Невидимий бій

Ніч впав на місто, але три патрульні поліцейські, як епічні герої, продовжували охороняти миру громадян. Найдавніша і найбільш розумна названа простим способом, Петрович. Ще два, Семіон і Сергій, подаються на тиждень без року і продовжили на мудрості своєї справи.
Вони прогулялися по околиці міста, розірвав на темряві, коли з кущів жіночих висівок почувалися: "Допомога, допомога!" Про нас «Дон не дайв укусі!» Я кладу мої штани в роті!
Семіон кинувся там:
до Він повинен бути м'яким! На сьогоднішній день...
Стара людина захопила його ліктям:
- Зробіть свій час! Поговоримо.
Молода людина спробувала звільнити себе:
до Що ще можна обговорити? Зайдіть!
Але захоплення Петровича була сильною:
Ми маємо право задіяти конфіденційність громадян? Особливо в той час, як це? Ми знаємо, що це насильство і не інтимні ігри двох люблячих сердець?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. - Семіон був гарячим.
- Ти ще молодий. Перервувати шарм хвилини легко, але важко відновити. У старшому віці помітили неприємний вигляд молодого чоловіка. - Може бути не пізніше, океї?
«Відчувається і дивиться» Сергій запропонував.
У кущах не було заперечень і три копси замочували і подивилися в кущі. Жінка з тонованими колготкими і гегом в роті класти обличчя на землю. На ній було здорове м'ясо ромашки.
«Вело, все мирне і спокійне!» - сказав Петрович, як патрульник відступив до безпечної відстані. - І ви бажали розбити ідилл.
Семіон стояв, дивився.
Все правильно, як старий ти! на плечі подав його. - Ви дізнаєтеся.
Завітайте! Ви почуєте мене! Він підняв свою руку. У темряві з'являлися муси і глушеня. Скрипки швидко переміщаються, але спокійно до звуку.
Вони побачили дивну картину. На першому поверсі на першому поверсі з’явилася людина. Потім він знімав систему з підвіконня і ... практично кинув його, відчуваючи руку когось на плечі.
до Що відбувається тут? - Петрович просив.
до Що, де я?! - незнайомець, безперечно дивиться навколо.
до Що ви робите тут, громадяни?
- Я не знаю, хлопці! - Невідомий чоловік прийшов до себе. Я впав дупа в моєму ліжку, голий, і кинувся тут, одягнений.
до І навіть з системою в руці! - сказав Сергій.
до О, прямо! - Здивований. Де я пішов з, я не божевільний.
до Ви, громадянин, повинен бути порожнім! - сказав elder.
«Сомнабулізм – наукова,» придбала Сергія. Петрович подивився на нього з розписом і продовжував:
Приїжджайте, зайдіть додому і заблокуйте себе. Вранці див. лікар і писати щось.
до О, спасибі вам, товари! Я буду працювати! Подруга подяка мені і зліва.
«Я повинен перевірити свої документи!» - сказав Сергій.
«Ой, бо ти молодий, як і ти думаєш, як і в роки загальної Не тридцять років, люди повинні вірити. В іншому випадку ми не досягнемо високих ідеалів права і права.
Молодий виглядав повагою на запаленому обличчі старого поліцейського. Після того, як їхня увага знову привертала шум. Через темряву лопається світло. Коли вони побігли, вони побачили чоловіка з пальцем біля стоячих машин.
- Автомобільний arsonist! - Семіон в вухо старшого. Він помітив голову, кажучи, знову гарячий.
- Привіт! Так-і так, Департамент внутрішніх справ! Він вніс себе чоловіка. Що ви робите тут пізно в день, з факелом?
- Гей, хлопці! - незнайомець сказав. Я впав ключі в темряві, тепер я шукаю.
«Ді, Семіон, громадянин шукає ключів, і ви готові дати всім собакам вниз на нього!» знову проповідував Петрович і знову звернувся до невідомого: «Соррі, комрад, така послуга!»
Я розумію! Він відповів і зникне в темряві. Продовжено патрулювання.
«Для всіх обов’язків – не єдиний образ», – сказав Сергій Сергій. Скрізь кажуть: «Кримінальний капітал!» Незаконний!
«Це всі пошкоджені журналісти», - сказав Петроович. Вони кладуть ляпас на нашу реальність!
З АЗС з'явився джгут.
до О, буря надходить! - омолоджений ліктя. - І це буде. Місто може використовувати дощ.
А патруль пішов на ніч. Решта міста під надійним захистом.

浜у 涓 蹇

Джерело: