Менеджер ранок

Уві сні світло почуло незручне розтирання тривожного годинника, вбудованого в телефон. Ось як всі веселі і приємні мелодії, як мелодія, щоб прокидати, стати гарячим капелюхом? Не вдалося завершити таку довгу думу, Свєта знову впала в півсвято. А ось K750 Sonya-Eriksson, ssuko, sly і встановити ще 5 хвилин. Таким чином, вторинний трл, нарешті, набридла дівчина з рук Морфей.

- Я приходжу, я приходжу. Світло вішайте ноги з ліжка, ледь отримайте. Телефон був прихований - розміщений на шафі, звідки він не може бути досягнутий без крісла. Типова запобіжність - дуже часто вона просто збивала дзвіночок на машині і знову ходила в ліжко. Для того, щоб видалити мобільний телефон з шафи, вже було потрібно низку значущих дій, виводячи з пудри - знаходьте стілець, перетягуючи його в шафу, встановивши цей причіпний фреак, знаходячи трубку на шафі, відвертаючи його і так далі. Стілець був дорогим як пам'ять, і не вписався в загальну тему квартири. Але, пара разів, що надходить з неї, Свєта почала використовувати цей дерев'яний пристрій як додатковий інструмент для боротьби зі сном. Коли поміщається на стілець навіть з мінімальної ваги, він почав скрипти чоловічо. Він зарекомендував, що мозок насичений лімітом з Голлівудськими жаховими плівками негайно видала відео послідовність: фотографії будинків з привидами, вольфрамових коліс гельських крейдів, ордів гублінів з орками та іншими щитами. Плюс, він був досить міцним і намагаючись падіння. Таку основну суміш відчуттів почав перекачувати тіло адреналіном, і це не дуже сонно.

Наступний етап ранкового квесту був санвузлом. Пройшов там з ногами, Sveta відчував, що нагрітий підлогу не поліпшить настрій, але тільки спійманий сон знову. Вона занурилася на рефлексію в великому, майже напівстінному дзеркалі. «Ваше обличчя так потворна, Шаппов. Приїжджайте до Королеви Англії, будь ласка. Очищивши її зуби, і вийняти швидкий душ (і подивилися на джакузі з тривалістю), вона вже зробила свій шлях до кухні більш життєрадісним і, відчуваючи голоду, кинувшись до холодильника.

Практично двометровий "Електролюкс" вразив уяву з вибором виробів. Свєта любила їсти, і їсти багато, але до заздрості колег і знайомих, вона не відгодила, так як кажуть, в коні немає їжі. Після того, як підняти себе на торговий рейдер у вихідні, дівчина вирішила обмежити себе парою сендвічів, з червоною ікрою і московською сертикою. Після цього після того, як (боротьба з собі 10 секунд), підіймали обмеження. Узгоджено справу з совою - яйце двох яєць, сендвіч з кабінетом лікаря, п'ять шоколадних печива і фруктового чаю, придбаного з другу продавця, приєдналися до вже їсти одне. Веня продавець не продає шати в пакетах, і якщо він обіцяє бути життєрадісним з однієї чашки, він фактично зробив. Сніданок трохи поліпшили настрій, зіпсований годинником сигналізації.

У офісі була поїздка. По суті, не було офісу, було місце зустрічі - головний офіс з прилеглим залом - де кожен отримав порцію затвердження або розсмоктування мусмуру, ряд налаштувань на сайт роботи і стандартне бажання начальника принести його більше грошей. Світлана прибув швидко, на метро, всього за 10 хвилин. Тим не менш, ніжки дробилися в натовпі, зробляючи дівчину ще раз пам'ятайте про смутку, що сусід на посадці продає «сім», в відмінному стані. На протязі 6 місяців успішної роботи в грошових умовах.

Ні в номері, він виглядав, як і всі залишилися. Помітно, як правило, головний подобався сранту і локшини про свій бойовий фон. Світлана Джерк відкрила двері і ввели невелику кімнату.

Петрович, як ім'я головного автора був абсолютно все - від звичайних співробітників, за винятком найменших, до переваг, був дуже багато духу. Повітря запашна як гельська суміш пекти латексу і вази. Петровіч був не фольгою і фольгою, але з тих пір він прийшов з війська в свій час, він любив ялю на своїх підлеглих, дайте тільки згас. Я думаю, що там була причина.
Ви! Важкий в'язаний палець, ймовірно, проколить світло через те, що він став трохи ближче.
до Який чоловічий секс yukha! Ви! Захоплення! Я оплачую зарплату! Ви! Я стрибую як зайчик! П'ять лапок! Є чотири з них! І я не знаю, що ебать це робити в моєму стані, як ви! План Pachimu не виконуємо!
«Я дивую, що сталося?» вона думала себе. «Чи щось на зустрічі, вони сказали, навряд чи він був пізно». Підтверджено перфорацію.
- Якщо, чортуючи, через ... (Для того, як вони пішли через слово, і кожен супроводжувався походовим рухом пальця.)
Якщо за десять днів ви не виконуєте щомісячний план, розгляньте, що ви більше не в мій вокзал! Я був трахкав у всіх дихаючих отворів на зустрічі! І перед тим, як я викинути, Я зроблю те ж саме до вас!
Света зробив вівчарку.
- Ну, Петроовіч, що мій недолік, ми не в сезоні! Ви розумні, ви знаєте сезонні коливання, які вимагають. (Чому не болить розтопити босів, але тепер Петрович ігнорував хвалі)
Чому вони навіть повинні вбити мій мозок? Це ваша робота! Не мій! Моя мета - дивитися над вами так, щоб ви не робили нічого ступеню і що план здійснюється! Дивитися на інших, чому вони океї? Ось Степан і Артем - вони всі права, попереду криві!
Два студенти консерваторії - підтриманий саксофоніст з підводним флейтом - стоячи по горлі Світлана протягом місяця. Справа хлопці дійсно сперечалися, вони приносили багато грошей. На жаль, у них є спадкова схильність до такого бізнесу. Але вони малоймовірно продовжуються після закінчення навчання. Тим не менш, це ще довгий відступ, і розмір доходу тандему був захоплений не тільки світлом, але весь сайт з чорною і в'язкою.
- Петроуовіч, де вони працюють? Це такий хлібний район! З'єднання трафіку, після усього!
Ви навряд чи прив'язуєтесь до площі на всіх! Якщо ви хочете, ви можете піти! Вовк і менеджер по годуванню! Або є Микола! Не приклад до вас, huh?
Микола був пристойним в цілому. Незважаючи на свою нездатність і непередбачуваний зовнішній вигляд, він зміг розлучення клієнта за гроші, практично будь-який чоловік. Він завжди зробив це з посміханням і був завжди радіти. Він сидить на ніч в Інтернеті, на деяких форумах, де вони захоплюють Петрося терористично, але поважають хороші жарти. В результаті Микола отримав ще більше прибутку за відповідний жарт, тому його тактика була виправдана.
Світильники повні. Немає нічого. Так, ви все ще повинні працювати важче, закінчити трохи пізніше. Вона виглядала і запитала:
- Петрович, Чи можу я партнер Женка і не Васська?
- Чому вас не васка?
до Так, настрій боляче, і важко з ним.
- Чи буде ти план?
- Я їсть землю, але я це зробимо! - Солемно обіцяє світло.
- Всі права. Я отримав його. Всі Перейти, робота. Петрович виправив капелюшку, ходив руками на формі сірого кошеня, скоригував на епаулетах, переніс гумову батон трохи далі по поясу.

**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Тим не менш, Степан і Артем сидять у школі, думають про репертуар, які будуть виконуватися на вокзалі, ввечері. Репертуар не розглядався, тільки картинки розмежування можливого збору сходження на молоді думки. Пташенята, pygot, полуниця ...
Тим часом Микола, давши обличчя виразом сумного шпону, розслабляючи на краях, з невеликим посміханням просили:
- Чоловіки! Подаруйте мені похмілля, что? Я отримую Азза Сотон! Ви не знаєте?
... Поглибше занурення і перехоплення більш комфортно Женка, яка серинно мертва, Света, «мадонна з дитиною» в загальноприйнятому бангоні бджіл, вводила легко забитий автомобіль метро і почала виконувати свої професійні обов'язки.
- Хороші люди! Вибачте, що ми зв'яжемося з вами. й

Зопірат мене. Невидимий.

Джерело: