Оператори телефонів в рятувальній службі досить складні і нервові роботи. Не тільки вони повинні приймати рішення швидко і грамотно, але люди, які часто називаються, не можуть чітко оформлювати причину їх виклику. Нерідко потерпілі в стані шоку, тому не можна пояснити, що сталося з ними.
Іноді оператори слухають погані жарти і відверті. Наприклад, діти люблять «мінувати» їхню школу під час тестування, а деякі жарти називають просто чатом.
Один з користувачів сайту соціальних новин Reddit, який працює як рятувальний оператор, розповів дивовижну історію з життя. Ця історія збуджена десятки тисяч людей.
97362
«Я був на обов'язку, коли ми отримали досить дивний виклик:
- Здрастуйте, ви хвилюєте 123 головної вулиці.
- Порятунок 911. Що відбувається?
- Я хочу замовити велику піцу.
Я думав, що це був поганий дитинство, але все ще продовжив розмову, як це потрібно інструкцією:
до На жаль, ви отримали неправильний номер і звернулися до аварійних служб.
- Я знаю. Хочу замовити піцу з грибами, перцем і солодким перцем.
- Ммм ... Вибачте мене, ви знаєте, що ви занурилися на стаціонарний телефон?
- Так, звичайно. Скільки коштує?
І вдарив мене! Я зрозумів, що це не жарт, і насправді це дуже серйозне!
- У вас є надзвичайна ситуація? - Я запитав про мій здогад.
- Я.
до І ви не можете говорити, що хтось поруч з вами?
- Так, це право. Як швидко очікувати мого замовлення?
до Тракторний автомобіль знаходиться на кілометрі від вас. Чи є вогнепальна зброя в будинку?
- Ноп.
до Чи можна залишатися на зв'язку з нами?
до Ні, спасибі. Це його.
Я відразу ж назвав патрульний автомобіль на сцену, а потім побігла адресу через базу даних. Виявилося, що було кілька викликів, які скаржилися на насильство.
Цього разу ситуація знову стала. Прибуваючи на викликі, патруль побачив наступне зображення. У будинку за вказаною адресою проживала шлюбна пара. Мій чоловік був дуже п'яний, що ніч. Спирт зробив його надзвичайно агресивним, і п'ятий вирішив вийняти небезпеку на дружині, жорстоко б'є її.
Жінка не могла викликати поліцію, бо чоловік був дуже близьким, і це може зробити його божевільним. Вона боїться, що в костюмі небезпечного, він може збити її до смерті.
На щастя, жертва мала прекрасну ідею. Коли її гранат заспокоївся трохи, вона попередила замовити піцу! Нехай вона врятувала життя. Після того, як патруль прибув лише в часі для нового відриву ралі на чоловікові.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження