Найвища вага Марії.

3 кілограми - це вага, яку я отримав в першій вагітності. Я нічого не можу їсти, ніж каша, вафлі, мормо та інші хлібобулочні вироби. Я не можу уявити, що ми можемо вагітніти протягом тижня. Я думав, що не буде завершено. Я був бунтований камокою, вилікував, лежачи на моєму крові, сподіваючись на все право дитини і він буде дрібним.

Моя сина зважила 4 кілограми, за своїми лікарями. Вони сказали мені, що я був великий для мене. За останній місяць я вагітна щотижня. Зробив мене краще: Я можу переконатися, що дитина була океї, і я не був.

3 кілограми 600 грамів - вага мого сина до народження. Я уважно тримала голову, коли він нарешті був поставлений в руки, він був досить нестерпним. Я чуйно змінив своїх діаперів, глянцевих і скелястих його. Я використовую, щоб їздити за години в той час, коли руки вказували. По закінченню дня, навіть новонароджена дитина зможе здійснити нестерпне навантаження. Але на тиждень після тижня руки зміцнилися і більш впевнені.

За 5 кілограмів я втратив після мого народження, коли через палі випадків я не встигав навіть піти. Ці 5 кілограми зробили всі мої турботи і турботи, і вони опинилися на мене. У той же час, вага сина може досягати 5 кілограмів.

20 кілограмів тепер висить мій пенітенціарний син. 20 кілограмів, пов'язаних з любов'ю, лущенням, інтелектом і любов'ю в невеликій кишені енергії.

Він прийшов до мене і просить руки. Він здавав більше, ніж мене, якби я збираюся загинути на нього через велику посмішку. Я забрав його, але він отримав більше роботи.

Я можу сказати, "Не, ми великий хлопчик."

"Нем, прогулянка ногами."

"Ні, у мене є свої руки."

Але я не говорю. Я збираю мішки і отримую сина в руках. Дихаючи в цьому неймовірному похилому запаху і тримає його. Я знаю, що насолоджуючись моментами, що я мав на деякий час. Я люблю спосіб він бачить його, але не хочу його замінити більш зрілим періодом. Але по виміру, що він, Расм, і я роблю, я навчаюся бути кращою матір'ю в часі і часі.

Син попросить вас тримати його на спині. І Я. Завжди kamai. До тих пір, як я можу підняти його, я це зробимо. Він збирається отримати трохи важче, незалежно від того, що я спробую зробити, кожен день він буде підніматися протягом 5 років. М'язи на руках не відображають коефіцієнти.

Я зможу пам'ятати обличчя мого сина, який змінюється на великому темпі, бо це такий чудовий час. Я змащую свою ніжну дамську шкіру, і я змащує почуття в пам'яті, тому що незабаром вона не хоче нічого робити. Я завжди беру можливість тримати сина вручну і приймати його рукою, коли він просить.

Я нехай йому захопити своє волосся. Я не скаржаюся, коли він приходить до мене на спекотний день перегляду мультфільмів. Я не розумію, коли він ганяє на мене або тримає руки на вечері. Після того, як він буде з бізнесу.

У моїй голові є думка: «Одній день ви поставите її на землі, і ви ніколи не будете піднімати її знову». Бо він переніс його. І я можу.

Так я лікнув і піднімаю його вгору. І я хочу тримати його до тих пір, поки я можу.