Жінка і спосіб

Здавалося б, що час проходив для накладення місця на жінок виключно в домашніх умовах і виключно під опікою чоловіка, але періодично я все одно зустрілася з собачими статтями і лекції про те, що метою жінки є тільки народження дітей і служити чоловікові.

Не думаю, що я проти неї. Я одружений, у мене є дитина, і я планую мати ще кілька. Дуже важливо для жінки знайти будинок і сім'ю. Це фундаментальне значення.

Але вона не єдина в житті жінки, особливо жінки, яка живе в цьому віці.

Сермон, що жінка знаходить щастя тільки в сім'ї, може знищити природу деяких жінок, розбити їх і знищити їх психіку.

Що я говорю про?

Я говорю про динамічні жінки зі сильним Марсом/Sun/Jupiter/Rahu/Ketu у гороскопі. Ці жінки спочатку допускаються з більшою енергією, ніж просто створення і підтримки сім'ї. Величезна кількість сучасних жінок мають соціальний призначення, мають власний особливий життєвий шлях і завдання в житті.

Не все так просто, життя всіх жінок не вписується в один шаблон - стати священиками сердечка.

Я боїться, що після читання і слухання «право» думки, що жінка не повинна працювати і повинна бути в сім'ї, багато жінок кинути свій бізнес і сидіти вдома. На жаль, не всі щасливі!

Перший, «Сидіння» в домашніх умовах і збереження відроджених відносин з чоловіком, залишаючись людиною, дуже важко. Слова, все чудово: чекаючи чоловіка, приносивши магію в домашніх умовах, піднявши дітей, але насправді багато жінок дегенерують в домашніх умовах, перестають розвиватися багато частин своєї особистості, не розвиваються енергії, переходять в повсякденне життя, перестануть звертати увагу на міфічну сторону їх природи.

Як правило, жінка, яка перебувала в домашніх умовах протягом тривалого часу перетворюється в поєднання двох гіпостазів господині і королева. господиня повністю проявляється в домашніх умовах, і коли вона і її чоловік вийдуть в світло, вона Королева.

А дружина «в домашніх умовах» – це велике мистецтво, яке не піддається кожній жінці. Під час побутових потреб, приготування їжі, очищення дітей, перетягування, потрібно пам'ятати, що ви є жінкою, що ви красиві, божественні, містичні, спеціальні.

Як правило, в кінці робочого дня в домашніх умовах, всі ці ідеї про власну красу і божественність, здавалося б, принаймні, безглуздий. Про нас

Так, якщо жінка природно спокійна, то перебування в домашніх умовах покращує сім'ю, живить її, створює атмосферу. І тихі жінки з гарним місячним в гороскопі дуже вигідно бути священиками серця, вони тільки цвітуть з неї.

Що таке жінка? Якщо вона має багато енергії? Чи має динамічну астрологічну діаграму?

Що ми робимо? Пригнічіть себе за ідею «великий»?

Ви коли-небудь думали, що ви прийшли в цей світ з певним набором якостей з причини?

Є різні жіночі ролі в цьому світі. Подумайте про це.

Мартинська жінка є воїнами природи, вони не використовуються для сісти, вони потребують боротьби, вони потребують перешкод і викликів, вони люблять створювати і створювати. Це жінки, які щасливі зробити щось своїми руками, забити і не тому, що вони хочуть довести щось до чоловіків, але тому що вони високі, щоб зробити щось.

У мене є друг - вона дуже жіночна і красива, вона має чоловіка і вона любить чоловіків за принципом, але ця крихка красива жінка з її Марсом сама поклала ламінат в її будинку, невелику плитку у ванній кімнаті, поклеє всі шпалери і вкрита підвіконня мозаїкою!

Вона сказала, що в процесі створення своєї квартири вона дуже сподобалося. Вона сама працює як жіночий інструктор фітнесу і любить давати собі хороші навантаження. Але в її жіночності - вона дуже гармонійна!

Сонячні жінки завжди лідери. Вони створюють суспільство навколо них, вони ведуть, вони організовують простори. Сонячні жінки важко вписуватися в жіноче суспільство, оскільки вони дуже інтелектуальні і динамічні. Якщо така жінка не усвідомлює себе в будь-якій соціальній діяльності, вона просто почне будувати всі господарі, навчати їх, намагатися привести і натиснути.

Але в сім'ї він тільки знищує. Це дуже важливо для створення громад навколо них, взяти відповідальність, привести. Я працюю в молоді з жінкою, яка мала дуже міцне сонце в гороскопі. У нашому місті було створено обласний конкурс краси. Вона завжди зібралася навколо свого букета талановитих людей, під керівництвом шкіл краси, організованих заходів, створених модою і стилем міста, для багатьох людей вона була прикладом і наставником! І коли вона зробила, вона була спокійною і задоволена. Коли вона не мала проекту, вона подала всіх божевільних і незабаром прийшла до нового і блискучого!

Юпітерські жінки заспокійливі, ніж жінки зі сильним Марсом і Сонце, але вони є природними вчителями. Вони повинні проходити знання та досвід. І якщо ці жінки не діляться своїми реалізаціями з ким-небудь, не проходять на знаннях, не писати книги і оповідання, то вони починають навчати свого чоловіка, мати і мати-в-право, розповідаючи всім про важливість глибоких особистісних перетворень.

Жінки з міцним Кету є лушниками, астрологами, міфами, саркерами. Якщо вони усвідомлюють це або ні, це такі жінки, які завжди бачать першопричини того, що відбувається людям, вони усвідомлюють уроки життя, вони знають, як відчувати людей, вони мають пророкую сни, вони мають бачення або потужну чутливість до тактильної. Один клієнт шахти з сильною Кету є лікарем, і вона каже, що без будь-яких пристроїв вона може відчувати, що орган має, як його лікувати, і чому він хворий.

Я можу сказати вам багато про різні жіночі типи, тому що не всі ми з Венери. Зберігаючи нашу індивідуальність, ми відкриваємо нашу долю. Про астрологічні види жінок і чоловіків у липні астрологічний вебінар.

Пам'ятайте, що не кожна людина потребує домогосподарка. Деякі відносини будуються за принципом партнерства, інші за принципом спільного сервісу, інші за принципом духовної кінності. Не існує універсальної схеми для всіх жінок.

Уявіть, що світ втратив, якщо жінки, такі як Мати Тереса, Шрі Матаджі, Індіра Ганді, Принцеса Діана, і багато інших дали свої соціальні ролі.

Все так просто, це не так просто.

Навіть у ведиких випадках жінки мали мету. Кожна жінка мала неповторний досвід, який проходив на молодих жінок. Хтось пройшов на мистецтві приготування, хтось приготував дівчат на весілля, інші були фахівці в Камі Сутра, хтось навчав сім'ї духовних обрядів і т.д.

королеви не тільки володіють високими знаннями політики, вони також знали, як їздити на конях і боротьба з мистецтвами, знали, як керувати ножами і можуть піти в війну при необхідності. Королеви - жінки, які об'єднують дві потужні планети - Марс і Сонце. Вони були чудовими і мудрими дружинами, люблячі мати.

Я проти жінки, яка працює за гроші - вона дійсно руйнує її.

Я проти жінки, яка не хоче працювати.

Я проти жінки, що працює, щоб допомогти чоловікові.

Але якщо жінка має таланти, які хочуть бути реалізовані - не пригнічуйте їх!

Якщо ви мріяли про допомогу людям і лікуючи їх з дитинства, і ви все ще не помітили, щоб допомогти комусь, і ви вже отримали всі ваші друзі і друзі - ознайомтеся з астрологом / психологом / спадкоємцем / лікарем / консультантом.

Якщо ви вкриті камінням і зеленню, про ваших чаях і відварах, камінням і чудотворними цибулями знають всіх близьких - розширюються. Дізнайтеся і поділитися знаннями.

Якщо ви досягали досконалості, створюючи красиві коробки, карти, блокноти і товари - створюйте власну групу, поділіть навички, продають свої продукти, помножуючи красу світу.

Я знаю чудову дівчину, закінчила з відзнакою від Міністерства внутрішніх справ, працювала в спеціальності, потім одружений і оселився в домашніх умовах з дитиною. В домашніх умовах вона розкрила своє бачення краси, почала створювати всілякі вироби і неймовірно красиві речі. Незабаром квартири розірвав, а потік натхнення не закінчилося.

І один день був відвагою витрачати гроші, що вона врятувала на хутряні пальто, щоб навчатися з відомим флористом у Франції. Вона прийшла з блиском на очах. Після того, як вона відкрила свій магазин, зробила дивовижні букети, кожен раз покращуючи свої навички. Тепер вона дуже відома флориста, вона замовляє дизайн дорогі весілля і урочистості. вона любить і отримує багато грошей на неї!

Це може стати для будь-якої жінки, яка відмовляється від собачого мислення і дозволяє себе бути тим, хто вона є.

Якщо ви хочете бути в домашніх умовах, це змушує відчувати себе міцніше, більш красивим, більш наповненим, то це ваш шлях, ви не повинні перерватися в суспільство.

Але якщо ваша душа перетворює щось більше, хоче розширити себе більше своєї сім'ї, не боятися цього, нехай ваші таланти приходять вірними.

Послухайте своє серце першим, є всі відповіді. Повідомляємо, що це твоя, і що ні.

Ви можете бути багато думок: Ведик, феміністка, нейтральна, всілякі речі. Кожен з нас має власний шлях, і ми стежимо за ним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми живемо в п'ятому Золотий вік, кожен рік буде більше і більше скрипок, ідеологій, духовних і соціальних груп, і для того, щоб не впадати в егрезор будь-якого з них і не стати просто стереотипним відображенням своїх ідеалів – потрібно навчитися слухати своє серце!

Я хотів би бути дуже категоричною, я думав, що життя може бути тільки таким, але з кожним новим клієнтом, з будь-якою новою порадою, з кожним новим оповіданням я зрозумів, що в цьому світі є місце для всього, і кожен спосіб може бути щасливим.

Серед моїх клієнтів є щасливі дівчата і вони всі різні: деякі рослини харчування, інші народжуються більш ніж 5 дітей, інші працюють з тонкими сферами і зціленням людей на рівні кореневих причин, інші передають духовні знання, і хтось прекрасно освоїв мистецтво створення життя - священиці серця, є дівчата, які перетворюються мільйони, але в той же час в домашніх умовах акуратно і схильно дивитися на очі свого чоловіка.

Жінка – це голограма Всесвіту, у кожного разу вона може бути різною і водночас щирою. На роботі вона може показати її Марс, в домашніх умовах - її місяць і Венера, з друзями - її Меркурій, з батьками - поважний Сатурн.

Ми не можемо і не повинні вибрати тільки одну роль, адже в одній пляшці жіночого тіла таємничо переплітає дівчину, мати, пристрасний господиня, знежирений гермітт, шаман, який спілкується з духами, і мисливець, який створює реальність, і священики на честь Бога, і мудрого життєвого ментора, і життєрадісного воїна, який може захистити своїх дітей, і божевільна жінка, яка руйнує ігнорування ... все це в кожному з нас. Ми не тільки господиня і мати, ми відбиття всіх лицях світу. Почуття в тебе.

Наша головна довідкова точка – це відчуття гармонії з собою і з світом. І якщо ви відчуваєте його при цвяхуванні нігтів, то це буде - це ваш хобі, ваша реалізація. Коли важко, зателефонуйте чоловіка, а поки він високий, своїми руками.

І якщо жінка вирішує залишатися вдома, але не існує сенсу контакту з собою всередині, нічого хорошого прийде.

Багато жінок кажуть, «Сісти в домашніх умовах добре для відносин з дітьми, можна провести більше часу з ними!», але це ілюзія. Діти зацікавлені в навчанні про світ, не коли мама влаштовує її для дитини. Дуже корисно взяти дітей з вами, нехай вони знають світ, і не створять його з грою і іграшками. І дитина, яка бачить уяву матері, може стати реалізованою людиною! Ми хочемо, щоб наші діти знайшли своє місце в житті, але в першу чергу, нам необхідно знайти наші.

З цієї статті Хочу малювати одну важливу думку: Все в цьому світі неоднозначно. Не існує універсальних правил для щастя всіх жінок одночасно. Але кожен з нас має серце з ключами до щастя. Ми просто повинні мати відвагу до неї!

Автор: Юлія Саукова