Доставка піци

Хто йде на кур'єрів?

Я 52, я був вантажником. Перед тим як розпочати доставку піци, я носила меблі та будівельні матеріали. З віком тривалі відстані стали важко подорожувати, а про рік тому я побачила оголошення, що піца за межами будинку обов'язково кур'єрів, бажано з особистим автомобілем. Я отримав цю роботу.

У нас є різні персонажі – переважно чоловіки, багато молодих. Важливою умовою нашої компанії є наявність ліцензії водія. Або ви отримаєте послугу. Так як компанія довіряє співробітників з автомобілем, ми маємо лише гідні люди, які працюють: аль-хаголіч, гостьовий працівник або студент не буде братися до нас. Графік роботи гнучкий: кожен може запропонувати варіант, який зручний для них. Наприклад, я працюю в двох. Хтось п'ять в два. Залежно від графіка і обсягу замовлень можна отримати від 20 до 50 тис. рублів на місяць.

Я працюю в мережі піцерії. До кожного відділення додаються п'ять кур'єрів. У разі надзвичайних ситуацій в найближчій точці, ми іноді передаємо до нього. Компанія вигідна, коли кур'єри кріпляться до кожного закладу і її зони доставки: це економить час - я залишаю замовлення і повернення протягом півгодини. Ми обслуговуємо наш мікрорайон.

В залежності від
від 20 до 50 тис.
місяць

Замовлення

Кількість замовлень ніколи не передбачена. Найвища кількість піца, замовлених в офіс. В цілому офісні працівники розглядаються нашими постійними клієнтами. Найгарячіший час - цепередодні святкових свят, багато хто має корпоративи в ці дні. Це правда, що на звичайному добу вони просять принести його. Завдання кур'єра - отримати піцу на кухні, перевірити, чи відповідає замовлення, і взяти її на себе машину замовнику. Для отримання піци необхідно пройти не більше години за міжнародними стандартами.

р.

Найпопулярніша причина затримок, звичайно, дорожні варення. Коли ми усвідомлюємо, що ми будемо на шляху довше, ніж заплановані, обов'язково зв'язуємо з клієнтом і попереджаємо. Дуже часто буває, що ви запрошуєте замовлення не до нашої зони доставки. Якщо є кілька замовлень, то ми згодні: чому людина відмовляється знову?

Нерідко піца замовляється п'яними людьми, і у них є проблеми. Вже минулого тижня я приніс піцу до двох чоловіків у напої. Ми не будемо раді, що вони отримали піцу 40 хвилин після дзвінка, хоча наша кав'ярня навпроти свого будинку. Вони відмовилися платити і розірвати. У таких ситуаціях головне – залишатися спокійним і усвідомлювати людей перед вами. В результаті я пояснив до них 20 хвилин, чому це сталося: як про те, що піца готується до кожного замовлення індивідуально, так і про черги людей, як вони. Ми зламали світ.

Порада

Кур'єрські поради рідкісні. Навіть в піцерії, вони пояснюють нам, що ми не дратуємо на кінчиках, хоча деякі кур'єри відрізняються цим. Ми не очікуємо, ми маємо нормальні зарплати. Дуже смачна і смачна піца. Нещодавно жінка купила яблуко. Вид рубба, але приємно.

Найбільший кінчик отримав від іноземця. Хтось європейський, який, очевидно, прибув на діловій подорожі, замовив піцу в оренду квартиру. На телефоні він не вказав адресу, і я шукав свою квартиру довгий час. З Я дізнався англійську мову в школі, я не міг спілкуватися з ним. З грязею навпіл я знайшов свого дому, навіть обмінявся парою фраз з ним, і він дав мені, крім грошей за замовлення, ще 500 рублів від вище. Але такі історії не буває часто.

Помилки.

У першій точці своїх обов'язків початківцям зазвичай походів - вони забувають перевірити, чи приймається піца. Коли вони не доставлять те, що людина наказав, є конфлікти. Згідно зі статутом нашої кав’ярні в таких ситуаціях, непланована піца надається покупцеві, а потім наказав він. Ми не маємо штрафів, замість них практикуються тренування. Якщо ви перемішуєте піцу, вам буде запропоновано мити вікна або плиту на кухні. Робота є фізично важкою, зазвичай після роботи кур'єрів намагаються не помилитися.

Я ніколи не зустрілася з злочином за роботу. Я тільки чув з колег, які знаходилися в пара кур'єрів, але вона була більш як п'яний бій, ніж рум'яна. Ми не отримуємо багато доходів. Як правило, якщо ви виконуєте замовлення на кілька адрес одночасно, то це справа декількох тисяч рублів. Що б зробити злочин на суму?

Якщо ви перемішуєте піцу, ви попросите, наприклад, для миття вікон або плити на кухні.

Проспекти

Якщо ви хочете підключити своє життя з піцерією, кур'єр є перспективним положенням. Багато молодих людей, після проведення замовлень, перейдіть на роботу в кафе. Спочатку працюють офіціанти, потім виростають у молодших менеджерів, а потім в директорів. У нашій піцерії директор не більше 30 років, він сам почав кур'єру кілька років тому, тому тут немає перешкод для кар'єрного зростання. Я молодий чоловік, тому мої кар'єри більше не привабливі. Я задоволена роботою: Я дуже задоволений, і я жити поруч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

й