5 Причини, які я можу стати вегетаріанською

Я постійно запитав, чому я дав м'ясо і став вегетаріанським. Деякі люди розповідають мені це неспроможність, інші позбавляють мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Найголовніше, що не існує байдужих людей до вегетаріанства, що означає, що вона змінює щось. Але що це? Чому я зробив рішення 2 роки тому, що дійсно змінив життя? У цій статті я спробую інтерпретувати 5 основних причин мого вегетаріанства і тим самим передати особистий досвід, як кожен може змінити своє життя, життя інших і сприяти зміні планети в цілому.

1,1 км Здоровий спосіб життя

Я був хворим, і мій загальний здоров'я був страшним. Все було вини про шкідливість і спирт. Я не збираюся сказати прямо зараз, якщо я експерт з здорового харчування (як багато користувачів інтернету, так і некомпетентних лікарів, як це зробити). Я скажу, що в моєму розумінні є здорова їжа. Це їжа, яка, в першу чергу, не завдає шкоди людині. М'ясо - шкідливий продукт. Це науково визнаний факт, що просто читайте статтю Вікіпедії М'ясо розділу "Роль м'яса в раціоні людини".

Зверніть увагу на відсоток білків і мінералів в м'ясі (це мінімальне) і які захворювання регулярне вживання м'яса може призвести до (кардіосудинні захворювання і навіть рак). Коли я став вегетаріанським, це мій перший крок до здорового способу життя, а потім я дав спирт і нікотин. Після 2 місяців я відновив і відчував абсолютно різні. І це те, як я почуваюся щодня з фруктів і овочів.

2. Природа.

У мене є принцип життя, щоб зробити речі, як оригінально. Особливо коли мова йде про природу людини. Я люблю почуття природності. Це безкоштовно! Що це неприродно для людини? Візьміть отрую. Спирт, нікотин і інші лікарські засоби є отруйними і за допомогою них людина намагається тимчасово відчувати себе щасливою, при цьому знеприваблюючи себе природність його усвідомлення, отруюючи його тіло і розум. Якщо тварина смажене м'ясо, його можна вмирати. Порушення законів природи тільки призводить до смерті.

Їжа, яка призначена для того, щоб з'їсти один вид, може безпечно вбити інші види, така їжа отруює їх. Людина не страшна. Не потрібно довести, що якщо він з'їдає сире м'ясо, він або стане хворим, або ця людина може з'явитися від інтоксикації. Для знецінення природи м'ясо обробляється шляхом зменшення загрози маси кадавера. При цьому шкоду від використання цього «продукту» не зникне, вона діє поступово. Як ви відчуваєте, коли м'яке отруєння відбувається в вашому організмі щодня? Коли я став вегетаріанським, я відчував його сто відсотків. Я відчув таку простоту, що неможливо описати його словами, потрібно лише спробувати і випробувати його самостійно!

3. У Людство

Ми хочемо жити в мирному світі без війни і насильства. У світі, де наші діти можуть прогулятися по вулиці, не боятися бути робдом, ріпаком або загиблими. Люди люблять говорити про моральність, людство, релігійні цінності. Але як можуть бути всі види моральними, коли він відкритий дозріває і знищує всі інші види на планеті? «Якщо ви не бажаєте жити в болі, то не доводите до інших». Людина дійсно є найбільш жорстокою і страшною твариною, оскільки наша історія доведена.

Я часто сказала одну велику припливність: «У тварині було вбито будь-яку сторону, я не вбити його, чому це не можна зараз?» Чи важко вгадати, що це тварина загинув? До тих пір споживач не замислюється про те, як поставляти і вимагати роботи на ринку, і це не тільки несправність нашої системи освіти, але і себе, ринок алкоголю, тютюну і м'яса буде борошняним. Голова має подумати в цій ситуації. Людине питання вегетаріанства є дуже важливим для мене, тому що я не люблю гіпокризію. Я не можу вбити тварину себе, якщо вони дали мені хороший ніж. Так чому б інші зробити це для мене?

4. Духовний розвиток

Вегетаріанство також є частиною моєї духовної практики. Стан легкості і природності, що я отримую шляхом усунення м'яса, риби і яєць з мого раціону дуже корисно на шляху духовного розвитку. Коли я почав їсти фрукти, овочі та інші вегетаріанські продукти на регулярній основі, я зрозумів, що багато дійсно радує продукти, які я був відсутній. Така їжа розширює смаковий діапазон і покращує сприйняття. Я можу дати свою особисту гарантію, що люди, які замінюють м’ясо з овочами та фруктами, відчувають світ по-різному.

Розуміння вегетаріанської дієти розвивається чуттєвість, і це дуже важливо в наш час, коли людські цінності навмисно знищуються і пригнічують. Іноді мені здається, що люди забувають які почуття і втрачають здатність любити і жити з відкритим серцем. Після року вегетаріанства я вирішив спробувати йога, і я не був особливо дивним, коли я дізнався, що половина моєї групи була вегетаріанська. Люди, які прагнуть до істинного духовного досягнення, практично завжди обирають цей шлях. І я розумію їх. Вегетаріанство змінила шлях відчуження.

5. Умань Сприяє кращому світу

Я вірю, що кожна людина має можливість сприяти поліпшенню нашого спільного світу. Більшість людей не розуміють, що вони можуть змінюватися просто не їсти м'ясо. Виробництво м'яса є провідною причиною голоду по всьому світу. Неповторний? Щоб зробити 1 кілограм м'яса, потрібно 10 кілограмів рослинного білка для годування тваринництва, який потім подаватиме багаті і змічні люди Заходу. Замість годування близько 6 мільярдів осіб (!) з цим білком рослин, всі люди 100% вегетаріанські. Чому 11 мільйонів дітей загинуть щороку від голоду або хвороби?

Відповідь проста: люди, які мають гроші, можуть їсти м'ясо 16.8 млрд сільськогосподарських тварин. Знайте, тепер подумайте про це. Скільки корму споживає ці 17 млрд тварин? Досить годувати не тільки голодні регіони Африки, але й весь світ. Історія ще раз доводить жорстокість людини не тільки до інших видів, але і до себе.

Я сподіваюся, що ця стаття буде корисною і дати деякі думки всім, хто читає її.
Ви завжди можете змінити світ навколо вас.