Не всі жінки люблять готувати.

Ми живемо у віці послуг та технологій. Для пенні можна їсти в ресторані, запрошувати помічника будинку, купити готову їжу в магазині, купити букет обладнання, і зробити важливі речі самостійно. Чи можу я? Звичайно.

Я живу в країні, де 99 відсотків жінок знаходяться в комфортабельних магазинах і рослинних відділеннях. Але я теж живе в країні, де 99 відсотків жінок розлучаються. Австралію не має сімейної культури, духовних цінностей. Жінки «не вірять» в шлюбі, а сім'ї починаються протягом 30 років, щоб зачати дітей. Чоловіча прогулянка, жіноча робота, сім'ї перерву. Звісно, такий низький рівень вічних значень не обмежується можливістю заспокоїти чоловіка, але це не є неімпортним фактором.

Не всі жінки люблять готувати. Кожен може, але не всім подобається це зробити. Я скажу вам секрет. Коли я був 14, я вирішив зробити вечерю для мого даду. Я кладаю воду і рис на вогонь і відірвати, щоб читати рецепт для фрикадельок. Я прийшов до моїх почуттів, коли кухня була в димі. Рис випалений разом з покриттям сковороди. літнього я працював в офісі. Він платив мені символічну зарплату, але я був надзвичайно щасливий з цим. Мій тато покарав мене дуже погано, що день. Він позбавив мене від моєї зарплати на місяць, змушуючи мене купити новий горщик. Це те ж, що моя щомісячна заробітна плата. Я кинувся багато, попросив не позбавити мене з неї, але наполягався на його. Я розумію, що таке покарання буде дуже добре для хлопчика. Хлопці судять за свої дії. Але дівчата повинні бути любими, як вони є. Не інакше. З тих пір я захопив варіння.

У віці 18 років я хотів розморожувати напівфабрикати. Це був кінець моєї майстерності. І навіть коли родинне життя змусило мене навчитися варити супи і обсмажити патрути, я захопила варіння. У мене були відповідні страви: заморожені, засвоюються, свіжі, переповнені.

Я зрозумів, що Кукурудзя - це чудовий смак! Це ціла відьмачка, яка захоплює серця чоловіків в загустку лісу. Їжа зв’язує чоловіка до жінки з невидимими зв’язками. Я почав готувати з любов'ю. Я не роблю, щоб заповнювати живіт чоловіка. Зварюючись став ритуалом для мене.

Перед тим як почати варіння, я створив відповідне середовище. Включає в себе сакральну музику або лекції з улюблених викладачів. Яскраві свічки всюди, влаштуйте красиві продукти і прилади, які мені потрібно під час приготування. Я все повільно. Я пишу вершкове масло повільно і насолоджуюсь тим, як воно поширюється через овочі. Я насолоджуюсь почуттям миття рису. Я насолоджуюся яскравими квітами овочів. Я запашний фрукт. Коли я готую, я бажаю чоловіка, що він потребує більшості в цій точці в часі: здоров'я, підтримка, друзі, удачі. В кінці я посипаю блюдо своєю любов'ю і побажанням щастя і миру в нашому домі. Нещодавно я почав освячення їжі в духовній традиції. Я також намагаюся випікати кілька разів на тиждень. Коли я змішую борошно в тісто, я уявляю, що маленькі укуси борошняних є нашими відмінностями з чоловіком, і коли я зроблю їх в цілому, вони йдуть далеко.

У будь-якій релігії ви знайдете, що любов жінки приходить до чоловіка через шлунок. Якщо Бог дає мені можливість, я ніколи не віддаю домробітника. Я ніколи не дасть нікому на кухні.

Кухня мій вівтар, моя сила. І я відчуваю себе шкода для жінок, які приймають варіння як тягар. Насолоджуйтеся своїм чоловіком або дайстром. Більше енергії, ніж ви думаєте. Спробуйте приготувати з любов'ю і ви побачите любов заповнювати весь будинок.

Автор: Тетяна Румянцева

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/tobewoman?w=wall-23228995_56346