міліція

Чи п'ятниця? Давайте мені попередити, є багато літер.

Частина перша. Дорога.

П'ять вагонів, упакованих чоловічими та жіночими студентами, повільно поїхав уздовж дачного шосе, займаючи всі три леви - бокові. З кабіни до кабіни, щоб зберегти мораль борів, присутніх в машині.
Нещасливі водії, невдово ковтати, спостерігаючи початок свята – вони не могли пити, чому вони сердилися і не дозволяли нікому їх захопити. Свята рушила до босу природи – дачний котедж, що належить батькам одного з підлітків.

Розташований три кілометри від столиці і оточений трьома сторонами по лісу, котедж мав загальну площу пів гектара, три будинки, відкритий басейн, два шви, гараж, халат і барн. Баня, яка живе в країні назавжди, розтопила ванну заздалегідь, відварила пучок перо в одному з будинків для тих, хто не міг витримати труднощі торжества і провів багато інших підготовчих заходів.

Єдине, що не вдалося зробити, було очищено дрифтів на дорозі від траси до котеджу. Не можна кинути вагони на шосе - не відомо, що з них з'явиться три-чотири дні новорічних свят, тому план був швидко дозрілий: потрапити до найближчого колективного господарства і знайти трактора там. Подаруйте власника на пляшку і попросіть перетягнути його в котедж.
Незабаром трактор стоячи поруч з нами, і ми почали пристрасно в'язати вузли з автомобіля до з'єднання їх з кабелів.

Y-o-o-o! Про нас Нескінченно перекручувати рульове колесо, щоб натиснути гальма все більше, вагони красти на животі по сніжних дюнах з грацією і величч безпрецедентним для японських і німецьких седан.

Драйвер трактора, як і будь-який нормальний російський селян, почав готуватися до нового року заздалегідь, тиждень до. Коли з'явилась хмільна компанія московських школярів, він просто оздоблювала першу забігу, щоб зрадити облив і похилити трилітрову баночку Фусель-блакитного місяця. Учні не плуталися на всіх - вони стоять на ногах і добре, навіть якщо він дивиться і очі, вони подрібнили його в трактор і всі разом розкочуються до автомобілів. Він сказав десять разів, де і коли робити повороти, на якій швидкості піти і що буде з ним, якщо він порушував будь-яку з інструкцій. таємнича російська душа...

Драйвер трактора, який на деякий час був кермом на його належній швидкості, і ми були драпіровані за ним точно так само, раптом додали газ і автомобілі почали падати на снігохідні підйоми з подвійним зеалом - під дном щось було тріщиною, іноді було нижнє звучання удару до кожного моториста - добре, думаю, - хаг в сноубордах зловився.

Це так красиво. Користь соснових дерев шейк з хребтомними лапами, одягненими в рукавичках білосніжного снігу і роблять серце в судомно усадженні, що таке «молочне» зважування кілограма в сто може падати на дах; жовте, як і китайське, сонце за витяжкою потужного дизельного трактора, примусити очі до хінта і судомно дихати це, так приємно будь-якому жителя мегаполісу, гарії.
Зростання швидкості каравану не пішло безсоння: ті, хто попереду були особливо нервові - тільки за трактором. Вони отримали найбільші бампи, які розгладжуються на наступних автомобілях під їхніми днами.

Це черга! Направо, ми маємо колективне поле ферми. Я сказав прямо! Де ебать це?
Ми на полі. У другому або третьому машині двері відчиняють на ходу і хтось стрибає в первозданний сніг, піднімається і вічно клубні боти, як похмілляна ганда, намагаючись зловити трактором. Девер. Трактор добре йде, двадцять кілометрів на годину. Тільки катання на лижах і лову. Хлопець швидко усвідомлює ворожість своїх надії і намагається потрапити в одну з автомобілів. Фак ю! Він краще бігти до мого батька, але з ним тут. І не забули пістолета!

Просто за поле, п'ять сотень метрів в ярі, і в ній річка. Це місцева свинарня, вона відварює свинячий щит. Річка не замерзає в будь-який час року. Неприємність звичайного, але якщо наш не зникне - ми збираємося нічого робити - побачили, що локомотива? Не боїться річки. Ще один три сотні метрів через канал ім. Москви – він проходив кораблі. Це лід. Що робити?

Ой! Ми були тут перед? Право! Ось наша горілка лежачи навколо - прокидаємо її на останню лягу. Ведуться роботи трактора. У колгоспнику необхідно попадати дупа, вичерпані.
Так ви і ви стояти на правій стороні, мене і його зліва. Як тільки вона йде - джерк, захопити пов'язку і на дах, піднятися. Тексти пісень, а це означає: А потім ми очистити його мозок!

Фах! Рука здалася з плеча. Ваші ніжки драпіруються в снігу, і ви відпустили руки, ви відразу ж будете падають під колесо. Ще один постріл!
Ось він.

- Приїжджайте!
- Ах! Чо? Хто ти?
- Пальто курча! Приїзд, або ми впадемо в річку!
до Де я йти?
- Фак. Перейдіть прямо, потім прямо. Будьте обережні.

Частина друга. Підготовка.

- Гей, Дад, у вас є ще один ось? Зламаний.
- Я вже дав вам два!
- Так зламався па... Вони повинні бути виготовлені з поганої деревини. Рогоносець.
до Це своїми руками гнавого дерева.
- Шукайте, скільки дерева ми скручуємо!
- За ніч ви будете мати достатню кількість, а потім вам доведеться замерзнути.
- Дайте нам бензопили - ми зрізаємо все швидко!
- Так, давайте вам. Ви або розбиваєте бензопили, або ви відрізаєте неправильно.
- Ні, ні. У нас є Von Sasha, який може пиляти.

- Приїжджав, батько стояв біля Шуріка. Помилки між ними.
- Ммм, це один. Як?
- Ти молодий! Ви знаєте, як правильно?
- Ну, я знаю, як, - Саша непевна, - тільки у нас є японська дача, є щіпка на кнопці, і це все.
до Все зрозуміло. Проксимус Цей щит називається пускачем, ви кладете його тут, після чого ви дрочить його різко, ви натискаємо важіль одночасно. Це газова ручка. Як тільки пилка дьоглива, ви відпустили газ і побачили, що потрібно. Про це?
- Я розумію - не фольго - метелики самому: "Пуште цей щит тут, тягніть це." . . ?
до Ух, ви будете зрізати ноги спочатку. Ви переїжджаєте назад і вперед.

- Дад, це-- Не працює пила. Ви отримали ще один?
Я. Пилоподібна пилка теж?
до Ні, просто ланцюг зламався. У вас є мережа?
- Я дивую, хто ви народилися в?
- П - у вас - можливо, ми порізати дерево на кругові? Чи працює вона для вас?
- Вона все ще працює, але я не даю тебе. Вам подобається зварювальний апарат? Дуже зручно.
- Тато, приходьте. Я купую нову пилку, японську, акумуляторну потужність.
- Утримуйте ланцюг. Змініть себе?
- Що! Я програміст! Просто дайте мені інструкції.

- П, дайте мені канат.
- Чому?
- Андрюха впав в свердловину.
- Де?
- Ну... Ви не мали відро в колодязі...
- Я отримую воду вранці.
- Дад, ви знаєте, як він прийшов першим, а потім він не був.
- Чи ви ріпаєте щось?
- Ні, він просто впав. І Андрій сходження...
до П'ятнадцять метрів!
- Так, високий. Він підв'язав його мотузкою, і він сходження.
- І що? Нехай він піднімається так.
- Дад, кабель також зламався... ми вже прокинули пару пляшок горілки там для нього. Він був тихим.

- Тато, там Саша впав в отвір ...
до Що про - в ставку?
- Ну - в басейні.
до Де знаходиться отвір?
до Що він зробив.
- Що? Ось двадцять сантиметрів льоду.
- Перший з осями. Після того, як він поїхав, з бензопили.
- Ви загинув ланцюжок, теж?
- Не ще... в руках. Не знаю, як тиша. Ось чому ми не можемо
до Що він тримає? Freddy Krueger’s a fucking guy. Нехай він тримає його до тих пір, поки він не проходив з газу.
- Дад, він рухається повільно в бік. Я не доглядаю, якщо він побачить вас.
- Я зможу зв'язатися з вами...

- Тато, ваша плита забита, нам потрібно очистити трубу.
до Як ви знаєте?
- Так, за секунду ми намагаємось зробити вогонь в ній, ми вже поливаємо його бензином - інфекція не опікується - труба закупорюється. Дад, що вони чисті труби з?
- Фак! Ви коли-небудь спробували динаміту? Або я можу. Він буде.
- Дад, ти це, ти кажеш, як його ігнорувати, і ми робимо все краще.
- Приходьте, піонери.

- Дад, ви сказали щось про динаміту? У вас є один? Подаруйте мені пару, huh?
- Чому ти?
до Вже завтра вранці. До каналу.
- Перший з січня!
- Я. Вони кажуть, що вона допомагає сидіти з похміллям.
до Що таке рибальство. Немає динаміту! Рибальські прутки знаходяться в кришці.
- Дад, хоча б пара перевірок. Ми повинні зробити отвір.
- Зробіть його бензопили. Вон Шурик вже досвідчений, майже побачив басейн для мене. Ні динаміт. Я боїсь, що я буду ремонтувати дами пізніше.

- Тато, у вас є якийсь хлопець.
- Так, де він?
- Ну, що в снігу.
до Що в снігу?
до Тексти пісень, а це означає: Він кричущий, він лежав там.
до Що ви хочете?
до Так, ми, коли ми припаркували, паркан був злегка підкорений ним, а потім трактор на його місці вийшов навколо. Так він... Покладаємо паркан на його місці.
- Я відчуваю, що цей новий рік не буде добре.
- О, Боже мій. Це буде пакет.

Частина три. Солемн.

Табличка була виконана так, щоб там не було ставити пристрої. Салати і оселедець під шубою. Шампанське і горілка. Когнак і віскі. Мандарини і банани. Повний набір!
до На цей момент ніч ... кінець однієї ери і початок нового тисячоліття ... Бажаю всіх нас бути більш толерантними до помилок інших. Щоб бути коханим і любим...
Маленька їзда, батько стояв в телоопі, вакан і черевики на дверцятах будинку і виштовхнув тост. За двадцять хвилин.
- Дад, як про динамітіт?
до Ні, я сказав!
- Дад, ви сказали, що щось про толерантність... ми будемо слати.
- Так, ви знайдете шишки в мансарді.
- Просто дайте мені ключі до снігохода.
- Ви на санях, не ви? Ви їдете, і я піду до мого сусіда.
до Не пийте занадто багато. Дад, ми просуваємо молоді люди. Ми прилипаємо до снігоходів і їздимо.
- П'яні водіння тр ... трес... стр... нда ... брати його... вони на гандма. Не загинув.

Через кілька годин, вся компанія звернулася разом. Батько стояв у дверцятах будинку з туманом, повною горілкою, під око заливають пурпурним величезним болем.
- Дад. Видавництво. Сніжномобільне судно. Дякуй! Що таке обличчя? Хто болить тебе? Мій брат і я гонну, ми побили всіх!
- Несенс...Не звертайте увагу. Захворювання асфальту.
до Де ви знайшли асфальт у лісі? Ось кілька кілометрів. Поговоріть швидко, хто болить вас?
- Вимкніть мене! Він був ледь стоячи на ноги, очі закрили і зрозуміло, що людина була дуже втомилася.
- Ну, lana ... pa ... ви, ймовірно, не чули його. Ми поїхали на снігоходах.
- Як? Хто живе?
- Катка мала купатися ... але ми швидко половили її і зігріли її. Є вона. Але снігохід – каюк. Чи можна виїхати влітку?
до Це патологія. Це був хороший автомобіль.
- Дад -- Я купую нові. Японська.
- Баттерії?
- Перейдіть до ліжка. Це буде акумуляторна батарея.

Шурик просувається під поривами легкої бризки в неісоні з сосновими деревами. Очі закриваються, повні алкогольні нірвани.
- Чому ви не зробите снігову жінку? Андрюха через два рази маса була в кращому стані.
- Як це?
- Дивитися і допомогти.
Андрій почав катати сноуборд. Через п'ять хвилин, біля сходу Шурік став діаметром сноуборда.
- Тепер ми підбираємо отвір під ногами і одягаємо її всередину. Висаджуємо ще один поверх. На голові. Я бачив газову маску в будинку.
Через двадцять хвилин після того, як Шурік був упакований в газову маску, і покривається з усіх боків снігом. На місці носової рогатої обрізки обрізається гофрована газова маска, в руках зафіксувала пару десятків феєрверків, на голові було пакет сала "Смерч" в порядку коронки.
до Що таке ваша леді? Не красива, Катка виводиться з будинку після зимової валки і миттєво оцінює скульптуру, спробувала зняти нерівність в середині снігу. Ой! Він впав. Що таке?
Вона вказувала на щастя, упаковану в спортивні штани і приклеїла точно в паху Шурік - снігова жінка.
-Гі. Я думаю, що це еротичний сон. Ви йдете.
- Як? Жінка? Хто ви поставили там?
до Не боятися... це всі ваші. Але йому потрібно спати. Це жінка, яка неправильна. Я отримав! Давайте танцювати! Отримати всі тут!
Танець під керівництвом єдиного знайомого «Різдвяна ялинка народилася в лісі» Ніжки і руки були виплетені, танець впав і перетворився в змія, але благодать в області паху снігу жінка не падала, але тільки зміцнюється під борошнистими кришками про зайчик.
- Завітайте!
Паша з zippa на голові, вигорає запобіжник на «торнадо» і вуха феєрверків в руках жінки.
Перші волей засихають снігові ковпачки шпильк і збивають кору. Друга волей була помітно сильнішою і бампі на жіночому опалі. З третього волей снігова жінка тремтить і почала хвиляти її руки. Четвертий і п'ятий підірваний одночасно. За допомогою диму і іскрів на танці стрибали монстра в розігрітій суханці і божевільні очі сяючі через склянку газової маски. Не один, але Андрій і я був готовий зустріти снігову жінку.
Павло не плутав, стрибнув до відродженого снігу монстра і зігрівся від задньої просто забрали сміття. Шурік під ключ розбитий в період розтоплення icicle. Дівчата, нарешті, припинили віджимання і з'ясуйте з-за штифтів.
- Шурка прокидається! Андрюха гальмувала комраду снігу. У відповідь він відчував весь організм і спробував вкрасти маску газу з необдумними руками.
- Ви приступили на його гофровані... зняти газову маску перед тим, як ви занурете.
- Шурка ... шкода! - коли Андрюха побачила несаламний вигляд скла, синьо-білі губи і приварне пляма на місці шикарного волосся з очей прокочуються сльози. Брати, приїжджати зі мною на напій.
Вони залишають на будинок. Сурка на кожному кроці дивно стрибає на місці і льодиться навколо.
- Хто ще буде ми створимо снігову жінку? - Павло зламав загартовану тишу, грайливо кинув сміття з одного боку до іншої.

Я ходжу в басейн і дівчата купають, один більш красивий, ніж інші. І всі голі! І тоді я царю! Плавання. У мене є мрія з дитинства - жінки голі навколо і я - в купальниках.
до Це комплекси вашого брата... потрібно позбутися від нього, плечима Андрей голодний Шурик.
Він знову захопився і знову захопився цілим тілом. Я торнадо продовжив:
до Вони починають змащувати себе ароматними маслами, в самих секретних місцях пальцями. Я ближче і ближче... і це дивний: сонце горить на вулиці, дівчата голі ходьби, плавання в басейні, і я отримую холодніше і холодніше. Я лежаю на крісло-холдингу, і я сам. Так, починаючи з заліза. На грудях і починає розмазуватися інші бокові кватки, насипають бульбашки нафти і починають розмазуватися. Третій один масаж шиї і плечі. Четвертий виймає купальники. Тексти пісень, а це означає: І є hardener, і вони не хочуть опустити! Я намагаюся допомогти, всі тремтіння, але дівчата не хочуть пускати руки ... сміється. Зроблено це божевільний удар! Але дівчата тримають щільно. Вгору знову! А ще І спекотний! Я витягую руки. Він все ще статтєві. Важко дихати. Я не пам'ятаю що сталося. Я прокинувся в снігу. Це мрія.
Андрій змащував не змішувати з сльозами на обличчі і запалити зуби.
- Ох... такий високий сон був розбитий. Але хто знає? Ніщо, брат... Я принесу ті бур'яни, ще краще ловити щілини.
На загальному столі було створене просто незахищене ліжко. Пляшки і пластини перемішують з запеченими курячими ніжками. Напівсолодкі пакети з соком і пластиковими коляними бобовими клеєними салатами і апельсиновими скоринками. Торт розбитий з усіх сторін. Я задаю, що таке ідіот придумав ідею придбання торта на новорічну ніч?
Всі Час сну. Продовжуємо завтра.

Частина четверта. Ганновер.

Тонкі потоки піту завершені в районі пупка і зібрали там невелике озеро. Це погано, коли морська лизати починається з пошуку навігації. Для того, щоб не спровокувати розум, уражений ударною дозою спирту на пухові хвилі, я заливив озеро на підлозі гострим рухом мого тіла. У моїй голові відразу ж давали все, що я п'явся в останній день.
Найкраще лікувати похмілля в російській бані. Температура для сто - для екстремальних, і у мене є ще одна мета: зловити дихання з запахом сосни і вишні, щоб вивести всі незнімені алкоголь і стати людиною знову. Генерально заливають на камені парою відро води, опускали температуру до комфортної шістдесяти, в тубусі з окропом запалюють справжню березовий зал і думки, що протікали філософські, про небезпеки молодого алкоголізму і переваги вдень ебать.
Ох! Перемовник! На полиці з'явилася прогріти мишу-полу. Я шукав повну гармонію. Я захопив її хвістом, витягнувши алюмінієвий басейн з плити, покладіть його збоку і протріть мишу на ньому. Не ебать, поки я мовчу.

- Ти знаєш, сірий... це все про парі – миша швидко побігла на басейні і розводять дивно. Я зірвав на зоряному небі в невеликому вікні пари і продовжував, Від вологості пари і його насичення ароматами залежить користь або шкоду, яку людина отримає в лазні. Фо приклад: широко популярний серед жителів евкаліпта або ароматизаторів сандалів для лазні, глибоке знежирення і шкідливість організму російської людини. І все, що ні один, ні інший не росте в природних умовах в переважності нашої Батьківщини. Ще одне - ромашка і хміль. Першими століттями лікували діарею і холодом, другий психічний довгий і запор. У паровій кімнаті температура і вологість пари можна регулювати, - ось повітря чітко занурюється смажені ковбаси і перебила монологію, щоб дізнатися де. Уг! Який неприємний запах!
Боже мій! Моя миша, мій супутник! Вона була покрита золотистою скоринкою і викласти без життя в нижній частині басейну. Моя бідна, сіра дівчина ... Ну, як я можу дізнатися, що басейн гарячий на плиті і не встигав охолонути, поки я перемістив його до полиці? Все похмілля.
Я був готовий читати смертник для бідного істоти, коли раптом зовнішні двері халату виклилися, і там був іржі відкиданих речей. Ой! Новий інтерв'ю Ми відкладаємо прокидку і продовжуємо процес зцілення похмілля.

Відкрита лампочка копченого світла під стелею пари і відкриваються внутрішні двері. Ялка і Андрій. Голий і пристрасний один одному.
до Як смачно його пахнуть тут, Юлка збивається, відривається від ніжки. Я дивився на мишу, і я відчував багато болю.
до Ви запах кращих з усіх, розгортаючи Юлку своїми руками і покладаючи груди на полицях, Андрюха відповіла бізнесом і різко прикріплюється до спинки.
- Ммм. Так! – від активних рухів партнера, грудей Julki і спробували впадати в розрив між полицями. Чоловічі стегна дзвіночка стругані на дівчині.
Що таке шампан! Я думав, що вони були співрозмовниками! І вони... Я тут!
до Це не добре для ibazza під час ламації, в нейтральному голосі, між тертями, я вставив.
- Ах! Шити! Хто це?
- Це мене. І миша-норм. Хто в барі? Тільки загинув мишу. І я захопив її. У вас є.
до Необхідно попередити, Андрій мусурований, закриваючи харзу м'якоть з ромашкою.
- Ви повинні збити... Покрийте себе...Ви плутайте природу. У мене є похорон і...
- Ви чекаєте voodoo обрядів... дайте нам закінчити те, що ми почали, Андрій перебнув. Ганга на ткані вже трималася без допомоги рук. Зайдіть, поверніться за десять хвилин. Потім ми будемо зануритися мишею, з цим словом він виштовхував мене з пари.

У будинку зацарював ідилл: половина стук TV, інша – горілка. У деяких випадках змінилися ролі, деякі пішли на добре збережений відпочинок і були замінені тими, хто вже скинув. Обертання каркасів в дії, мазь факи! Незабаром добре заспокійливою Юлкою і Андрюхою посухнула і весело почала хребта з оновленим вігором.

Я лікував мій нога, але вони не хочуть падати за мною. Сонце вода на обличчі і за мій хребт пробудив боді в мене, я троянду з єдиним бажанням - ебать когось. Не чортаючи прокинувся п'яний російський ведмедик.
- Ви! Зареєструватися Баня на вогні!
Свідомість повертається швидко.
- Чи є хто-небудь всередині? - губи не слухали, мова дерев'яна.
- Я знаю. Дим падає під дах, слова Пашка надійшло через бавовняні цукерки.
Я отримав на колінах і почав рахувати людей, що лежачи. Варто двадцять один. Зробили задоволення від неї. Еліт. Я і Павло двадцять. Один відсутній. щіпка.
- Паша! Ноги в руці, і на машині. Три кілометри на шосе - поліцейська станція. Повідомляємо про пожежу, зателефонуйте в пожежний відділ. Приїжджаємо, бро не виведемо.
Він вилетів куля з дому, як він був - в тапочки і кущик на голе тіло. Я кікнув Андрей і Шурік.
- Хлопці, сигналізація! Отримай всіх!
І побігти будинку для кажанів. На шляху він подивився на ванну - так це: відкритий вогонь не бачив, але дим відпадає на тест. Спирт був кип'ятіння в животі, ноги були написані візерунки, свідомість змащувала передпліччя. Фах! Ось миша в лазні! Що я говорю? Що миша, людина відсутній! На жаль, шкода для миші.
- Дад. Отримай, батько! Приїжджайте! - Я уповільнив його всім моїм можливом. - Ванно на вогонь!
- А! - на слово «поганий» в голові батька, очевидно, переключений на джмлер. - Чи є хтось всередині?
- Так, є миша! Вона встановити ебать ванну на вогонь!
до Що таке миша? – Мій батько не розумів.
до О, забути його. Я зустрівся з нею пізніше. Один чоловік відсутній! Я не знаю, хто.
Тато без слів прокинувся на своїх підробках трофей, стрибнув в черевики і захопив спринт з місця. Зовнішні двері ванного вибуху, я за плечом. Друга була душова двері. Все курча, ви не можете побачити декольте.
Я відчував щось. Про нас Я був готовий. Я не знаю, що робити, але я готовий. Моє батько зламав двері в парову кімнату, в той же час я захопив його горловиною і покрили кущик з лацканом з кисті полум'я, і вилетів з батьком. Навесні батько стрибнув на ноги, кинувся на другий дверцят, до якого він зволожує вогонь від парилки і закриває його штамом. Потім я закрив зазовні.
- Я мав час побачити. Не один всередині, мій батько натерти його смажені брови. - Ви відправляєте для пожежників?
- Я. Паша пішов.
- У нас є двадцять хвилин. Тоді покрівля запекти, дерево подбає про це, батько показав гордість дачі - п'ятдесятрічна синя ялинка, яку висаджують батьком у віці п'яти років. Дерево стояв п'ять метрів від зависів даху лазні. - Якщо ви робите ялинку, тринадцять до великого будинку. Зателефонуйте всім. Хто все сильніше слід брати лопатки – кидати сніг на стінах колоди. Хлопці і дівчата ослабші - відро, горщики, ромашки, полив - все, що може тримати воду, і поливати колоди зверху. Я збираюся зробити черв'як.

Хлопці і дівчата вже виросли з дому і стояв у нас. Я помітив у старших старших, вони видали команди, всі були в бізнесі. Його батько стрибав з осями в руках і почав вирізати електромережу в ванну. Іскри.
І всі кинуть. Ні, коли-небудь працював, З ставка розкинувся живий ланцюг відра, на чотири сторони лазні стояли хлопці і кинули майже п'ять-метровий високий лопатка снігу, в боці ламки бензопили - батько зробив щось.
- П'ять хвилин зліва. Макс.
Дихаючи важко, мій батько став поруч з мене і подивився на полум'я, які почали розбити з під дахом. Він прокинув мотузку над верхом, згадував пару хлопчиків, давав їм кінці.
- Почнемо розпилення, натягніть на вас. Немає більше закінчення, ви не пошкодуєте.
Він дивився на мене з незрозумілими очима, подав мені пилку.
- Я не можу зробити це самостійно... коли я команду, вони відвертають дерево.
Він захопив ріг, потрапивши перші гілки на двометровому висоті. За кілька хвилин на машині. Ніякий зливається або кидається без використання.
Він перехрещував дерево, лучений вниз і замовив:
П'ятниця ЗАМОВИТИ Приходьте!
Я витягнув стартер. На відстані блимає синя. Я знову затягував. Світло стає ближче. Про нас Не запустіть. Детальніше Блінкери!
Уррррааах! Вогнегасники тут!

Частина 5. Сад.

- Мінус три осі. Два відро. Ланцюги. Мінус снігохода. І ванну. Плюс похмілля і чорний очей. Не додавати. Я чортую бухгалтера, не я, син?
- Дад - приходять, ті. Санвузол, я прошу. Занадто багато. Але решта цього, скажімо хлопці! У вас є гарна прогулянка?
- Я.
- Захоче!
- Ісхо! Я хочу більше!
до На жаль, автор обов’язково зараховуються!
- Всі права, сумочки! Дад, ви отримали це, прямо? За мене не буде. Я збуджу халат і купити снігоходах. Немає сенсу?
до Що говорить? Так само ви, не зроби мене неправильно, ви тільки син і все. Але новий рік в країні ви відсвяткували перший і останній раз.

Батько дивився над вижилими і добре змащеними трьома будиночками і сховав ... синя ялина розсіяна з одного боку ... розкошений басейн і зливний ставок ... і зважився сильно.

У свої права вводять нову епоху та тисячоліття.

* * * * * * * * * * *

Автобіографічні 90%.
Не загинув одну мишу під час свята.

Я був молодий, потім. Одесдол. Я купив мій батько снігоходів. Японська. Немає батарей, дійсно.
Він ніколи не побудував халат. Він не може витягти його. Стара.
Я шкода.

6919430

浜у 涓 蹇

З глибоким луком до Clivia знову скоригуючи свої лопатки. Я не згоден з будь-яким соусом -

Джерело: