Справжня італійська піца.

Добрий вечір або ніч.

Сьогодні мій великий день. Я нарешті зробив правильну піцу (повторно бути чесним, я зробив її 3 дні тому), але сьогодні я вирішив повторити і взяти картину всіх цих углості)

Тут буде багато фотографій.

В цілому я купив борошно 5 кілограмів на 370p, особливо для піци. для 2 піци потрібно 2,5 склянки, тобто близько 625 грам.

Потім перемішайте це близько 70 грам манки (потрібно тверде борошно, але манка буде робити), щоб скоринка мала каша!

940734

Потім беремо склянку води (з крану, італійці сказали не добре), у мене є Архиз, нагріваємо її в мікрохвильовці 40-50 секунд і заливаємо чайну ложку сухих дріжджів, щіпку солі і ложку цукру, перемішуємо...

Габаритний зображення

І після 15 хвилин дріжджі готові.

поступово перемішати їх борошном до необхідної консистенції, потім залити трохи оливковою олією, все ж перемішати і розділити на 2 штуки, які утворюються в «коси», дати настоятися під рушником протягом 20-30 хвилин і чистити на добу в холодильнику.

В той час як тісто виходить, ми робимо нашу річ, я особисто їду в басейні з моїм потомством.

35833534

Так, в суботу прийшов, і в 5:00, я викопав плиту, і до речі, я хотів би відзначити, що мої перші спроби зробити піцу там не вдалося, тому що я не врахував те, що піца повинна бути запечена на камені, і я дав вільний природний камінь, який виявився ідеально для цього.

Формування першої скоринки, без лиж, тільки руки, щоб знімати процес формування не вдалося, тут, отже, соус (консервовані помідори + сіль і подрібнити в блендері), моцарелла, цибулю і ковбасний копчений (напередодні загадував продавець на ринку, закріпивши її, щоб різати цю ковбасу максимально тонким.

І так, я ще не можу покласти шпатель під сиру піцу, щоб зробити заготовку безпосередньо на лопатці) попередньо обсмажену борошно і манку.

піци No1

р.

Поставте його в гарячу духовку ...
Ну, хоча б я міг відкинути піцу від лопатки.

...

Закрийте його на 20 секунд.

Потім ви повинні перевернути його навколо і відштовхувати її від вогню, або вона збирається загорнути, скоринка вже граючи, тому (для браку досвіду) Я роблю його з форсунок.

Підійдемо в духовці за хвилину без закривання.

з

дошка вниз

Спрей тертий пармезан, посипати оливковою олією і різати

Саураж бальбаби на фото виглядає обпалений, але насправді він відмінно обсмажений

Ми робимо піцу No 2, заварюємо скоринкою знову, змащуємо томатний соус і трохи оливкової олії над соусом.

...

викласти моцарелла

лаціна

І в духовку.

У духовці необхідно підтримувати тепло, вугілля не підходять, тільки відкритий полум'я, це полум'я, яка не дозволяє знизити температуру.

...

тепер найсмачніший, Парма шинка ... Я не маю достатньо грошей для нього, я знайшов копчену шину на продаж, за смаком те ж саме, але це коштує 3 рази дешевше)

Отримати піцу...

...і без втрати другого, в той час як піца максимально гаряча, посипати Пармезан і ...

... і покласти це дуже риштування.

Виявляється, що така краса, і тепла піца перенесе її тепло до стейку, з якого стейк, і ціла піца в цілому набуває невиліковної ніжності смаку (це правда тільки за смаком).

Зрізаємо, розбиваємо вершкове масло і прикрашаємо базиліком, який я, своїми руками дружини, висаджуємо так багато, щоб я не знаю, де його покласти.

Велика піца з ковбасою, помітивши при оформленні піци No 2, хтось спіонував 2 штук ковбаси)