Сценарі: Дізнайтеся, чому ви не можете змусити дитину поділитися іграшками

«Олечка, ви не повинні бути такими ж вітаються! Подаруйте свій зайчик! Ви відчуваєте себе шкода? – такі фрази часто чути на майданчиках.

фактор. Будь-яка мама хоче підняти здорового члена суспільства, тому вона намагається її краще розвивати генерозність і спадкоємність у своєму малюку.

Фактор два. На додаток до позитивних намірів мати все ще має почуття провини і страху засуджування громадськості: «Що тепер ми думаємо, що я не збираю дитину добре!» . . ?

Плюс фактор три. "Це те, що всі мами зробили і зробити, я не знаю, чому це погано, і я не знаю, як це зробити!" – соціальні стандарти поведінки, які розвивалися протягом багатьох років.

,990 Р

Побачимо, що це призводить до. Олечка, зануривши її маму, дає зайчик до Пету. "Чому мій дівчина!" Олеся не хочу дарувати їй, зайчик дав її батьком вчора, і цей подарунок є частиною любові тато, з якою, добре, я абсолютно не хочу брати участь навіть за хвилину!

Зайчик є її коштовним. Так болить трохи, але пішов, що емоція сама. Моя мама сказала мені, щоб дати мені іграшки. В іншому випадку вона буде привітною дівчиною, поганою дівчиною. Я не хочу бути поганим! Небо любить погані дівчата.

Нема матері, ні Олечка помітили, але дитина вже почала формувати сценарій, за яким вона буде жити: «Якщо ви не хочете бути викликаними поганою дівчиною, вам потрібно подарувати навіть ваші улюблені речі, в тому числі якщо це болить вас – і тільки в такому випадку ви будете любити». І якщо ви не віддасте її, ви повинні відчувати себе винним, щоб покарати себе. й

Як правило, потрібно кілька повторюваних ситуацій, щоб сформувати сценарій, але іноді одна сильно емоційна сцена досить, наприклад, де дитина, яка вже лікує і не хоче дати іграшки, які заспокоюються, або, альтернативно, ANYTHING береться, з якою вже було створено емоційне з'єднання, і обіцяє повернутися, але не повернеться.

А наша Олечка виростає в красиву жінку, дуже доброю і щедрою. Так і щедрий, що він дасть останню копійку самому. Всі – діти і чоловік, якщо є що-небудь зліва – батьки, друзі, колеги на роботі, в крайніх випадках, коти в в'їзді. «На себе»? Приходьте! Не потрібно багато! Я хочу, щоб ви були всі права!

Насамперед, кожен любить це Оля, тоді кожен, хто не ледачий починає його використовувати. Чоловік сидить на шиї, не дуже працює, діти менш і менш вдячні, навіть батьки – і вони постійно вимагають чогось. Я хочу щось для себе! Подаруйте гроші на себе! А іноді вона "зламає" - купує собі дороге плаття, а потім покарає себе почуттям провини: "Чому вона купила?" Так багато хто може бути зроблено для сім'ї з цими грошима. . . ?

Можливо, хтось вже бачив себе в цій картині. Не найкращий спосіб жити, ви погоджуєтесь? Ми можемо поставити здорові сценарії в наших дітей. Батькам в дитинстві є найбільша влада, фактично, Бог і богиня, тому їх слова сприймаються як пряма індикація решти життя. Саме тому психологи рекомендують бути дуже уважним для того, як ми піднімаємо дітей, що ми розповімо їх, як радимо їх діяти.

Сценарі: Чому ви не повинні зробити дитину ділитися іграшки

Що відбувається, коли дитина не хоче поділитися своїми іграшками? Подумайте про те, що ви будете робити, якщо ваш чоловік дав вам дорого Dior сумочка, і друг, побачивши її на вашому місці, почав запитати її, щоб грати протягом декількох тижнів? Найімовірніше, ви обережно відмовилися від неї. Тому що це, по-перше, подарунок від чоловіка, а по-друге, це тепер ваш «кошик», як би зайчик – за Олечка.

Нехай ваша дитина не ділиться, зберігайте іграшки. З кимось ще дитина буде займатися матір'ю, вони мають своє життя. Найбільш дипломатичним варіантом є доведення додаткових іграшок, які можуть бути швидко передані до вимог дитячого будинку, замість зайчика Олі. Вовки подаються і вівці ціле.

Бажаю вам удачі по дорозі! Разом ми можемо підняти нове покоління успішних і здорових людей.

Автор: Ельвіра Смірнова