Як завжди вісімнадцятих березня був більш оригінальним, ніж минулого року.

Як завжди вісімнадцятих березня був більш оригінальним, ніж минулого року. Я думаю, що всі чоловіки п'яні більше жінок. Едік і я пишу і курити кургани в своєму будинку, поки його дружина була залишатися з матір'ю.

Він приніс пілота, де він збирається. Напередодні Нового року я не курила, але не їсти більше горілки. Я не збираюся сказати ебать про це, тому що це не те, що я розмовляю.

Я прокинувся в три годину вранці від походу істоти. Я не розумію, що він був котом. Яка так харза і пірсинг, мій похмілля голова починає тріщину. На балконі. Неподалік. Добре, я думаю, що ви можете прокидати і курити деякі бампи. Я дав Едік трохи розмови. Він був ебать довгий на перший. Як я продемонстрував, що він упакував сигарету. Я думаю, що я щасливий. Ми виходимо з ним на балконі, і кішка скаже десь. І можна почути це не далеко. Аедик пари, змащуючи під нісом, почав курити сигарети.

Це задоволення для розтягування. Adiq коментує, Немає, ви не повинні закривати кота. Я почав зірвати в темряву вулицю. Шукаю роботу. Я пішов на холодильник для пива. Він і копчений сигарети. Я почав шукати це ебать істота. І він тримає, як і ліктя, як і його блокування кроликів трахаються. Ну, Едік каже мені: "Ойди йдуть ебать равлики, ми врятуємо, як поганий кальмар на вірному сварі на маруді, або ми ебать від средня." Незважаючи на те, що я не хочу виходити, але щоб закохатися під такою шкалою, це точно не можливо.

Як ми залишили вхід, ми почали фокусуватися на звукі, харсе шель вже перетворилося в знеболюючий гран. Пройшовши трохи далі, знайдено об'єкт джерела звуку. На високе дерево сиділи цей кілек коханець. Вона очистила навіть голосніше, коли вона побачила нас. Едік приступив до дерева і почав називати її: "Дуже, кошеня-кісса, ебать мене, кошеня-кіс йдуть судом, кошеня-кісс." Що ебать does a kitty подібно деякі ебать сказати для її? Через кілька хвилин я приєднався Едік і ми були кричущими на двох горлах: Кіса-кіса... Звідти звідти. 10 хвилин, пропущених без кота, захотіли піти вниз. Як Едік зазначив, що вона не хоче компромісів, і буде змушена зробити стратегічне рішення – атакувати об’єкт з наземними ракетами.

Звісно, два роки в ракетних сил відчували себе. І ракетами Едік означали сноуборди. Скульптура. Тепер я думаю, що це як ступенева ідея двох кам'яних сумок (в хорошому розумінні слова), а потім ми були більш серйозними. І так ми починаємо нашу атаку, але ми не досягнемо успіху, дуже важко гойдалитися, особливо потрапити в трубку, і навіть на висоту близько двох поверхів. Було прийнято рішення про видалення верхнього одягу і продовження. Я вже з дихання, пітливість. Для нас це не просто заповнювати кішки і йти до сну, що було метою нашого життя. Едік поглянуті сноуборди і кинули їх, вже лякалися. Але це не працює.

А потім в своїй досить ебать голову, непристойний план дозрівають: «Я збираюся потрапити і кидати це.» – не знайшовши все більше, ніж він сказав. З хвилюванням я погодився з ним. Я гакнув його вгору, він гакнув на трохи, і він почав гоління ноги і намагаючись отримати вгору. З великою складністю, хоча з великою кількістю сказати це навіть м'яко, він піднімався на перше і досить міцне відділення, на яке він міг відпочити. Кіт вже помітно заспокоївся, ймовірно, відчував, що застуда смерть не загине, але не знаю, що шанс помирати з травматичної травми мозку збільшено.
Aedik кладуть на товсту гілку своїми руками. Я копчений сигарет. Я чекав цього ебатьера для відпочинку і отримати на.
- Едік, що ви робите? Отримати ебать з тут! Я шунув.
Його очі заповнили страхом і почали нагадувати погляд, що кішка при першому підході його.
- Тоді отримай!
-Надія.
до Що таке ебать? Зайдіть або вниз.
до Це трахаються високі.
Aedik виглядав так, що кішка, але він не сказав. І сіли на гілках, і боялися
"Злий ебать, прийти на пуху, ебать, що кіт, я вже холодний," Я кричущий, думаю, що це мій buddy ебать їзди.
-No, це ебать високий. Давайте кидаємо мені пучок снігу, і я буду стрибати.
до Де ебать я гона знайти папапа, стрибати так.
- Ви Pasmatri яка висота її.

О, ебать. Не робити це. Я не думаю, що він приречений. Хто знає про висоту? Так я вирішив використовувати метод, який був невдало використаний на коті. А метод Едіка – це «наплавні ракети». Він почав ліпити сноуборди і намагатися вбити його другу. Хоча я знав, що я не змогла його вниз, я хотів запустити атаку на себе. Я хочу, щоб він був вниз і ебать мене. Але це було невдало. Він був просто одягаючи гучно і spitting на мене, тому що він не міг зробити нічого іншого. У мене була війна, я скажу його, і він не міг ебать з моїми поверхнево-повітряними ракетами. Навіть кішка вимикатися і дивитися два вирощених чоловіків ебать себе і спробувати сплітати один на одного. Я заготував навіть чому ми прийшли. Не прослужився довго. Ми помітили прохідний патруль сміття.

- Все ебать! - Я сказав, коли патрул прийшов до нас. Важко уявити, що сміття думав в той момент, але картина була життєздатною: на одній гілці доросла людина бореться зі сніжками і сніжками прямо, над іншим кішкам кішкам в хрящі голосу.
- Твої папери. - Сержант сказав мені без будь-яких емоцій. Що ебать вони роблять, завжди просіть папір першим. Я збираю роботу з дверей. Так я пропонував, що ми йдемо з ними.
до І це з нами? - Вказуючи Едік, Я запитав.
до І це.
- Взяти його. - Я сказав slylyly.
Тепер картина була більш насиченою: два сміттєві зв'язали Едік, щоб піти вниз, кішка вже припинила, очевидно, голос зникнув, замість того, щоб виявилося, що деякі зачеплення, і Едік все ще відправив всіх до ебать, океї, хоча б спить нічого вже там.
Скоро вони знайшли компроміс. У зв’язку з технологічними роботами в Україні Аедик стрибав на дах, потім летять. Половина короткого зонду для оплати витрати сміття нам 500 р. В домашніх умовах ми курили конуси довгий час і сміхалися в цій історії. Це вісімнадцять березня.

浜у 涓 蹇

Джерело: