Як працює служба доставки піци

Піца має мільйони любителів по всьому світу. Я не думаю, що є люди, які не люблять всю історію. Сьогодні ми відвідаємо продакшн і подивимося на роботу кур'єрів в одному з служб доставки піци. Ніщо буде приховуватися від альтанки. Кожна з вас повинна зробити свою піцу. Власне, в домашніх умовах ... площа (за формою штанги). Звісно, багато зроблених круглих піци, як вам подобається і хочеться. Це справа смаку. Тепер простіше просто взяти і замовити готовий гарячий продукт в домашніх умовах. І принесуть його в одну годину. Час залежить від кількості замовлень, джемів руху тощо. Кожна компанія має власний шлях. Так, і за ціною він прийде, добре, про те ж саме. Не промийте посуд! Це хороший аргумент для піци, не це? Уявіть собі: брудний кухонний стіл, багато часу витрачаються продукти приготування, різання, потім чекаючи його запікати, постійно бігати і перевіряти колір тесту (і він буде вигорнути будь-яким чином - через все, інтернет - справа). На жаль, від кухні до комп'ютера буде працювати !!!, а потім звичайно – мити посуд і очищати після себе. Замість того, щоб витрачати час на замовлення, ми... Я не можу сказати вам скільки. Але у нас є XXI століття, вік інтернету, вік універсальної лінь і трансіенції. Ви повинні зробити все, все, все, все. Вам необхідно натиснути через фотографії, потрібно відписати пару постів, відповісти на сто коментарів, поспілкуватися з новинами — в загальному, бізнес-сучасному режимі, де кожен дуже зайнятий, щоб приготувати власну їжу. Виготовляючи піцу, рулети, продукти харчування і все, все, все, все. Дуже зручний, дуже практичний! І не дуже дорогі!!! І смачно!)
Сервіс доставки піци. Як? Що? Де? Де? Чому? Я буду писати про це!

Непристойна цегляна будівля на непристойній цегляній вулиці Мис Чумака 1а.
«Чому це? Шукайте себе на карті!
Невеликі металеві двері. Коридор. Інші двері. І що там?! Це місце для піци. Чому в квотах? Для того, щоб перевозити його на квартири, офіси, офіси, офіси, можна замовити навіть на льоду. Рибалки також хочуть їсти, не тільки пити. Це ідея, до речі! Водка з льодом Ви повинні пам'ятати.
Так ви робите дзвінок:
"Піца послуга, hello!"
- "Дівчина, віолончелі!" Чи можу я замовити піцу? Ми отримали п'яний !!! Лоти бузе, нічого не їсти! Вам потрібно їсти! А на ранок, що залишилося!!! Ось...
Яка піца ви замовляєте?
Ну і так далі.

1825415

Так дівчина з великими блакитними очима бере замовлення.

До наступного номера додається доставка піци на дровах.

кухар підтверджує замовлення, натиснувши на назву піци. Всі Відтепер, хлопці мають лише одну годину, щоб зробити піцу і взяти його на двері замовника!!! Просто погодинно! Якщо кур'єр не зустрічав цього часу, то наступне замовлення піци абсолютно безкоштовно! Нагадати про американський кіно і мультфільми - теж

У холодильнику вже є форми з тестом потрібного «об'єму». Я маю на увазі упакований. Візьміть один торт, візьміть його до кулінарного столу!

Посипати якусь борошно ...
"Гуаякс" Хліб з тісто "Трав" в білому чарівному порошку - борошно! Що ви думаєте?

З усіх боків посипати тісто борошном ... Посипати, приниження тесту ... Детальніше... Так, це буде.

Потім, з простими рухами рук і пальців, ми починаємо робити те, що в кінцевому підсумку запобіжить внутрішню «венігрет» з осені за межами піци. Я говорю про ці краї, які багато людей не люблять. Вони беруть на всі атаки печейного тепла і майже завжди спалюють. Бібліотеки Слава безстрашних боків!!!

Все це зроблено дуже швидко! Про нас У нас є тільки час !!! А замовлення можна приїхати і спокійно!!! Так уявіть від першої ріки до тихого! І ви будете готувати протягом цього часу!

Отже, боки виготовляються ... Тепер потрібно розкачати основу для піци в колі. Зачекайте хвилину!!! Що робити? Він кидає її від руки... Хто! Вона перетворюється в коло! Чи працює диво, або магічний білий порошок. Чи катування?

Переміщення на ... Давайте отримати деякі томатні паста ... Mmm) Смачні...
І маш, маш, маш ...

207934

Ось Lego Design Table, але замість пластику, їжі! Візьміть праву, і поставте її в певний порядок. Це просто!

Як працює служба доставки піци Р

Вся продукція була попередньою та підготовленою.

Ось друга варта. Ще одне замовлення. На кухні працює тільки два люди. І все! Всім часом!

Як працює служба доставки піци р.

Отже, досягнувши кінця столу, збираючи цей комплекс продовольчої головоломки, ви можете перенести піцу в духовку !!! "Вахаха!!!" Зроби її !!! ?

І працює на кухні ніколи не варто! В той час як один шеф-кухар робить піцу, інший - миття посуду або різання круп. Добре, робота кип'ятіння!

79062, Україна

Але повернувшись до нашої піци. Ось ще одна варка вже надягає, фарш, драгуючи ще одну піцу в духовку.

Як працює служба доставки піци Р

250 градусів. Будь-яка плита дає те ж, якщо є конфорка.

Чекати... Дивитися. Дивитися.

Рецепт піци особливий! Вони придумують себе. Багато компаній намагалися купити його, але... Привіт!

"Дзиня" натиснута в голові шефа. Час його отримання.
Ммм. Смачний запах ... Смачного!

Потім перемістимо піцу в робочий стіл. Він зрізав! Готові коробки ... Соуси, кетчупи ...

На телефоні ви також можете розповісти, як багато частин для вирізання піци. 2 штук, 4, 6,8 або всі 60 штук для справжніх любителів канапа :-)

Кур'єр завжди чекає. Бойові дії. Він потребує піци, адреси доставки, автомобіля і пряму дорогу.
БДЖ. JJ ... BJJ ..." - пристрій видає перевірку з ім'ям піци і ціною.

Давайте отримай піцу...

І запустити, запустити, запустити ... Ми повинні швидко доставити!

Джерело: alexhitrov.livejournal.com