Школа есе

до Ти читаєш Лермонтов, «Мцирі»?
- Ступінь? Три ранку!

Я вирушив і подивився на вікно.
- Так, він світиться. Виняткове світло. Мій сервер впав, я його зафіксував. Приходьте, чому ти стоїть на дверцят?
- Осінь? І немає інтернету?
до Ні, yeah. Не доки я зафіксував.
У вас є будь-які Лермонтові?
- Пошкоджено! Повне засідання. Я не скажу його вночі, як молодий поет під час виконання.
- У вас є багато книг! Ну, іноді на полицях можна знайти Лермонтов!
Чи знаєте ви, що відрізняє Hermander від Guntmacher?
до Ні, я не знаю.
Іноді на своїх полицях ви дізнаєтеся.
- Приходьте, скажеш мені, що?
- У мене є удар передній і інший в спині.
- Зареєструйся! Я прийшов до вас на бізнес, і ви і ваші копання! Моя дитина повинна проходити есе завтра.
- Про Мцирі?
до Ні, про Гунтмачер!
до Яка дитина все ще?
- Я не запитав нічого.
до Що ми повинні робити? Підібрати його на три ранку і вбити його?
до Вже завтра. Я хочу писати есе сьогодні. "Світковий світ мцири".
до Який духовний світ?
- Чи пам'ятаю?
- І я?
- Ну, ви пишете статті, не ви пишете деякі сором'язливі школи есе?!
Якщо я композувати есе таким же чином, як я пишу статті, ваша дитина не допускається завтрашнього дня без сертифікату від психіатристів навіть у дошкільної школі для судових злочинів.
- Приїжджайте щось!

- Всі права. Згадуємо. Так це Mtsyri було в Грузії?
- Я. Він відійшов від десь.
- Тюрма, я думаю.
- травень з тюрми. Чи був він у...
- Я. Право, в неволі. Наша, я думаю. Лермонтов боровся на Кавказі.
- Так, право. І в ході Мцири там лев замочується.
- Gee-gee ... Його рот tore. Подібно Samson to a peeing boy.
А потім я застрягаю щось там і перетворив його три рази.
- Дід знав багато про переверсію.
до Що сталося, не пам'ятаєте?
- Приклеїв він фліппери. Право. Я думаю, що лев трохи йому, а потім він приклеїв мухів. Кожен помер. Як невидимий трагедія.
Де лев з Грузії? й
- Ти темний! Це трюк, як його... гротеск! Ні, не тертеск. Я пам'ятаю. Алегорія.
Ні, алегорія, коли автор хотів сказати одне, і сказав ще, хоча він означав третій, але тільки критики розуміли його і все по-різному.
до Ні, це шизофасія. Алегорія не про персонажів, але про клоунів. Очікується, що ні, коли клоуни – це просто гранат, а алегорія – як гінеколог, що розповідає про тичинки і пестилі.
до Що робити з левом?
- Що я, гінеколог? Собачка знає, чому він зробив це лева. Я думаю, що він хотів. Може бути, він пішов з зоопарку.
- Хто? Мцирі?
- Майбе Мцирі.
Яким був духовний світ?
- Ну, він повинен бути пригнічений. Він мертвий.
- Так, і я був загиблим з в’язниці. Приходьте, ви не можете весело провести на баланді.
- Не з в'язниці, але від недбалості. Або з десь ще...
Краще не доторкнутися до цієї теми.
- Ми будемо писати без деталей. Після того, як місце не належить до духовного світу.
до Що робити, якщо вчитель гине?

- У! Ось де ми повинні розпочати. Давайте вирішимо на аудиторію. Приблизний психічний портрет. Що ми знаємо про наш читач? Стать, вік, сімейний статус.
- Баба, 50, один.
Отже, норус slang, маргінальний, норус буржуа. Який характер?
- Простий характер. Як вчителька. Поговорити на зустрічі на довгому етапі, скарги. Morali Читає. Розповідає всім сортам історії життя.
- Так, так екстренер (плюшеві котирування та довідки), етика (додаток до діолу), стресостійкий (мінус ударний). Спеціальні ознаки?
- Звідси звідси до цієї стіни.
Уроки здорової фізіології, більше виразів. Що про дітей?
- Він кричить, але він гірше. Коли не божевільний, навіть хваліє іноді. Тексти пісень, а це означає: Боже мій.
- Додати релігійний мотив. А ще архетипал. Ви зателефонуєте себе фольгом?
до І цинічні боори.
- Гаразд, так що багато невагомих емоцій, багато щирої інтродукції, категоричні як пекло. Наш формат є обов'язковою продуманістю і нав'язком.

- Усі права, нехай стартує. Ми будемо писати вступ першим. Безсумнівно, робота Лермонтова Мцирі є ідеальним прикладом російської літературної традиції. Однак, глибока філософська або психологічна – що – сенс різко налаштовує її від створення контемпорів.
І лякати його на ас, хто каже, що він робить його краще.
- Так, це свого роду стандарт. Читач вже кислий, і цей бордо офіційний. ЗАМОВИТИ Почнемо з цитатою! Ви пам'ятаєте будь-яку цитату?
Комунізм радянської влади плюс електрифікація всієї країни. В. І. Ленін.
- Чоловік, ви з розуму!
- Чому? У наш час ми вітаємо вас з класикою Марксизм-Ленінізм.
- У! На шляху, наш вчитель любить філософію. Ви пам'ятаєте філософів?
до Що ебать філософи?! Я даю цей щит до Троянда з п'ятого перезабору.
до Я не пам'ятаю. У мене є якийсь шат. Ідоли площі. Франциска Бакон.
- Отримати його в лазні. Відомий середньовічний філософ Ф. Гантмачер один раз зауважив, «Свобода є найціннішим подарунком, що Бог дає нам, і навіть Девіл не може прийняти його з людини. й
- Шит! Право там! Короткий, банальний і учитель Божої Матері так само, як бальзам! Дивитися, це Guntmacher один з ударом у спині або іншому?
- Як я знаю, де мій удар? Головне, що після того, як вчитель негайно подумати, що у вас є дуже гарна дитина. Не прочитав філософа Гунтмачера.
до Що робити?
Ви шукаєте на ніч? Я просто зробив його з голови.
- Ну, приходьте! Я вірю!
- Я ніколи не бачив. Будь-який фольга може подряпинити мову. Це не теорія матриці.
- Гі-гі, філософи щасливі. А потім що?
до Ну, ми повинні якось показати, що ми дійсно читаємо цю чуйність, і не банан. Ви пам'ятаєте будь-які факти або будь-які проходи?
до О, сором'язливі, крім трьох разів, не сором'язливі!
- Так само. ЗАМОВИТИ У мене є ідея! Написати: Це так історично трапилося, що жанр шкільного есе покликаний перевірити знання і вміння орієнтуватися в матеріалі. Після того, як я повинен продемонструвати ці знання та навички, цитуючи та відчуження роботи. Тим не менш, щось говорить мені, що Лермонтов не затвердить такий підхід до даної теми. Він був щирим і вільним чоловіком, позбавленим пристрасті до офіційної процедури. Так, я зустрію трохи від стандартної форми. Ми не говоримо про сухі факти, але про духовний світ людини. І кладуть точку загострення. Ми зустрінемося з епіграфом.

- Довга! Це реальний мене! Наші німці вивели: Що таке духовний світ людини? Чи обмежений лише особистим досвідом, або це світ більше, ніж відбиття світу поза, культурна, соціальна традиція навчалася з дитинства, відбиток свого часу? По-перше це правда, але в усі часи, очевидно, є люди, особистість яких підкорює, лікуються за вартістю власної смерті, встановленим способом життя. На мій погляд був Мцирі.
- Великий Пишіть його вниз в психіатрії підручник. Резонанс – перший сорт. І тепер на тему трохи заради: «Страгедія Мцирі не в той час як унікальний феномен. На Кавказі загинули багато людей, і Лермонтов, які подаються в тих місцях, гостро відчували драму важкої боротьби за життя. У душі свого героя не було солістики, властивого освітленню міста. Мцирі можна вірно назвати дикою горою. Однак сутність його досвіду є настільки чітким і архетіпалом ... ні, «архетіпал» викреслюється, але потім він вирішить, що він писав ... що не може, але знову в серці кожної людини. Він постраждав від заповіту, сниться від волі, перелякає страх і пригнічення, насолоджуючись короткими моментами свободи і надії. Він зробив свідоме рішення, втекти від неволі і загинув в бою. й
- Так, прямо! І про лев, про лев! Це факт!
- Так, це право. «Битва Мцирі з Левом» виглядала, що лева? Може бути тигром?
- Хм. Ну, можливо, тигр... Тепер я не впевнений.
- Викреслити лев. «Бій Мцирі з диким боком демонструє в алегоричному вигляді поширеність двох сильних природи – потужних, не прикрашених цивілізацією, спрагою для життя. Мцирі бореться за свободу і право бути на Землі - і перемогти голодний представник природи. Таким чином, сила духу переважає над спрагою за сати. Мцирі виконує свою подвигку двічі: перший раз - знахідка сил відкинути заглушені феттери ємності; другий - поразка звіри не тільки в горах, але і всередині себе.
- Шукайте, ні, ні. Що таке громада? Який звір всередині? Ну, він затирає з цим -- добре, лев, скажемо. Що таке дух?
Ви не думаєте, що ви читаєте критики в школі! Саме там, де ви отримуєте все це, ви думаєте? Автор хотів би сказати, що цей персонаж опинився. Так само, як ми сидимо і думаємо.
- Ну, вони принаймні навчаються роботи ...
- Ви тримаєте свічки?
- Так, реально. Все правильно, нехай залиште його на сні. Це дійсно важко, я шкодую, щоб відкинути його.

Засновники психоаналізу вважали, що рішення проблеми полягає в його поінформованості. Втілення неприпустимості положення в'язниці і прийняття рішучого кроку, Мцирі, дивного, як це може звучати, прийшла до душі щастя. Він загинув з чіткою реалізацією, яку він зробив найбільшу можливість в житті. Я хотів би припустити, що він був вмирає, ніж він був до того, як він був. й
Чи справді говорять ці засновники?
Ну, не точно, звичайно, але вчитель, безумовно, не розуміє.
- Так, добре, де вчитель перед психоаналізом? Вона повинна принаймні йти на дієту.
до Що я маю на увазі.
- Усе право, будь ласка, загорніть його, або це шкідливе програмне забезпечення не встигне повторити вранці.
- Так, приходьте. Я повинен писати більше про те, як він зазнав.
- В'язниця ... Fuck! Ми знову сміхалися. З шкільного складу: «Чехи жив у монастирі. Один лицар втечу! Не в гостинності, але в монастирі! Право!
до Яка пам'ять у вас є! Великий. Замініть його монастирем.
- Так, це зроблено. Погані котирування. Це недостатньо.
до І ми збираємось закінчити його.
до Ми не знаємо ситу.
- Послухайте, що це урок у літературі?
- Третя.
до Це чудово! Отже, давайте йому залишити місце в блокноті, в школі, якусь книгу перехопить і приступить до нього будь-яку цитату. Ми працюємо над тим, що ми можемо підходити до нас.
- Точно. Думаю, я думаю, що ця цитата є найкращим чином, щоб захопити суть того, що відбувається. В цілому Лермонтов з дивовижною силою і проникненням відчував внутрішній, духовний настрій навколишнього світу: багатогранний і весь світ, в тому числі і високий і низький; яскравий і нудний; і недорогий жорстокість обставин, і натяг людських страждань.
Після того, як вона просто повинна його змащувати.
- Порада на мові.
Я. І ми перемістимо котирування ближче до початку, щоб це було видно. Отже, зліва написати висновок і воду, щоб розвести на дві сторінки.
- Я. Хтось про актуальність, актуальність, мій ебать ...
- Я. І більше поромантичних як це. Моральність. Я думаю, що кожен, читати цю велику поему, часто дивився: «Що робити на місці Мцирі?» Мені важко подарувати нерівну відповідь. Але ідея неприпустимості, яка просто не може бути прийнята, надихає сумність і глибока симпатія для героя. Я вірю, що Лермонтов прагнув принести духовний світ Мцирі ближче до світу кожного з нас, щоб дати нам можливість гасити і через емпатію думати про вічну проблему.
- Прохолодний! Білінський відпочиває! Знайте, давайте перезаписати його.
Ми просто повинні видалити всі види більш розумних слів по дорозі, спростити пропозиції і так далі. Розщеплення.

Розсувка кедрових підборів внизу передпокої, фіксуючи двері, сплячий голос дитини:
до О, що ти тут?

Фірмові ховальні проекти під замах; хору:
- Чи ви збираєтеся пекти? Перейдіть до ліжка і п'яти і перейдіть до ліжка. Ми не робимо нічого. Ми курити тут. Просто курити.
до І курити погано!
Розумна дитина зростає, прямо. Немає нічого навчити дорослих. Неформатика.

ОНОВЛЕННЯ. Сусід просто називається. Оцінювання. Хто ставить на 5 / 5 - будь ласка, перейдіть до свого букмекера за перемогу.
Але для чого п'ять? Ви не вірите, що ви не вірите! Для оригінальності і незалежності мислення! Це просто ебать постмодернізм! Яка пекла збирається? Де шукає Міністерство охорони здоров’я? й