465
"Незабутня любов"
Він був звичайним непристойним ранок, коли близько 8:30 a.m., похилого чоловіка, в його 80-ті, прийшов для видалення стібків з великого пальця. Він був очевидний, що він поспішав, і він сказав в злегка тремтячому голосі, що він мав важливий бізнес на 9 ранку.
Я шуок мій голова з жалем, і попросив його сидіти, знаючи, що всі лікарі були зайняті, і що він зможе сидіти в годину. Однак, спостерігаючи з якою сумністю в очах, він постійно дивиться на руки годинника, що здавалося б, бути симпатичним у мене - і я вирішив, непристойно, у мене немає інших пацієнтів, щоб боротися з раною.
Після вивчення пальця я знайшов, що рана добре загострилася, і після консультації одного з лікарів я отримав необхідні інструменти для видалення стібків і препаратів для лікування рани.
З пальцями, ми почали говорити. Я не можу допомогти, але запитати його:
до Ви повинні зареєструватися зараз, щоб ви поспішали.
до Ні, не точно. Я маю на увазі, щоб годувати дружину.
Тоді я запитав, що це неправильно. І похилого чоловіка відповів, що вона на жаль була хвороба Альцгеймера. Під час розмови я зумів зняти стібки і закінчити лікування рани. Шукаю годинника, я запитав, якщо вона буде хвилюватися, якщо він був трохи пізно.
На мій дивний, мій співрозмовник сказав, що вона, alas, не визнавала його за останні п'ять років.
- Я не знаю, хто я, він додав.
Постраждав, я відповідав:
до І ви все ще йдете вранці, хоча вона не знає, хто ви?
Він посміхнувся і протертий мене на руці і відповів:
- Не знаю, хто я, але я знаю, хто вона є.
Я змогла потримати мої сльози. І, як тільки він пішов, гусячі побігли руками і я думав: «Це любов я мріяв про все моє життя...»