Ручна робота

Від автора:
Моя енергозберігаюча лампа спалюється. В принципі варто 100 рублів, але я хотів спробувати виправити її. Але так як я дійсно паяльник і не тримала перед своїми руками, після чого після огляду пари тентів для паяльництва і ремонту ламп, я отримав працювати.

При відкритті лампи розбиття вже очевидна - опудала конденсатор.

Я занурила цей конденсатор, і я пішов на електронний магазин. Купити кілька речей для пожежника. Вартість мене 12 рублів.

Час пайки. Я зняв радянський паяльник і почав його зігріти.

Ніжки гомілки успішно пропалювалися.

р.

І в цьому пункті я побіг у задачі -- Я не знаю позначення полярності на дошці. Гоглінг. Знайдено інформацію, позначення та без будь-яких проблем, які продаються конденсатором на місці.

Це те, що мій перший продукт схожий на іншу сторону.

Ми вкусили зайву довжину конденсатора з укусами.

І ось, де я думав просту частину роботи, буде викручувати дроти ниток назад в контакти. Я ніколи не був таким невірним. Перший 2, я думаю, був нормою.

І ще два не дали мені. У свіжому паяльному конденсаторі було переважним, і для рухів не було достатньо місця. Я шкодую, що я втратив як мої затримки.

Я пішов в Google знову, що робити, якщо пошкоджені контакти нитки. Я розповіли мене про короткі контакти на дошці, які я зробив. Я не знаю, якщо я зробив право.

р.

Як виявилося, щоб зібрати корпус лампи був ще більш складним. Не хочу стояти на місці. У той час, мій ремонт був вже 4 години, і я був хворий. Крім того, постійно закручені затримки стрибають з контактів.
Але після їжі шматочок пластику я зміг остаточно зібрати цю лампу.

р.

Перевірка роботи.

3610Р. 4200Р.

Книжка. Щось забивають в лампі і запашують вогонь. Коли я відчинив корпус знову, я знайшов опіку.

Ну і ремонт не вдалося, перший млинець. Зручно купити нову лампу. Але в будь-якому випадку я зацікавився. Я, ймовірно, продовжую роботу в майбутньому. Я думаю, я продаю її на радіоелементах. Це все =

.

Джерело: рибальська сітка