Прогулянка на колінах поліпшить зірку, зміцнює кістки, волосся і зуби!

Щоразу я спробую іншу практику Taoist, я дивився на своїй простоті і ефективності. Працює одночасно на багатьох меридіанах! І не потрібно багато часу, що важливо в нашому ритмі життя.

І сьогодні я розповім вам про іншу практику з арсеналу Таоісти - прогулянка на колінах.

Чому болить коліна?

Китайська медицина дає наступну відповідь: найчастіше, кількість ци і кров, що надходить до колінного суглоба.

Це призводить до зменшення кількості змащування в суглобі. Немає змащування - деталі механізму (бони в суглобі) проти одного і зношуються. Це викликає сильні болісні симптоми.

Особливо якщо коліна застуди і нехай холодний ци в тіло.

З додатковим навантаженням на суглоби, особливо якщо це довге прогулянку з сходженнями і спусками, це стане ще гірше.

Що ми робимо?

Необхідно забезпечити надходження достатньої кількості свіжої крові і енергії ци до колін.

Найкраща вправа: Таоістська практика колініння.

При виконанні цієї вправи також використовується нижня спина. І це також стимулює роботу нирок.

Про колінах в китайській медицині є така казка «Кні - Палац сухожилля».

І сухожилля і зв'язки, за даними теорії У-Шин, належать до канального каналу печінки. Що таке зміцнення колін, зміцнюємо печінку.

У зоні колін, є багато точок каналу шлунка, тому діють на них, зміцнюємо шлунок.

Особливості практики Taoist в різних штатах

Якщо коліна сильно набрякають, то спочатку потрібно нормалізувати відтік рідини і працювати з точкою каналу Сан-Джіо.

Крім того, корисно працювати з точкою жовчного каналу Zu Yang Guan (в деяких джерелах він називається Xi Yang Guan), намагаючись встановити напрямок тиску вниз.

Ви можете віджати точки на 30 секунд, або до тих пір, поки не проходить заспокійливість.

І тільки після роботи з цими двома точками йдуть на колінах.

Якщо у вас є дуже гострий біль при колінному суглобі, то починайте просто коліно на подушки. Не рушайте, просто коліно стільки, скільки ви можете.

Потім після того, як приберіть подушки і намагайтеся стояти на колінах на ліжку. Коли біль менше, починайте рух навколо ліжка.

З ослабленим станом можна сидіти на підборах на ліжку і просто змінити пішки до стопи.

Дуже важливо робити цю вправу щодня. Неважливо, скільки ви можете.

Якщо ви робите вправу на підлозі, обов'язково укласти товсту ковдру або зробити її на м'який килим.

У яких випадках це корисно для здійснення цієї практики Taoist?

1,1 км Для схуднення, особливо якщо жир всмоктується в стегнах.

Я сумніваюся, що це те, що наші жінки дуже корисні. Займається лише 20 хвилин щодня, щоб потіти колінами.

А щоб стимулювати себе, виміряти стегна до початкових класів, а потім приймати вимірювання через тиждень.

2,2 км Прогулянка на колінах покращує ваше бачення.

Де бувають очі і де коліна? Як можна підключитися?

На початку статті я написав, що коліна називають палацом сухожилля. У печінку з'єднують сухожилля, а «живець проявляється в очах», тобто він відповідає за бачення.

Вдосконалюємо стан печінки, покращуємо бачення.

Є лише невеликий «чип» (Схід-тонний бізнес). Щоб поліпшити зірку, потрібно прогулятися на колінах з закритими очима.

3. У Зміцнюють кістки, волосся і зуби.

У цій практиці працює нижня спина, і це нирковий канал.

нирки відповідають за кістки, волосся і зуби. Це також профілактика остеопорозу, розпушування зубів і випадіння волосся!

4. У Поліпшити подачу крові до голови і ніг.

Ця вправа стимулює кровообіг в великому колі, тобто кров буде протікати до ніг і голови.

Подається згідно з поліпшенням зору, ви поліпшите склад і знову стан волосся на голові.

Ноги: Таоістська практика корисно робити перед вправою «Золотий роостер стоїть на одній нозі».

На стадії виникає: спочатку щітка крові і енергії ци до колін, а потім далі вниз до ніг.

В цілому китайські експерти рекомендують таку послідовність практики з недостатнім кровообігом в ногах:

масаж живота
панчохи
Золотий Роостер.

Що таке, перш за все кров тягнеться до шлунку, а потім набуває далі.

5. Умань Поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту

В області коліна знаходиться шлунок.

Поліпшення прохідності каналу шлунка - красиве травлення і зовнішній вигляд.

6. Жнівень Покращення стану колінних суглобів

Чи знаєте ви, що таке вправи?

Коли починаються заняття, обов'язково в стані намір «Що хочу вийти з цієї вправи» в позитивному вигляді, без «не» частинки і слів «не позбавляється від того, щоб уникнути. й

Не подобається, "Я хочу позбутися від болю коліна".

Наприклад, «Я маю здорові гнучкі коліна,» або «Мої коліна отримують краще щодня», або «Я гнучкі коліна вільно. й

Зробіть свій намір, що ви хочете!

Зробити це вправи з задоволенням.

Ви можете співати або переїхати на музику. Я люблю на площі коліна, назад і вперед, напишіть вісімки, прогулянку по бічних шляхах, просто напишіть листи, перемістіть назад і вперед.

Автор: Галина Аполонская