Ніч Пиріг.

На Батьківщині нічних вулиць, прецзель був написаний самотньою чоловічою фігурою, що заспокійливе таксі з перетягуванням шкіряної папки. На танці світла фар на фарах показали, що пов'язані водії чітко п'яні, свіжо подряпині обличчя, в яких, при бажанні, можна розпізнати одну з простих співробітників залу міста І. І. Пирогков.
Людина закоханий. Сльозний коктейль, рясно зволожуючи великий ніс боса, рівні частини складалися з щастя, розчарування і спирту.
І всього за п'ятнадцять хвилин тому І.І. Пирогков був абсолютно і безумовно щасливий.

- Я завоював це місто! Він буде лежати на ногах, як останній, кріючись і блювотні рухи. Я напилю свою площу, я випрямляю вулиці, я повернув його тромботичний сайт вулиць. Я призначаю новий мер, і це буде жінка! Я подарую клоаку нічних ресторанів до бідного натовпу вагабондів і гостей. Нехай син степів Калмикотаджик хоча б один раз п'яний з животі суші він зробив. Замість кінотеатрів будуть відвари, замість бібліотек, кінотеатрів, а не кінотеатрів.
- Опубліковані будинки. - Ніна timidly дала.
до Як ви знаєте? - Ігор Ігоревич виховав з переваренням і подряпини десь глибоко під ковдрою.
до А потім? Що відбувається, коли ви даєте його на розрив? Ніна довіряє в тепле пахви її коханця.
- Тоді... Я збираю функції! Про нас Я зроблю цей бітумний племена, залишаючись на місці один десятий. Про нас Щось! На вулицях і торговельних кавунах будуть поважати Тисячі колишніх відділів. На тижні їх зв'язки стануть жирними з брудом, в місяць їх костюми рожуть поту і риби, в рік їх товсті щіки будуть рости щетини, а їх мова стане струнким і нудним. Поведінки і діти обходити їх, засвоюючись їх відносинам з цими стрункими бейстарами. Наші новини Наші новини Ігор Ігоревич відчував своїх колишніх біцепсів, зображуючи простий акт співуляції з тисячами посадових осіб, які викинули на вулиці.
до Що неправильно, мед? Вода? – волокнистий Nina servilely wagged її великі стегна, вирощені на щоденних пакетах загальної рідини Pitovsk.
У скверах і парках знову будуть содові машини. З сиропом. З газом, це безкоштовно!
до Моя щедра лінійка! Приходьте до мене!
Пошук життєздатних рук господині практично миттєво згасився одним вирішальним жестом.
Ви знаєте, що я хочу зробити з цими тваринами? Ху? Зареєструватися Вам не зацікавити?
- Ну. - Нанесені губи сорок-річної "дівчина". - Що про поліцейських?
- Я підніме їх, ні! Час Нехай ці тварини знають, що їх недоліки. І для цього я зроблю їх сплатити хабарові податки. Взяти сто - поїхали до адміністрації навпіл, і спокійно спати, послужити. Що потрібно замовити в будь-який час. Ми вдаримо чоловіка. А для чоловіків – горілка у вихідні та святкові дні, а у будні дні – «ні-ні».
до Це право, Ігорек. Що не вдається, але людина! І хочу, щоб він був приємним. Ось тут п'яний. Наш вантажівок, в їдальні, добре, Володка, я сказав вам, і як своїми руками, але...
- Не вантажівки! Є буде автоматизація, механізація і це ... що це ... Машинки будуть всюди, Нюлка. Дозвольте переадресувати машини. Японська. Ми не будемо намагатися зробити власні шинні автомобілі, ми даємо ці єгиптяни своїх курців, і вони дадуть нам хороші автомобілі.
- І комп'ютери.
до І комп'ютери! До китайської мови йти! Нехай вони будують по тайзі на Далекому Сході, для них - ліс, який п'яний. Це рут! О, Ненок?
- Моя генія... прийти до мене!
- Не частини, Nin ... добре, він був вже. Я не швейна машина. Єа -- У.Н., Я думаю, буде. Що таке харчування? Який одновекторний світ? Ми, Нанок, мають ядерну зброю та не зовнішні загрози. Потрібно лише визначитися. І Я, Ігор Пирогков, з усіма відповідальністю...
Сплячий на нічному вогні, мобільний телефон раптом прийшов до життя і неприйнятно вібрував «дог Вальс».
ТСС! Я! Свіжо запечений світовий диктатор зробив круглі очі. Ніна відвернулася агредієнтно, що показує всю її округлість незадоволеність, що межує з універсальним холодом.
Ігор Ігоревич обережно натискав кнопку. З труби потужні вії ненависної муки в напружену атмосферу спальні. Пирогков почав ламатися, відчувалося, що сила динаміків була явно не дорівнює.
- Лелік ... добре, не подобається, Лелік ... ви розумієте ... добре, перебування хлопців з технічного відділу. Я повинен знати, чому кожен день... Як? Чи не я кажу вам?! Ти мати! Ваш чоловік був призначений депутатом на всю міську каналізацію. Ви не знаєте. Зареєструватися Я завоював це місто! Я випрямляю веб-сторінку його брудних вулиць.

Какащенко © 11.08.08

Джерело: