати природні закони і подолати невиліковні захворювання, якщо необхідно.

Рівень надсвідомості може бути викликаний духовними вправами, молитвою або заповідями, які можуть пробуджувати царство.

Свята Тереса Авіла, яка стала відома своєю духовною експлуатацією в шестинадцятому столітті Іспанії, розповіла як, в результаті молитви, духовні повноваження пробуджувалися в її верхній частині голови.

До цього кінця люди Старого Завіту провокують ім'я Яхви та Я, а народи Нового Завіту назвали ім'я Ісуса Христа. Першими двома століттями християнства виконували чудеса необов'язково повторним Ісусом Молитвою, запроваджуючи тих, хто закликав Христа свідомість.

Як три рівні консійності Інтеракту в зціленніДля загоєння можна розвивати рівень надсвідомості, викликаючи за допомогою розуму Боже. Звісно, це був секрет Myrtle Fillmore, завдяки якому вона вилікувала невиліковне споживання. «Життя – це просто форма енергії, а в організмі людини потребує настанови розуму. Як ми спілкуємося з розумом? Звичайно, через думу і мови. й

Тепер ви починаєте випускати динамічну енергію від суперсвідомого рівня свідомості через щоденні вправи: розслабтеся, дихає глибоко і повторюється:

«Я божественний розум. Я. Я. Я. Може божественний розум зараз працює повністю через мене. Я. Я. Я. Повторюючи ці слова, перемістіть свою увагу від голови до ваших пальців. Ви можете перейти до наступного кроку і включити цю дивовижну енергію в життя і повсякденні турботи, говорячи щодня: Відтепер я розповім, що робити в будь-який момент і за будь-яких обставин. Відтепер, що я роблю, я прекрасно. й

Покликаючи божественний розум пробуджує владу надсвідомості в тіні, а потім з'єднує його в центр свідомості в лобі. Поєднана енергія обох центрів свідомості свідомих і надсвідомих рівнів, після чого починає діяти в несвідомих через його центр в животі. Природним результатом є перетворення енергії життя.

Як ви повторите цю вправу щодня, ви помітите, що ви відчуваєте себе набагато краще—живаючи, більш енергійний, спокійний і більш впевнений — і те, що вищий розум чітко працює у вашому розумі, тілі, і виснаженому, навчаючи вас жити кожен момент життя з вигодами і успіхом.

Третій секрет загоєння - це відносини між правими і лівими сторонами тіла.Є ще один, останній секрет загоєння, який приніс нам від глибини століть. Також корисний для відновлення здоров’я. Стародавні вважали правою стороною тіла людини і лівою жінкою. У давні часи чоловіка воював з правою рукою, і захистив його ліворуч: в ній він провів щит.

Зцілення символіки тут: якщо ви відчуваєте невидимі почуття, заздрість або подразнення до чоловіка, проблеми зі здоров'ям можливі на правій стороні тіла, і вони продовжать до тих пір, поки не пробачте і забудуть образ.

Правою стороною тіла символізує мудрість. Якщо ви не дієте мудро в своєму проведенні, очікуєте руйнівних наслідків в органах правої сторони; і так далі, поки ви навчитеся правильно боротися з мудрістю.

Далі права рука - лялька, що означає, що якщо у вас хронічно рецидивні боути захворювання на правій стороні тіла, необхідно відмовитися від чогось. У вас є те, що ви фізично, фінансово, психічно, емоційно або духовно, що ви не вправно тримати і повинні ділитися.

Повернення недуг на ліву жіночу сторону тіла вказує на те, що у вас накопичилися відступи від жінки: мати, мати-в-право, дружина, дочка, сестра або сусід, друг або навіть працівник.

Так як жіноча сім'я символізує, серед інших речей, любов, якщо ви якось зловживали вашу силу любові або допустили когось, щоб зловживати коханою, навіть непристойно і без вашої волі, це може викликати захворювання органів лівого боку тіла.

Ліва сторона тіла також символізує здатність отримувати подарунки і використовувати їх мудро. Якщо ви відмовляєтеся приймати проявляється добре запропоновано вам, або відчуєте, що добре пропущено вами, і ви скористалися ним в найвибагливіших спосіб, то процес загоєння недуг лівого боку тіла повинен початися з уточнення цих проблем і відкриття розуму ідеї прийняття: «Я отримую це зараз». Я отримую і користуюсь мудро, що Бог благословив мене, і Бог тепер має нескінченно багато хороших для мене.

Якщо ви накопичили величезні знання Трута через непритомні духовні вправи, але не надали його на власне життя або на користь інших, це безхилого багатства може призвести до захворювань органів лівого боку тіла. Правда повинна бути поширена. У той, хто має правду, повинен його використовувати.

Для того, щоб впоратися з недугами правої або лівої сторони, повторіть: «Всепередна потужність Божественної любові позбавляє мене від накопичуваного залишку. Я зараз вільний бути здоровим і щасливим.

Автор: Катерин Пондер Витяг з книги «Практика духовного зцілення». Вікові секрети зцілення

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/1077