Мадам Цокотугер

Ні, ви коли-небудь бачили, що? Ви не побачили, і навіть не намагаються переконувати шахту, що це може бути вірним, тому що останнім часом чудеса відбувалися під Королем Девідом, він був здоровим, або що я бачив перед мною, піднімаючись на всі межі або шахта вже має бідні очі! На дорозі є гаманець! Моя пізня велика грандфатерна була приглушена на сиді, побачивши це все ще життя, і якщо виявилося, що це був гаманець, то мій великий-grandmother повинен терміново замовити кращий ритуал обслуговування, оскільки мій великий-grandfather помер від цієї свідомості без падіння з цього місця! Звичайно, я буду, або ви думаєте, Мадам Зокотугер є ангелом? Я, звичайно, ангел, як мій пізній чоловік, який використовується для дзвінка шахти перед весіллям, але це не означає, що я дам гроші, де вони хочуть, навіть якщо це втрачене майно!

Мій Бог, Шмулик! Ви хочете розповісти мені, що ви кладете на лічильник, це самовар? Я побачу, і не буду гасити, або я починаю думки для ваших думок про розумову здатність, які неприємні для вас. Ви думаєте так? Якщо добре відомий Richelieu Madame Tsokotuher приходить до вас і говорить прямо в ваші волосатий вуха, якщо вона потребує самовар, то це тільки означає, що вона дійсно потребує самовару, і не це відверта бідність, яка може служити тільки нічним горщиком для кота, шаб мін не жити так!

Ви не знаєте, як я раджу бачити вас все, хоча я пам'ятаю напевно, що sho запросив точно половину, як я бачу зараз, і це занадто рано скаржаться на пам'ять шахти, оскільки наш Rebbe каже, що ще раз забуває відповідного вірша від Talmud, і думає, що якщо він говорить всім про свою дивну пам'ять, ніхто не помітить, що він знову покласти на різні черевики. Cilechka, взяти цукерки. Cilechka, покласти цукерки назад. Послухайте шахту, Cilechka, коли інтелектуальні люди пропонують взяти цукерковий мішок, вам не потрібно думати, що вони повинні взяти торт, як насіння, і особливо не намагаються подрібнити їх під столом в безрозмірну редикул. Натанік, ти охоче? Як ви можете сказати для цього мішка, що це застібка? Цей пакет був придбаний для мого дня народження нефрика і був абсолютно свіжим! Що відбулося 6 місяців тому? Я не пропоную вам моркву, тому що я повинен визнати, що Шо, я думаю, що пророк Йонаха в один раз спробував покусити цю моркву, але він не міг це зробити, тому що були проблеми з хорошою стоматологією в ці дні, тому ми не можемо жити подібно це! Сара, Вишава, ви думаєте, що я не можу бачити, якщо ви вже п'яте вісімнадцятого скла чаю? Не думайте про це, це патологія, хоча шахта, звичайно, патологія, адже ви знаєте, скільки хороших витрат на чай? Ви не знаєте, що я розповім вам, гість, який п'є вісімнадцятих чашок чаю пропонує шахту, що він прийшов на вечерю, а не порадувати господині!

Хай-хе. Соломон, чому ви тягнете шахту в кут? У вашому віці Соломончик, вам більше не потрібно думати про темні кути, але з хорошого ритуального офісу, і вам потрібно замовити гідний похорон з них заздалегідь, я кажу вам, що! Ох, В, Ви хочете сказати щось до Міни в приватній? Соломон, ви не можете сказати нічого! Мишава, сходження шахти в фуршеті? Де я отримаю тебе так, як? Соломон, отримайте руки від мене! Ви краще подивитеся на вашу присягу! Так ви не можете! Найкращий! Соломончик, якщо хтось колись сказав вам, що ви, як Касанова, пам'ятаєте цю людину і ніколи не дайте йому кредит, тому що він буде приманити вас, як він заперечив вас, розповісти вам це! Соломончик, чому ви тримаєте руки на мене? Мина вже видається, щоб мати вісім з них, і кожен намагається отримати шахту в декольте!
Чому ви розбризуєте ліхтар тут? Чи є ви замкнені? Мизмір, вони намагаються позбавити мене від... добре, не скажуть невинність, адже це буде трохи неправдивим, але вони хвилюються на моїй честь! Ізя, розтріскувати його з вашим ліхтарем! Так, нехай він світить його ліхтар тепер! Що це? І право! Ізя, якщо ви б'єте Соломон, то вдарив його, і не намагайтеся повісити на своєму жилеті, як нерозчинний вдово, вона була так скоро! Це краще! Ізя, поламайте окуляри! Так, запаси теж!
Ізя, ти такий лицар, мій Бог! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я торкнувся захоплення від очей! Ізя, не намагайтеся захопити шахту все одно, є багато шахти. Чи? Ви пропонуєте шахту на sir? О, мій Бог, це слова, які я чекав, але не скажеш, скільки десятиліть! Я згоден! Про нас "Я повинен думати?" Ізя, чому V раптом перетворив бліду з зовнішнім виглядом? Ви збираєтеся запропонувати шахту без руки, неповний? Так, Ізя, я розповім вам - цей Gesheft не зламається для вас, навіть не намагайтеся забивати свої сподівання на неї! Головна Я хочу, щоб офіційно поєднатися на мене!

П.С. Якщо ви ще не розумієте, то відчуєте серд, то це була Майса для «Флі-Тсокотухи»

浜у 涓 蹇

Джерело: