Від дверей до дверей. Доставка піци.

«Одно ви повинні зробити власну піцу. Власне, в домашніх умовах ... площа (привід форми приманки). Звісно, багато зроблених круглих піци, як вам подобається і хочеться. Це справа смаку. Тепер простіше просто взяти і замовити готовий гарячий продукт в домашніх умовах. І принесуть його в одну годину. Час залежить від кількості замовлень, джемів руху тощо. Кожна компанія має власний шлях. Приїжджайте за ціною, так само, як це. Не промийте посуд! Це хороший аргумент для піци, не це?

31 фото + текст.

Уявіть собі: брудний кухонний стіл, багато часу, що витрачається на приготування продуктів, різання, потім чекайте його, щоб випікати, постійно бігати і перевірити колір тесту (і він буде вигорнути будь-яким чином - після усього, інтернет - справа). На жаль, від кухні до комп'ютера буде працювати !!!), а потім звичайно – мити посуд і чистити після себе. Замість того, щоб витрачати час на замовлення, ми... Я не можу сказати вам скільки. Але у нас є XXI століття, вік інтернету, вік універсальної лінь і трансіенції. Ви повинні зробити все, все, все, все. Вам потрібно натиснути через фотографії, потрібно відписати пару постів, відповісти на сто коментарів, поспілкуватися з новинами — в загальному, бізнес-сучасному режимі, де кожен дуже зайнятий, щоб приготувати власну їжу. Виготовляючи піцу, рулети, продукти харчування і все, все, все, все. Дуже зручний, дуже практичний! І не дуже дорогі!!! І смачно!)

Сервіс доставки піци. Як? Що? Де? Де? Чому? Я буду писати про це! ?

Непристойна цегляна будівля на непристойній вулиці цегли Чумака 1а.
«Чому це? Шукайте себе на карті!
Невеликі металеві двері. Коридор. Інші двері. І що там?! Це місце для піци. Чому в квотах? Для того, щоб перевозити його на квартири, офіси, офіси, офіси, можна замовити навіть на льоду.

Отже, дівчина з великими блакитними очима бере замовлення.

До наступного номера додається доставка піци на дровах.

кухар підтверджує замовлення, натиснувши на назву піци. Всі Відтепер, хлопці мають лише одну годину, щоб зробити піцу і взяти його на двері замовника! Просто погодинно! Якщо кур'єр не зустрічав цього часу, то наступне замовлення піци абсолютно безкоштовно! Нагадати про американський кіно і мультфільми - теж

У холодильнику вже є форми з тестом потрібного «об'єму». Я маю на увазі упакований. Візьміть один торт, візьміть його до кулінарного столу!

Посипати якусь борошно ...
"Гуаякс." Торт з тісто був «закінчений» в білий чарівний порошок – борошно! Що ви думаєте?

р.

...

З усіх боків посипати тісто борошном ...

Далі просте рухи рук і пальців починають робити те, що в кінці не дозволить внутрішній «венігрет» падати за межі піци. Я говорю про ці краї, які багато людей не люблять Вони беруть на всі атаки печейного тепла і майже завжди горять. Бібліотеки Слава безстрашних боков!

Все це зроблено дуже швидко! Про нас У нас є тільки час !!! А замовлення може прийти з Кітом! Так уявіть від першої річки до тихого! І ви будете готувати протягом цього часу!

Отже, боки виготовляються ... Тепер потрібно розкачати основу для піци в колі. Зачекайте хвилину!!! Що робити? Він кидає її від руки... Хто! Вона перетворюється в коло!

Переміщення на ... Давайте отримати деякі томатні пасти ... Mmm) Смачний...
І маш, маш, маш ...

І ось Lego Design Table, але замість пластику, їжі! Візьміть праву, і поставте її в певний порядок. Це просто!

р.

Вся продукція була попередньою та підготовленою.

Ось друга варта. Ще одне замовлення. На кухні працює дві людини. І всі! Все це робить!

...

Я не роблю це на порожньому животі. Ви хочете піца?

Отже, досягнувши кінця столу, збираючи цей комплекс продовольчої головоломки, ви можете перенести піцу в духовку !!! "Вахаха!!!" Зроби її !!! ?

І працює на кухні ніколи не варто! В той час як один шеф-кухар робить піцу, інший - миття посуду або різання круп. Добре, робота кип'ятіння!

Але повернувшись до нашої піци. Ще одна варка вже надягає, начиняє, перетираючи іншу піцу в духовку.

, Україна

250 градусів. Будь-яка плита дає те ж, якщо є конфорка.

Чекати... Дивитися. Дивитися.

752798

Рецепт піци особливий! Вони придумують себе. Багато компаній намагалися купити його, але... Привіт!

"Дзиня" натиснута в голові шефа. Час його отримання.
Ммм. Смачний запах ... Смачного!

Потім перемістимо піцу в робочий стіл. Він зрізав! Готові коробки ... Соуси, кетчупи ...

На телефоні ви також можете розповісти, як багато частин для вирізання піци ... 2 штук, 4, 6, 8, або всі 60 штук для справжніх любителів канапе )

А кур'єр завжди чекає. Бойові дії. Він потребує піци, адреси доставки, автомобіля і пряму дорогу.

"БДЖ. JJ ... BJJ ..." - пристрій видає перевірку з ім'ям піци і ціною.

Отримай папір.

Давайте отримати деякі піци...

І запустити, запустити, запустити ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я зробив тут!
Я збираюся їсти. Я був дуже голодним, я зробив це!

Дякую за прослуховування!)

Інформація, пов'язана з нами

р.