Секрет активного довголіття: Виброгімнастика академіка Микуліна

Олександр Олександр Олександрович Мікулін був відомий як авіадизайнер, творець поршня, турбопроп і турбоджентних двигунів для літаків. Коли академік має проблеми зі здоров'ям, він інвестував його гарячим запасом винахідника в розвиток оригінальних методів, які дозволили йому позбутися від захворювань і жити тривалий світле життя.

Вправа вражає не тільки великі вени ніг, але і капіляри, де, в основному, утворюються блокади. Все, що ви повинні зробити, щоб вибити ваші підбори.

Так, в стоячому положенні прибрати підбори з підлоги по 2-3 см і різко знизити їх. Так ви приводите кров через вени, дайте застій. Якщо ви робите цю вправу багаторазово (30 гострих крапель 5 разів на добу), вам не доведеться скаржатись на захворювання ніг.

У своїй книзі «Активна довговічність», «Микулін» пише:

Комплекс ранкових фізичних вправ не позбавлений причин, що називається вправою. Дійсно, це зарядка з вакантністю, свіжістю, діяльністю на весь наступний день.

Навіть люди навчалися, фізично сильний, зайнятий інтенсивною психічною роботою, після декількох годин роботи починають відчувати тяжкість голови. Мозок втомився.

Я пропоную просту вправу, яка може бути виконана навіть людьми, які заборонені бігти і хабарські прогулянки.

Якщо ви піднімаєтесь на шкарпетки так, щоб підбори вийшли на підлогу тільки на один сантиметр (див. фігуру), а різко краплини на підлогу, то ви будете відчувати удар, скосіння. Це буде так само, як і при роботі і ходьбі: завдяки клапанам вен кров отримає додатковий імпульс для переміщення.

Такі змови тіла повинні бути повільно, не більше одного разу. Після тридцять вправ (косів), потрібно взяти перерву 5-10 секунд. Не намагайтеся піднімати підбори над сантиметром над підлогою. Вправа від цього не буде більш ефективним, але тільки викликає зайву втому ніг.

Занадто часті з'єднання також без використання. У проміжках вен не встигати накопичувати достатню частину крові, а її хвиля не переповнена наступною «горою» вени. Венозні кров щітки до серця. Якщо його заливають лише навпіл, пробка ніколи не вибивається. Гідродинамічний вплив буде занадто слабким.

З кожним фізичним навантаженням не потрібно робити шістдесяти з'єднань. Виконайте їх міцно, але не так різко, що вони болісно дають в голові. Конусти повинні бути такими самими, як природа, передбачені при роботі. Таким чином, небезпека до дерсалового хребта і його диски віброгімнастика не є. Ми спеціалізуємося на виброгімнастиці протягом десятиліть, що підтверджує це.

Протягом дня я рекомендую повторювати вправу 3-5 разів на одну хвилину. Я вірю, що віброгімнастика корисно для людей, які займаються стоячою і седентичною роботою.

Гідність в голові, що виникає від щітки крові в результаті тривалої і інтенсивної психічної роботи, проходить після виброгімнастики. Це пов'язано з тим, що інерційні сили енергійно рухають венозну кров від голови до серця.

Товстушка проходить через хвилину виброгімнастики під час сходження на гору. Я рекомендую робити ці хвилини вправи кожні 150 до 200 метрів від підйому. Особливо ефективно знімати втому такі вправи під час довгих походів, на нозі.

Виброгімнастика, на мій погляд, можна сміливо віднести до лікувальних видів фізичної культури. Визначено, як і чому під час занять виброгімнастики знімаються лагти. Якщо ви постійно виконуєте ці вправи, венозні клапани перестануть бути «підводами».

Відтіняє організм, стимулює більш енергійну пульсацію крові вен, усуває накопичення токсинів і згущень біля венозних клапанів. Отже, погладжування організму є ефективною допомогою при профілактиці і лікуванні ряду захворювань внутрішніх органів, засобів запобігання тромбофлебіту і навіть інфаркту (мікроглофлебіту вен серцевого м'яза).

Включаючи історію про віброгімнастику і її вплив на організм людини, хочу надати такі поради: спочатку, робити віброгімнастику, вичавити щелепу щільно; по-друге, спробувати не робити вправи в середині приміщення. Краще виконувати їх в дверній прокладці, де підлогу жорсткіше, щоб не викликати скарги від сусідів, які проживають нижче.