Кранбер

Зібрано екіпаж B-XX підводного човна протягом декількох днів до Нового року. Командир підводного човна був оголошений: або 2 січня він повідомляє про готовність переїхати з заводу до бази, або 3 січня він вже не є командувачем. Що викликало таке терміновість - і хто там в штабі буде розбиратися, але голова буде відрізати, якщо ви не зустрічалися - обіцяєте.
За два місяці катер перетягував на праски, праски і залози, коги і горіхи по всій майстерні заводу по ремонту, а зараз протягом декількох днів всі праски не тільки повинні бути зібрані і подрібнюватися в катері, але і виконувати док операції над катері - просто виштовхувати катер з док. Для тих днів, які залишені - якщо кнопка живіт не розторіться - кишечник обов'язково повернеться. Або, як вони кажуть, знімати, командир, штани і співати "Сепарація".
Другим голосом у разі невиконання "Сепарації" був голова док - Головний конструктор. Якщо човен не залишає носка в зв'язку з часом будівельник зможе побудувати сміття на заводі. До пенсії.
Як командувач і будівельник хотіли командувати. І нещодавно взято офіс, за смаком Вони готові до неї. Будь-який. В межах розумних лімітів.
Над склянкою чаю був зроблений план, і вони почали його реалізувати.
Командир мав залізний головний біль. Не ебать, Бог заборонений, немає нічого на заводі, який був відремонтований. Будівельник має людей. Де напередодні свята знайти фольги, які готові перерватися в овертаймі, коли горілка вже тепла і жінки покривається холодними димами?
Але це здається успішним.
І так, коли всі залізо зібрані, вкрадені і відварені на док біля дока, коли фахівці з гідравліки, повітря, електрики, щита і пари та інших kiebotechnics кинули по всьому човну, а відповідальні офіцери, посередник і ганчірники знизилися від їх ніг від нестачі сну і мускатності, страшно - носка кранмана зламала руку. Якщо він зламав своє місце, він зробив його якось. А без ручного кранового оператора, ви знаєте, що не оператор крану.
Коротко, це повний лабіринт.
Сприяє тому, що два голоси загрожують прийти до життя. А під час командувача було готово співати, будівельник викопаний через весь завод. Розмальовуємо інші шкарпетки, дроючись по магазинах - і все ще знайшли. Що я сказав Командувачу. Командир сховав з радістю стрибати на стелю.
«Не поспішайте, - Будівельник обійшов його, «Ком». На нього. Дивитися. І слухайте його. травень. У будь-якому випадку, приходьте.
Командорський хід. Я бачив його. Слухати Що хоче крана людина.
Що він бачив і почув досвідченого офіцера так багато, що він відразу кинувся на човні, і оголосив збір всіх офіцерів і посередників. І він сказав їм.
- Хлопці, ви знаєте, дупа блискуча, і я можу надіслати свою владу, але, людина, я сам... добре, я не можу встановити будь-кого, подібного.
Будівельник, звичайно, намагався важко, знайшов майстер крану. Дві ноги заввишки, плечі стругані. Валенки 50 розмір і ті, здається, дрібні, «Беломор» куртки, а худоби - корморти падають на літа, авторитетний фахівець. Ведуться роботи, якщо ми розкочуємо літр на його крані, консервовану їжу для закуски, консервує вісім, різні. І чоловіка. Для компанії.
«Що ж, – катування підлеглих, «Ми завжди там, за користь причини. й
- За хорошу справу! - У відчайдушності Командувача криється - так цей кран є BABA !!!
Мордюкова Нена в порівнянні з нею - Клавка Schiffer, рубероїд на голову! Цей ас, який є бочками 200 літрів, особа - краще не пам'ятати, нігті, як кіготи орел - описав Командора.
до І чому вона чоловіка? - Тімідно попросили лейтенанта - механіка.
- Я попросив її, я сказав, що, Командор, ви просто випадають з вашого способу на жінку якого віку, щоб говорити, людина з напою і майбутню роботу? Ми беремо перерви. Довгий він з Fuck. Я не трахнув його без нього!
до І без чоловіка будь-яким чином? - хорус виправив ляканцівників і посередників.
Без чоловіка вона не буде працювати, відмовляється.
Командир своєї команди оцінив і поважав, можливо навіть коханий. Але не стільки. Ні один підписаний на той вид героїзму. У вогонь там, в воді, піти, і піднятися на таку гору – добре, ніхто. Не підійшов. Заморожені. Ні волонтерів.
- Всі права, хлопці, з грою в голосі, Командувач почав.
- І якщо Сергюш? - перебили Головнокомандувача БК 4,7 - він все, що рухається, розмішує, і коли п'яний, перемішує, що не рухається, а також, що ...
- Де Сергюш? - Командир розстрілився в рельєфі.
І Сергуша, вічна нещастя B-XX, і одночасно комп'ютерний інженер, заглиблюється в сон п'яного правого чоловіка. Перевага люльки, отримала десь половина канапа, забрав і впало в каюті. Тому він не відвідав зустріч і не почув виступ Командора.
Тому для повного розпаду інтересів колективу його долі було прийнято рішення - він був призначений для страждання.
При призначеному часі, коли крана дівчина пішла на сідло крана дока, Ком БЧ-4.7 woke Sergusha.
-В короткий час Сергій, ось Ваше завдання - літр швейної, консервованої їжі тут, wobla і удар на крані, є крановик, компанія вимагає себе - він відмовляється працювати без компанії, він задумливий. Спробувати себе краще, його дорогоцінні камені, отримати смарт.
-Осіння, - вибивається п'яна голова Сергюша.
до І будьте обережні з ним, він крана людина, після усього, жінка.
- БАБА!!! - відтінений Серйога, змащені подарунки і кидаються до торпа.
Весь док заморожує в тиші. Очікується. Ми сперечалися. Сергуша буде звідти тут, або через п'ять хвилин, коли він бачить.
Але кран переїхала, гак вийшов вниз, і в навушках будівельника обрізається бас кран:
-Злий!
І розпочато роботу.
Перший краплинний кран жінка зажадала в півгодини і прослужила 15 хвилин.
Дока дивилася, як це закінчиться.
Але за 15 хвилин пізніше крановий бас оголосив:
- Мережа
І зробили більше грошей.
Після четвертого, вже півгодинного перерви заводські працівники, знайомі з з звичаями кранового оператора, почали кріпитися в жаху:
- Чи зробив він з заліза?
до Так!
Вони точно розуміли, що ламки були.
І торк був роботи. І крана леді, без запаху, злодій:
- Мережа
І вагові тіні переїхала в час в кранову кабіну. Віра, Головна Віра, Головна
Я бачив вас на день 12. Всі праски, необхідні в човні, і розміщені в своїх місцях. І припинив кран.
Вони зустрілися з космонавтом, з невеликим сюрпризом, змішаним з надміцним страхом.
Крановщіца вирушила в пір'я, переніс втомлений і п'яний сергу в дим, перекидаючи на неї шию, в манері лисиця. Послухайте до зненарядженого командувача, і ретельно, як дитина ручного сну Сергус в руках офіцерів і посередників.
Подбайте про чоловіка, Командора, GOLD, Командувача струганий дружній на плечі, лушпиння, як бабуся і відійшов, залишаючи в снігових слідах сльози розмір каструлю і від завантажень 50 розмірів, які невеликі.

й

Джерело: