Алумна мати: Як зупинитися злий з дітьми

Вечір. Я був окремо з дітьми. Купання червоної коні, а також двох коней у ванній кімнаті. Мої нерви працюють високі. Я розумію, що маленька іскра досить гасити полум'я емоцій. А потім дочка спреї мильної піни в очах сина. Він побачає її назад її волосся. Кричуща, крі. Вони закликають маму. І все

Пішохідний чайник покривається. Я почав кричущий, мій рот скручений, мій обличчя червоний, руки гоління. У хвилині, в хвилину, я соромлюся і шкода для маленьких дітей, що трахаються в кутку ванної. Але не можна зупинятися на часі.

Ви, напевно, знаєте про почуття. І здається, що немає, і ви будете бігти назавжди в невимушеному колі подразнення, невдачі, провини перед дітьми, які швидко залишають і пробачають всі.

Я пробував багато минулого року, і я дізнався трохи про «інструкції для дітей з характером». Є лише кілька речей, які я спробую дотримуватися. Виявилося, що введення Zen ще можливо.

Читання - що потрібно?

1,1 км "Робота з вашими емоціями"

Важливо розуміти, де виникають негативні емоції, такі як небезпека, з'являються. Про те, що діти повинні і не повинні робити.

У коучингі є методи, які дозволяють відстежувати покрокові зміни в державі - від дратівливості до небезпеки. Коли ви починаєте розпочати роботу, це в цій точці, що ви ще можете зупинитися і перенаправляти себе. Я кажу собі:

- Так, я сердився, я сердився.

Я думаю, що я можу виправити ситуацію.

- Виправлення цієї ситуації.

Допомагає мені посміхатися, сміятися або пити воду.

І я дивлюся на себе очима дитини і подивитися, як потворна і ляка виглядає червоно-обличена жінка, яка якось перетворює матір.

2,2 км «Чи не зайдемо, це вбити тебе! й

Увечері, під час особливо сильних ігор, я спробую не заважати, якщо немає злочину. Я даю дітям грати і показати уяву. Учора, шестирічна Катя навчила Вову до парашуту з вершини домашнього спортивного комплексу. Два набори уніформ були виготовлені з імпровізованих матеріалів: шоломів-капсів, пластикових пакетів на алеті, що символізують купол парашуту. Перемикання обличчя в м'який диван - це не боляче.

В цілому рік після народження мого сина мій серце припинив розщеплення нещадно навіть при стрибках минулого дивана. Я бачу розбиті губи кілька разів на тиждень, почистити кров і підрахувати зуби. Він має свій шлях, що знає світ. З її дочкою було достатньо пояснень і її здатність засвоїти фінал.

Син приходить до всього досвіду. У цьому випадку я спостерігач з аптечкою. За аналогією з клієнтом в коучингу, тільки шлях, який ви проходите себе цінним. Порада, пристосування та наставники не працюють. Алас ...

3. У "Паса на пауза".

Моя старша дочка повинна бути окремо. Дивитися мультфільми, читати, малювати, різати. Вона потребує перерви від її дратівливого брата. Вона не повинна любити його кожну хвилину, грати з ним і дивитися його весь час. Я думаю, і вона вже повинна заряджати акумулятори.

І я помітив, що після 30-40 хвилин, життєрадісна і пацієнтська дівчина повертається до нас, готовий грати «поп» – корм, змінити одяг, навчати танець.

4. «Збереження і прослуховування». Слухати і залишатися безшумним

Активні навички прослуховування – це де я прийшов! Це одне, щоб почути в тренерстві дорослого, який, швидше за все, не погоджується. Але мова тіла і жестові слова, які використовуються, допомагають виявити справжні бажання або бар’єри.

І це зовсім інше, щоб почути, що ледь говорячи два роки. І шанс зрозуміти, децифер і забезпечити бажану річ тільки одна, потім син включає в себе Джеріго трубку. Іноді мені здається, що це крі проникні і фетерів мій весь організм.

Я припинив слухати і почав слухати. Я думаю, що слово за звуками, спробуйте пам'ятати і проаналізувати останні минулі – де я? Що? Що робити? Що потрібно робити про це? Я збираюся добре. Половина часу. І я побачу в поверненні радість і вдячність людини Я чув.

5 (і найголовніше). Пам'ятайте, що діти є дітьми.

Вони не роблять нічого з неприпустимою, вони просто перевіряють межі. Вони ще не знають, як не обрізати і розбити, навіть коли вони намагаються дуже важко. Вони не можуть спокійно їсти їжу, які не смакують їх, вони не можуть спокійно сидіти і запитати питання, але ми думаємо, що вони повинні працювати і стрибати до тих пір, поки вони не потрапили в ліжко.

І в ці дні, коли я пам'ятаю, все добре йде!

Я сподіваюсь, що мій «інструкції до використання» буде корисним внеском до миру.

Автор: Наталія Булатова