Непристойний біль. Ціна буття навколо

Напляскване, укус, саркастична пам'ятка, привітний жарт, приниження, приглушення ставлення і неправомірність – всі ці люди готові ігнорувати.

«Побачте праву щік, якщо ви потрапили на ліву», – отримайте, не помітайте, припустимо, що нічого не сталося, це таке тріфле, смішно для всіх, сміхалися і пішли, чому заточувати вашу увагу. «Не болить, не звертаючи уваги. й

Навіть перемир'я з її гострою голкою не доторкнеться серця, навіть трехтерний стрибок не підійме до горла, а сльози з гарячою хвилею не хмарять очей. «Немає. Це океї.

Як нормально це? Ви просто були переглянуті в грязь, танцювали на вашому дробленому тілі, спіті і пучок начинки зверху? Чи є все океї?
Нормально.

У певній точці, людина з ампутованими почуттями, які відповідають за біль, відступ, розрив, гнів. Відокремити їх від мене. "Я, і немає почуттів." І ось вона ганча лялька фарширована вовною всередині - "Я не хочу вдарити." Не боляче. Це океї. Завжди вишита посмішка на обличчі.

Що таке біль? Якщо відчується відступ, вона все ще відчувається - захоплює, трикутники, спазми в горлі, трехерально сплески з очей ... але збуджена ...

Чому це робити? Як він? Я люблю його.
“Як вона могла, і друг називається...? й
«Год, я так невірний. . "

Здорова агресія, яка повинна випрямлятися з пружиною і віддати відступ в оці, загортає всередину, переходить в перемир'я і жито для себе.
Або вона набуває зброї самонаповнення.

Чому ні? Чи не відступник?

Ну, перш за все, страшно. Багато речей можуть бути страшними – для вашого фізичного стану, і для вашого фінансового благополуччя, і для усього життя доброго. Але перш за все, для виїзду. Або друг, кращий ... І я буду окремо.

Чи залиште вас ваші друзі? Ви залишили самостійно в тривалому шезлонгському шкільному передпокої, знаючи, що ви повинні були піти додому самостійно? А завтра, стояти окремо на поглибленні, і кожен з них буде трахатися навколо в пучок, і ніхто не приїжджає? Тоді ви пам'ятаєте, що почуття.

Або, можливо, ви пам'ятаєте, що момент, коли мама просто тримала свою руку, подивилися ніжно в очах, поцілунали на щоках і трахнув голову, і ви були відволікалися на другий, тому що вчитель пожовтий деякий іграшка, і чубчик - мама не! Де? Де? Чому? Де вона йде? І ось я по-єдиному, все по-єдиному серед пальників і незнайомців до мене дітей, а ніжний учитель просто повернувся і тільки п'ята її плаття і десь високих, голови і руки. Я все одно. Ні тут. Чи зникають моменти невідповідності, коли найважливіша і потрібна людина в світі. І страшний, почуття загальної самотності заповнилося все.

У дитинстві і підлітковому віці це страх викликає нас бути друзями з людьми, які не зовсім друзі.

А у дорослості, міцно тримайте руку тих, хто прокинувся, бити, робити на увазі, які ви не можете спиратися, розгляньте ваш друг або рівних партнерів в житті, які набагато більше зла, ніж добре, але забезпечує одне - спадкоємність.

Він гарантує ілюзію «нелегкості». Немає нічого, але увага; немає, але дотик; немає, але повноти життя. Лонелість.

Людина готовий платити за себе, ресурси своєї особистості, його світ і його тіло, так довго, що цей важливий об'єкт не зникне.

Будь-яка твердження інтересів і кордонів може захищати нашу «подругу» і «лову» так, що я не помітив, чи не відвертаюсь і нехай спокійно. Незрілі люди, які не готові обговорювати все. Для них «подруга» і «ловила» - це повна фузія, де «згодитеся з мною на все, і якщо не так, то взагалі». «Якщо ви не любите щось, порушайте. й

Дружба, любов, відносини є взаємодією двох світів, різних за сутністю. На межі цих світів є зустріч. Коли ми відкриті до іншої людини, ми змінюємо, що дозволяє іншим особам стати частиною нашого світу. Але є внутрішні межі, порушення яких викликає незрівнянне пошкодження особи. А потім вартість буття навколо занадто висока.

Автор: Ірина Дибова

Категории

Смотрите также

Новое и интересное