Аксіом духовної фізики

Після того, як ви починаєте свідоме сходження до країв вашого буття, ви не зможете відмовитися від все і "живо, як раніше", так як це було перед особистими перекосами. У питаннях здорового способу життя і мислення немає способу назад. Проста правда, яка буквально лежить на поверхні дивно не помітна кожному.

Звичайно, це не стосується людей, які тільки говорять про свідоме життя: вони читають книжки, кожен розуміє, активно обговорюють події, намагаються щось на кінчиках. Ви можете спати мирно, ніхто не закрив двері позаду вас, так як ви просто не були

Але ті, хто почав зацікавити себе від власної гідності і пересуватися від держави безглуздого споживання до цілеспрямованого створення свого життя, зокрема: тіла, позбавлені і взаємини – знають, мандрівників немає способу назад.

Ви можете кинути, змінити розум, спробувати повернутися назад. Божевільне право вибору завжди з вами. Але все ще відчувається не вийде. Перші обсяги, які влаштовують вас вчора, тепер будуть невеликими, змащеними і болючими.

Існує можливість повернутися назад. Але це буде як намагатися покласти на туфлі, яку ви носите в 7-му класі і ходити в них на регулярній основі. «Дуже, я звикла носити цю пару і все було дрібно» або «Дуже, я використовую, щоб бути щасливою в цій ситуації і не страждала». Ви змінилися, це наслідок.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це закон духовної фізики.

У випадку, якщо не курити, людина, яка не курить протягом декількох років, може повернутися в сигарети, але ніколи не буде відчувати себе таким же божевільним, коли «легкий копчений» до відмови.

Чоловік, який не їсти м'ясо протягом тривалого часу, не хоче його більше, він не може його їсти. Досить буквально.

Хто не п'є алкоголь (особливо якщо він звик до пиття, а потім повністю відмовлявся) - палички з однієї печі.

Що відбувається з спортсменом, який не зупиняє навчання. Тіло швидко втрачає форму і витривалість.

Тут я б приймав театральну паузу, по колу всі присутні з значущим виглядом і гучно, практично в слях, скажеш:

Не можна повернути зростання назад.

У будь-якому свідомому відновленні життя: від харчування та спорту до розвитку бізнесу через творчу реалізацію та формування дорослих відносин немає способу назад. Не може бути пауза на шляху.

Єдиний спосіб вперед. Важливо прийняти.

Суть, це вибір: або ми залишаємося там, де ми (і не знезаду); або ми рухаємося, без права повернути назад і відчувати себе так само, як і раніше.

Зміна страху - це приплив, ви ризикуєте жити без неї.

Якщо ви надали щось – що було особистим проривом для вас особисто і нитки вгору – чи це правильне харчування, ранкова вправа або якийсь професійний хобі, і тепер ви переповнені, намагаючись переривати ці скидання всіма доступними засобами соціалізації від виставок до зустрічей з друзями і подорожі – мої поради вам: повернутися назад. Неважливо, скільки часу пройшло з тих пір.

Так, ти з форми. Я, ми повинні почати. Повернутися назад.

Повернутися до шляху, який веде вас вгору через власні істоти. Ви відчуєте себе краще в процесі.

Захищайте мрії! Навіть з власної лізики і інерції при необхідності.

Немає спини.

Або, швидше, ви можете попередити стільки, скільки вам подобається, що це існує, не звертаючи увагу на внутрішні протести, танцюючи з життям сльозний танець: крок вперед, два назад. І коли ви приймаєте цю аксіуму з усім серцем, вона стає легкою і зрозумілою.

Довгти гістерично вибивають тільки на тих, хто залишає за себе шлях відступати.

Але варто визнати, що шлях інтелектуального створення є єдиним можливим варіантом для вашого життя особисто, оскільки все стає кришталево чистим. Все, що залишається - це чистий диск подорожі духу і тіла.

Джерело:re-self.ru