Не ставте своє життя пізніше.

Не відпустіть своє життя пізніше. Це так легко в повсякденних проблемах і поточних питаннях кинути себе, ваші мрії, бажання, цілі в далекій коробці! Вони ніколи не перебувають на місці. Вони некомфортні і можуть призвести.

Є багато обов'язків у світі, особливо коли жінка є матір'ю. Це вид з місця. Так виявилося, що в опитуванні, які ми провели серед жінок над сороком, багато хто шкодує про те, що всі їхні життя кинули себе в далекому куті і зовсім не робили себе.

Тоді ви можете знайти, що час вже великий пропущений, і щоб зловити, потрібно докласти більше зусиль. Це як вага. Якщо ви не отримуєте занадто багато, це легко скинути його, поки це “свіжає”. Але якщо ви вже встигнете втратити його,

Якщо ви займаєтеся відносинами в будь-який час, і ледь є проблема, намагаючись вирішити її, то шанси мати гармонійну сім'ю, у вас є більше, ніж якщо ви перетворите сліпу око на труднощі, і, можливо, вирішить себе. Буде потрібно вирішити будь-яку сторону, але потім буде набагато складніше.

Чим простіше підтримувати стан шкіри з щоденним доглядом, ніж потім спробувати омолодити його, коли він вже зморщується і провисає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Те ж саме стосується жорсткості мозку, яка щороку збільшується. На двадцять, вам простіше дізнатися щось нове, дізнатися мову, опанувати деякі програми. Насолодіться тим, що ви шукаєте щось нове. Не можна сперечатися з природою. І звичайно, ви можете дізнатися англійську на сорок, але ви повинні витрачати більше зусиль.

Так, той самий виклик набагато простіше знайти і розпізнати на двадцять, ніж сорок. Так як на сорокі є інші завдання, і навіть знайшовши роботу до вашої кришки, таке щастя не можна отримати від нього, це все ще буде набагато менше.

Чи варто викладати навчання самостійно, ваших потреб і бажань далеко?

Ми живемо з вами в дуже дивний спосіб, залишаючи за все важливе. Чому? Що ми сподіваємося? Я не розумію.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Побачити мій дід, батько, померти, але жити, якби він ніколи не помер. І це правда.

Ми не думаємо про те, як ми живемо і чому. Так ми на автопіло, літаючи там, куди ми йдемо. Як ми з'ясуємо. Але ми? Де ми закінчуємо?

Невидимий край між життям і смертю. Я відчув це з великою чіткістю тільки в четвертому пологі. Почуття цієї межі з цілим тілом, якби я втратив мій невинність в цьому питанні. Вона була такою, що вона була прихована під час дикої вечірки і подивилась на все ззовні.

Дитина продемонструвала мене неминучість смерті і скінченності життя. У цьому сенсі народження і смерть дуже схожі. Зробіть все, що ви хочете, але один день це буде. Як і коли ніхто знає. Але ми знаємо, що це неминуче. Не було вагітним. Немає людей в цьому світі, які не залишають тіла.

І коли я відчував його - так близько і так реалістично -- Я відчув себе шкода за побачення.

Я не подбала про багато вторинних речей – які люди думають про мене, як я дивлюся в очах. Багато матеріальних цілей не зникли, але серйозно відхилялися, поінформованість їх часовності і непропорційності зусиль, які зробили з результатом, заспокоїлися, хоча не відмовлялися від них.

123891

Але я припинив мислення як над важливим. Я шкода за час, щоб з'ясувати, хто правий і хто невірний. Це шампан відпрацьований час на гніві і заздрості. Не залишилося часу, третина життя позаду.

Ці моменти повної чіткості та чесності з себе відкривали нову дорогу для мене, хоча здається, що я колись був на ньому. І мені подобається цей шлях. Він чесний, хоча іноді занадто чесний і чесний, до точки тремтіння і болю. Не так просто, але це приносить задоволення і щастя.

Ти можеш жити навпіл, жити, як ви отримуєте, жити хтось інший життя, жити і жити, боротися з усім життям... Але в будь-якому випадку є точка, на якій ми приїжджаємо. Як дістатися? З чого? Як ми жили? Що залишилося нам?

Я рекомендую, що ви думаєте про це зараз, так що пізніше він не буде болючим. І просто зцілення.