568
Зупинити Google. Поговоримо.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Живий зв'язок стає рідкісним, і ми все частіше занурюємо в віртуальний світ. Веб-сайт Я пропоную вам думати про цю тенденцію та прочитати статтю професора Шері Турка.
Студенти нещодавно діляться з мною: в той же час, щоб подивитися в очах співрозмовника і в той же час тихо введіть повідомлення в телефон, вони можуть принаймні від школи. І тепер це майже нормально: Спробувати час з друзями і практично бути присутнім десь ще.
Дослідження цього року показали, що 89% опитаних використовували свої мобільні телефони під час їх останньої зустрічі з друзями, а 82% від них вважають, що це було через телефони, які розмова не була хорошою.
Що відбувається для спілкування з обличчям? Чому люди зараз воліють спілкуватися онлайн замість чату жити?
Студенти розповіли мене про так зване правило трьох: не доторкнутися до телефону під час розмови з компанією 5-6 осіб, до тих пір, як мінімум, 3 люди залучені до діалогу. Таким чином, одна або інша пов'язана з розмовою в свою чергу, і у кожного є можливість полоімітувати «дайвінг» на телефон. Ви можете бути в будь-якому місці, не повинні бути нудними, і якщо розмова стала нудною, то ви відразу знайдете когось, щоб спілкуватися онлайн.
Але є протилежні приклади, коли молоді люди самі хвилюються про відсутність живого спілкування. 15-річний розповів мені свою історію: він і батько його обговорювали щось під час вечері, і чоловік вирішив повернути свої аргументи з фактами, вибравши телефон. "Стоп Google, Да, Я просто хочу поговорити з вами!" син відповів.
Ми звикли бути підключеними, і ми навчимося ходити з розмов, коли це потрібно — особливо непередбачувані розмови, які роблять нас вразливими, вимагають нас думати і генерувати ідеї. Під час таких розмов ми відчуваємо тон і емоції співрозмовника, знайдемо контакт очей з ним, ми по-справжньому спілкуємось. Звичайно, ми можемо спробувати спілкуватися більше жити, але тенденція ясно: ми зараз ставимо телефони першими.
Проблеми з спілкуванням молоді Ви помітили, як відбувається поточне покоління? Все на своєму телефоні і є повна тиша. Я підійшов багато разів, друзі, які працюють в якості вчителів в школах, і вони дуже стурбовані цією проблемою: що можна зробити? Це стає шаленим трендом.
Психолог Ялда Юлс у 2014 році провів навчання в дитячому таборі з питань дитячої залежності від приладів. Результати показали, що Після 5 днів без телефонів і планшетів діти краще змогли розпізнати емоції акторів у відео, ніж діти з контрольної групи. Без постійного відволікання гаджетів, завдяки спілкуванню та дискусіям, це стало набагато простіше, щоб діти уявляли себе на місці і описали ці почуття.
Проблема полягає в тому, що ми не знаємо, як бути самостійно і боятися самотності. Вивчення психологів в Університеті Вірджинія продемонструвала здатність сучасного покоління бути самотньою за наступним чином: люди попросили сидіти на стільці, бути самотньою з думками за 15 хвилин без книг і приладів і не падають. Більшість учасників експерименту віддали перевагу вигнати себе на м'який електричний удар, щоб не бути самотніми з думками.
Звісно, нічого не неправильно з отриманням нудьги на телефоні. Але в соліті ми навчимося концентрувати, слухати себе, робити плани. Не варто боятися самостійно.
Наші телефони більше не просто аксесуари, але психологічно потужні пристрої, які змінюють наше життя і себе. І ми цілком можемо залишити наш телефон в іншому номері за годину або два, з часом для сім'ї і друзів. І на роботі, іноді досить приємно і корисно спілкуватися з колегами, крім командного духу підвищує продуктивність.
Один співробітник сказав мені ще одну цікавою річ, що називається правилом 7 хвилин. Подаруйте собі 7 хвилин, щоб послухати іншу людину і просто дивитися розмову розгортати, перш ніж ви відволікаєте телефон або щось. Однак, як вона прийнята, дуже часто вона не вистачає терпіння і руки розтягує, щоб перевірити мобільний і оновити будь-яку програму.
За словами психологів Якард Гарднер і Каті Девіс, ця поведінка характерна для «генерації додатків», які вирощували телефони в руках. Вони амбулаторні і хочуть миттєвого реагування з світу, як і їх смартфони. Але живий людський зв'язокКомплект алгоритмів, унікальний феномен, який не можна замінити.
Ще один крок варто брати, Звертайтесь назад жити, реальні розмови з друзями та навколишніми, зупинити пошук у світі як гігантський додатокй
Важко визнати, що використання технологій, з яких ми стали дуже вразливими, може призвести до серйозних наслідків. Ми пам'ятаємо, що ми є унікальними істотами природи, які мають неймовірно складну психологію і гідність реальних, щирих, неімітованих розмов і розмов з обличчям.
www.stevecutts.com/