489
Фрукти в Балі
У перший день свого перебування він зумів згадати, як запашні ці тропічні фрукти, і наскільки насичений смак. Коли ви знаходитесь вдома, все, що ви їсти в Москві давно знайомі і не викликає сюрпризу. Але коли ви знову знайдете себе в тропічних місцях, кожен раз ви дивитесь цими смаками.
Я мав час намагатися: місцеві помідори, авокадо, дріан, папая, кавуна, манго, диня, полуниця, джекфрут, rambutan, mangosteen, банани, Dragonfruit, змія фрукти, виноград, ананас.
Найдорожчішим є дюріан, і звичайно він пам'ятається самим. Я не розумію людей, які кажуть «мийки», - Я завжди любила запах, який ніжний і ароматний. Моя стаття про переваги і особливості дріана, тут: joyonraw.net/durian/
Сьогодні, як і раніше, періодично дощ, але це не затемне настрій. Ми встигли доїхати до Кути, здається, що це ще більше, ніж два роки тому. Ще більше велосипедів, місцевих жителів, які завжди намагаються продати щось, кип'ятіння, забиті ринкові вулиці ... Я люблю Kuta менше цього часу, ніж я зробив потім. Я побачила навколишнє середовище навколо мене. Давайте подивимося, що карта говорить про те, що є також багато цікавих речей навколо.
Ознайомитися з вами!
Анна Рижкова
5 Причини, які я можу стати вегетаріанською
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.