В останні роки явище людського непоказання стало поширеним. Його суть полягає в тому, що людина не думає про наслідки його дій. Що таке, що не виглядає до результату.
Дуже часто ми сприймаємо відсутність думки в якості припливу. Або навіть жорстокість. Наприклад, водій поїхав на зайнятий перетин. Він заблокував трафік для всіх, хто стоїть на бічній дорозі і чекав зеленого світла. Але він, ймовірно, не зробив це з небезпеки, або тому, що він приступив, означає, що він був. Він просто не занурив голову, щоб з'ясувати наслідки. Тепер всі сигнали про нього (більше часто вона!), названі найбільш неускладненими епітетами з пізнавальної лексики, посилюючи вже незаперечну долю нещасливого життя.
«Залити коту більше води, я їду за три дні», - сказав він. А син приносить кішку пакету пластикових і полулітних пляшок. Напій, кіт! Той факт, що кішка не може відкрити пляшку і п'яти з сина не придумає. Яким проблемам? Він не зробив його з стипендії. І не з ненависті для нещастяного кота. Для браку думки!
й
Або робота. Зателефонуйте менеджеру, щоб перевірити рахунки постачальника перед доставкою обладнання. Ну і чому б клієнт знав, скільки посередника викручується? І як можна замовити всі ці минулі його? Менеджер знайшов, де клієнт ставить ці рахунки. Менеджер покладає їх в конверт. Тільки цей конверт був розміщений в вантажному відсіку в найбільшому місці. Бездоганність! Не від бажання обрамляти Вашу компанію.
І навіть від природної ступеності ягняти. Ноп. Це тільки тому, що він не замислювався про це. Знову, непорозуміння!
Не сепаратизм. І не СНІД. І не раком. Не навіть загроза глобального тероризму. Смола двадцять-першого століття безглуздість.
Замовили кабіну. Я скажу, що він стоїть на проспекті Енгельса в напрямку САД, без переправи Проспект освіти. Що простіше? Це перспектива. Комплект напряму. Це період. Знаючи хронічну незгоду диспетчерів таксі, роз’яснювалися двічі і змушені повторювати. Що ви думаєте? Ні таксі. Я зателефоную мені, що таксі знаходиться в торговому комплексі «Озерка» кілометра і половина. Чому? Бо вона думала там. Чому? Я не знаю. Неприпустимо.
Для тих, які я думаю, що потрібно зробити кубик Рубіка того ж кольору. І не обертається. Дякуемо!
І скільки нас, дорогий друг, постраждав від бездумності родичів, друзів, колег, просто людей, абсолютно незнайомців? Вишуканий, ізольований, звинуватиений на витривалість, децеїт і маслі?
Скільки нас страждали від власної відсутності думки? Почуття себе, почуття поступається?
І боротися з неприпустимою в цілому дуже просто.
Намагайтеся принести будь-які ваші дії на результат. Віртуально. Просто спробуйте побачити логічний висновок вашої дії. No bigotry. Не потрібно впливати на забуту платіжну картку на долю майбутніх поколінь. Просто подивіться, що ваша дія призведе до.
І ви побачите, як зловмисники поступово почнуть залишити своє життя. У своєму місці є усвідомлення.
Але це вже тема для серйозних досліджень.