Інтертемпоральний джекпот

Ранок розірвав через брудні вікна, тушковані в носі, покриті невеликою нудотою і запамороченням. Я ледь отримував з протікання ковдри. Побачила ноги, волосатий, потворна в їх тонкості. Відкриваємо двері холодильника. Вона запашна як синиця всередині. Він заготовив, але продовжував споглядання «настилу життя»: цвіль скоринка сиру, деякі банки та пляшки (більше медичних, ніж їжа), обгортки, скребки оболонок, банки відкриваються три сотні років тому. Вся гора сміття розстріляла промивальну лінію в носі: «Це час отримання їжі». Успіх з знаннями. й
Зварений чайник, дякую вам, електрика ще не зрізається. Він відвертий окропу, зморшок від тонкого запаху целюлоїду. Я був голодним. Я побігся з кишенями, передбачувано порожніми. Зібрали десятки пустих суден з підлоги, перетворили їх над бочки. Солодка. Поважна, як малюки в лікарні. Дренажні краплі з стін в склянку. Він був дрібним, для маленького sip. Використовується його. Не вдалося краще. Хрещатик! Як мені? Зібрано, це було, з астирра, charred corpse колишньої сигарети, подрібнюють в тріщини губи, скручують, в антіпіляції першого гіркого кислого пуху. Вдово є сюрприз за мною.
- Хм.
Я думав, що я заблокував двері. Або не заблоковано? Я впевнений, що я заблокував його на болт! Хто може бути? Увімкніть? Як про копс? Як? З вікна? Приїжджайте, притулок! Шит, шуок його рука: матч майже вигорнув пальцями. Фах! болить!
- Олія прованс повинна бути аномована, сіра, - голос прибув з глянцевого типу в пальто. На краю підвіконня, погладжування легко з чорним і білим лаком взуття.
Особа вузька, довго. Очі прозорі. Мукачево. Тісто вуса! І заєць licked з деякі slob. І рукавички. Білий Фах!
- Привіт, ас - Новий рік! - вичавлений з себе, погано приховуючи сюрприз: ваза, це так буває, і я був відвіданий «кальмаром», а в зворотній формі. Ну, погубити його, cockroaches ... - Я розумію - але це ... wp. Право, Кнут!
до Що ви хочете, чи?
Несподівачий раптово незрівняний з джгутом:
- Милосердя Цар, оцінив Петро Єгорович, привітаю вас про відмову джекпоту щорічної міжчасової лотереї «Сууу-Упер-Попер-Пупер - Шанс Три Тисенд Ніна»! Посмішка. Трансляція йде на всі рівні часу, до тридцятьох століття включно! Ось він, ніжники, перед вами - Oooh, щасливий! - Кнут розгорнув очі і подрібнить голову гарбуза дрібно. Розставляючи руки до боків, носій огомілки, здавалося б, насолоджуватися невидимимимою апеляцією.
- Всі?
- Ну, практично, пан Шчукін. На офіційних преамблеях, так щоб говорити, побачили!
- Ну, якщо ви з нами, то подаруйте отседов! В той час як я... Галюнік качки! Я не купив будь-яку з ваших супер-дуперних лотерей!

Вже кінь-обличчч відвідувача раптом простягається ще більше, роблячи гість схожим на хрест між Фернанделем і Буцефалом. Ледман в пачці покривається ніготь на лапсі з його загартованими пальцями і стискаючим:
- Померти, сіра! У нас є прямий ефір! Про нас Не запустіть аудиторію! Поганий людина прогрітий в невисокому голосі, дико обертаючи свої люки, таким чином, якщо запропонувати відчути повне значення того, що сталося:
до Це лотерея, сер! Інтертимчас Удачі, такі удачі! До одного жарту – десять мільярдів? Учні з відносно майбутніх століть можна сказати, мріяти про такий успіх! І ви, е-е, ви... Отримати Отримайтесь! Рок! Зробляйте на боці. Розглянемо світ в кишені зараз!
Де? У моїй кишені? Я не купив ніяких лотерей! Отримай квартиру! Отримати ... бітчі ...
Гостям театрально застелили голову своїми руками і пролетів прямо в лацканську гвоздику:
Зареєструватися Не працює ще. Подаруйте мені комерційну! Реклама, я сказав!

Дельмен стрибнув з підвіконня різко. Плювати зло на підлозі, потім погасити і раптом ходили червоні плями. Не існує сліду відчуження колишнього онука.
- Думбе! Я поясню, що ти, ти йдеш? Що таке ебать, якщо ви придбали лотерею або ні? Час відносний: якщо ви хочете, це буде тече, якщо ви хочете - це спосіб! Насолоджуйтеся пивом в кращих країнах світу: там, тут! Відвідувач згинає руку на лікоть і продемонстрував проходження часу. Ми, люди майбутнього, ебать його, де ми хочемо! Технології Про це?
- Ви зрозуміли. Ви прийшли на пиво?
до Як мінімум за пиво, не важливо! Що важливо, що ви отримали, Petya. Коли ви придбали, що пощастило квиток в майбутньому, і де, відверто, я не подбаю! Той факт, що я купив його. І той факт, що він виграв. Ви знаєте, ви fool's глава, ви fucker! Якщо ви хочете, будь ласка, зв'яжіться з нами Про це? Крім того, джекпот п'ять сотень років повного життя, без застуди і такої поході!
до Що ви можете стати магазином лікера?
- Там! Ви отримали, Петро! Що таке велика угода? Ви можете бути Цезаром, або я не знаю, але хоча б проживаю Касанова. Ху? Яка перспектива? Чи загрожує він? Ви хочете бути Гітлером? Я можу оформити... Наш часовий холдинг може зробити все! Як це? П'ять сотень років Гітлера! Уявіть, як ви згинете всю планету з раком!
до Це пастка, щоб бути Гітлером. Я не хочу бути німецькою. Вони нудні. І привітний. Кожна копійка. Ніпа, це не буде.
до І цар? Луї чотирнадцятий? Фавурити, кулі, бароко! Ху?
- Цар? Ну, я не знаю - Я дрібно. Пиво б ...
Може бути пиво, горілка і нектар з амбросією! Я хочу показати! Тексти пісень, а це означає: Ви робите фолку себе. Ви погоджуєтесь, або я переговорю!

- Я згоден. Я хочу бути господарем моря! Проксимус Амбіц. До цього!
Підборіддя збивання впав безпосередньо на збитих метеликах.
- Фак! Ваша рідна мова: Я хочу бути майстером моря! Я хочу, щоб ви були в собі! Подаруйте мені перемогу, Казіол!
- Добре, добре, добре, добре, добре, добре. Ти серйозний, Пітер?
до Він ніколи не серйозний.
Ми можемо змінити вашу статтю. Не питання...Петер. З коханкою це проблема. Як про Клеопатра? Анджеліна Джолі? Marquise Pompadour, в найгірших? – прогрітий шоумен.

Він був зайнятий, розв'язуючи деякі моменти на своєму зубному підключенні. Добре, це реальна галуцинація. Я загадав його. А ебать вам, якщо ви ловите дельірійські тренмені в такій важкій формі, то вам потрібно ганяти його до повної програми! Школа Пушкіна повинна допомогти. Я пам'ятаю дуже гарну історію... Тепер ми можемо отримати пиво.

Нарешті, кінь в пальто вирішив щось.
- Всі права! Шановні друзі! І знову перед вашими вигідними видами – переможець джекпоту щорічної міжчасової лотереї «Суоупер-попер – шанс трьох тисяч дев'яти аномалій»! Петро Єгорович Щую-Кін!!! Хто бажав бути- Господь море!!! Задоволення Нагадуємо, що міжчасовий холдинг «Супер-дупер Лотерея три тисячі дев'яти біс» виконує будь-які, БУДЬ-Я, бажаю щасливого переможця, плюс джекпот - п'ять сотень років здорового і повноцінного життя додатково!!!
На цьому місці людина - галюцинація набридла з виворітного зірочка, що нагадує ручку і
******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Світильники темні.

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Через три роки

Ранок на галапагосі рожевий, серен. Спокій білого піску під рулонами бірюзових хвиль не порушує універсальну гармонію, що переважає на островах. Схожий гід у знайомому з зіркою веде групу туристів безпосередньо до берегової лінії:
до І тепер, ніжники, увага! - керівництво ретельно перетворюється на обличчя коня на дотик - тепер він з'явиться, ніжним!
Ще один момент і величезна черепиця туші втомлюється до берега. Сльози оливок очей морського монстра уважно дивляться на групу цікавих людей.
до Що неправильно? Пиво приніс? – раптово йде від вомба черепашка.
У натовпі починає збуджуватися.
«Петя, три сотні років Я кажу вам, не боорські відвідувачі: пиво в двадцятому столітті не дешевий напій!» Стародавній чоловічий одяг театрально.
- Я шкода... - черепаха зморшки і в стоячих рядках на піску.
Туристи породжуються перед бесідою монстра пляшки древнього напою купили в складку. Набрякла черепаха розбиває кору гострим відваром і починає ковтати жаділі, кинувшись з задоволенням.
- Перш ніж ви, ніжники, перші і тільки так далеко щасливі, переможець Джекпоту міжчасна супер-дуперова лотерея три тисячі дев'яти біс, коханка моря, легендарний Петро Єгорович Щу-Кін !!! - равлики хибного чоловіка.

Туристичні тури, що клацають суггісно. черепаха відривається від пивного судна і додає до лука.

- Ег, Петя-Петя ... - милосердя під ніс - вони запропонували вам - Гітлер ... ні, ебать, ми хотіли оригіналізувати!

черепаха досить захоплююча, переходить до туристів і купує воістину королівський велич.

Какащенко ©

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное