Я не даю вам гроші!

Гроші – це причина безкінечних спорів, відродження, маніпуляції та приниження у багатьох сім’ях, тому більшість людей прагнуть до фінансової ізоляції та самодостатності.

Гроші не тільки універсальний еквівалент вартості товарів і послуг, не тільки символ успіху, сили, міцності і інших значних характеристик, що приписуються до цього символу сучасними людьми, але і прекрасним дзеркалом, що відображає відносини людини з собою і його оточенням.

Про те, що не всі ми хочемо знати про себе і наших відносин. Чи не можна розраховувати на скільки сімей та дружбів, які опинилися у зв’язку з фінансовими суперечками щодо спадщини, спільного бізнесу, розподілу сімейного бюджету, виплат алімонії тощо. Але точка не в собі гроші, а не навіть в їх кількості, так як і з і без грошей можна стати нормальною особою, і не так багато.

Деякі люди з грошима будують лікарні, беруть участь у благодійній діяльності, інвестують у освіту, допомагають дітям набути більш корисні навички для подальшого самостійного життя, піклуються про своїх батьків, а інші з тими життєдіяльними війнами, обробляється надмірним задоволенням матеріальних бажань, відхилені батьками, тому вони не допомагають, діти купують освіту, житло, але не дають свободи без загрози позбавлення спадщини.

Так це гроші? Деякі люди з середнім або низькими доходами розсіюють всіх навколо, відлякують систему і люди в ній для всіх своїх неприємностей, не знаходять свого роду слово для своїх близьких, тому що «живо важко», а інші з однаковим низьким рівнем фінансових можливостей намагаються бути дружніми, допомогти іншим, якщо не з грошима, тому їх час, молитви, турбота, добро ставлення, культивувати людство у своїх дітей, лікувати батьків повагу.

Чи визначаєте шкалу особи відсутність грошей? Зрозуміло, що в сучасному світі набагато простіше жити, якщо у вас є попит на ринку праці, стабільний дохід і хороші можливості для зростання, але факт залишається, що наявність грошей тільки проявляється, що вже в нас.

Так само можна сказати про тісні стосунки. Якщо є маленькі діти в сім'ї, дружина не працює, чоловік є єдиним джерелом доходу, але з різних причин сім'я перервуться, то нормальна людина продовжить допомогти стільки, скільки він може, просто тому що тепер жінка не має іншого способу оплати за житло, купити їжу і одяг для себе і її дітей.

Якщо ми говоримо про достатній, зрілий і розвинений чоловік, який бере відповідальність за зобов'язання, навіть якщо задоволення надходить, але для багатьох чоловіків їх гроші є засобом маніпуляції: поведінка, як я хочу - Я даю гроші, і я буду протистояти - жити без грошей, як ви хочете.

Саме тому жінки так сильно відстоюють своє право на своєрідну професійну реалізацію і готові піти на роботу на тиждень після пологів, залишаючи дитину на бабусях і наннях? Як багато зрілих і готових жінок знаходяться під захистом і фінансовим покровом людини, відчуваючи абсолютно безпечне, і шаутінг: «Я хочу працювати!» Чому я маю дитину, ви не зробите мене! Зняти жінку в стані екстремальної вразливості фінансової підтримки не тільки неправильно, але і низькою. Чи є поведінка жінки в цьому випадку, можливо, це все ще в якості чоловіка?

Звичайно, кожна сім'я має свою історію: вона не завжди виходить, що одна людина має можливість фінансово забезпечити всю сім'ю, тоді як чоловік і дружина повинні працювати; буває, що жінка любить працювати, але в будь-якому випадку, в той час як народження дітей, вона має сенс переривати або хоча б частково зменшити навантаження (ви завжди будете працювати, і діти ростуть один раз і швидко); буває, що тільки сімейний спосіб життя це - людина не хоче / не може бути єдиним хлібоплетіння в сім'ї або жінка любить партнерські відносини більше, вона не хоче сидіти вдома, вона любить всю роботу однаково - якщо це задоволення, то

Але коли жінка з дітьми позбавлена підтримки чоловіка, це не нормально. Цей стан справ можна порівняти з дикими історіями про деструктивні сім'ї, в яких батьки, які мають всі ресурси в руках і повній потужності над дитиною, позбавляючи його їжі для поганої поведінки. Не іграшки, не солодкі, але просто не допускаються їсти, таким чином, боротися з ударами до своєї базової довіри у близьких і світу в цілому. Дитина повинна вижити - вкрадена, схильна, адаптуватися до старшого, і так жінкам у вразливих ситуаціях.

Фінансова маніпуляція відбувається не тільки в сім'ях з дітьми, але і в звичайних парах, де одна людина заробляє більше іншого (або тільки одна людина працює). Батьки, часто без її реалізації, використовують гроші як інструмент контролю над дітьми, а якщо в підлітковому фінансовому обмеження діють як освітній інструмент, то в дорослому віці цей інструмент використовується для підтримки своїх провідних позицій. Мама купила молодят квартиру, але в той же час йде до неї без попередження в будь-який час дня або ночі, купує штори і шпалери на свій смак, залишається там на ніч, адже «закриває роботу» і хоче залишатися на зв'язку з цим «сім'я для трьох», нормальна ситуація?

Батьки підтримують сина до свого смертного дня, і коли він вирішив марити жінку, що вони не люблять, кажуть: «Ми не дамо гроші, дорослий вже, піти самі». Що робити, якщо він не почав розвиватися необхідні якості? Вона буде досить подарувати їй серце, ніж її батьківська підтримка. Діти не підтримують старіння батьків, тому що «на власній несправності», нехай вони живуть вручну і вмирають окремо. Молоді люди важко зрозуміти старий вік, але один день ми всі повинні зіткнутися з ним.

На жаль, про взаємовідносини з собою і світу в цілому. Якщо немає миру і радості всередині, він прийде з грошима, і якщо він робить, як довго він буде залишатися? Фінансові питання, як і будь-який інший, слід обговорити відкриті сторони.

Батьки повинні сказати про те, які умови оплати за навчання дітей, придбати квартири та авто. Діти, в свою чергу, повинні розуміти, що вони повинні виростити і вчитися самостійно, незалежно від того, наскільки велика спокуса жити на батьківських грошей.

Чоловіки і жінки повинні розуміти, з ким вони утворюють союз, чи поділяють однакові погляди на розподіл фінансів, чи може людина забезпечити всю сім'ю і чи має таке бажання, чи готова жінка в тіні, і якщо ні, чи хоче людина біля сильної, добре виховання жінки, поділитися навпіл всіх пасов і радості, в тому числі прибирання будинків, приготування їжі і догляду за дитиною. Зрозуміло, що технічно можна зробити будь-яку роботу навколо будинку і зовні, єдине питання, як це буде впливати на відносини. В цілому, все як звичайно - дивляться, обговорювати, вести переговори, спробувати залишатися людиною за будь-яких обставин.

Бажаю всіх щастя!

Кредит: Деена Річардс