Два магічні слова, більш важливі, ніж «завдяки тебе» і «запалення»

р.

Вчора ми ходимо і випадково знайшли себе в закритому каюті. Зіграно хокейних гравців, автомобіль очищається лід, і вийшов на ковзани пари і перспективних маленьких скейтерів. Моя дочка була вишита і подивилась на них і не хочу залишити. Я довго дивився, зважився щось. Вона дуже хотіла піти на поїздку. Але було багато БУТ. Вона всього 2,5 років, ковзани її розміру в офісі коробки, і не згадувалося, я поспішав на мій бізнес, ковзана закривається в 20 хвилин. Але Tasha дійсно хотів піти на поїздку, запитуючи, як все було на ставка. І я сказав,

"Чи не намагайтеся! ?

Ми взяли найдрібніші ковзани розміром 25, фаршировані закручені туфлі в носок, застібку і пішли на лід. Невеликі ніжки не слухали, плетені, посувають – в цілому, поведіли, як вона повинна бути вперше на льоді. Після 20 хвилин виворіт закритий. І, звичайно, Таша була застарілою, але ще більш збуджена і надихнула те, що ми спробували.

Ми відкрили ці два магічні слова, коли Таша про рік. Коли мій чоловік першим сказав, що це було схоже Ми відкриваємо для нас весь світ експериментів.

- Дад, зробимо роботу з снігу!
15 поза.
до Це холодний, Таш, сніг не липкий на всіх і крихках...
- Дад, спробуйте!

І вони намагаються. І працює.

«Додати, постарайте змішати всі кольори своїми руками! й

Або, "Мама, хочу допомогти вам зробити суп." Суп гарячий, ніж гострий ... Звичайно, це простіше для мене зробити себе, але вона говорить, «Я хочу допомогти вам так багато! Давайте спробуємо! Приходьте Маленька практика, і це дійсно допомагає мені зробити суп. Її обов'язки підрізати картоплю і рубати моркву. Так, не дуже гладкий і не дуже швидко, yeah, я стоячи поруч з вами, і я сказав вам, що ви ставити пальцями в сотні разів, але ми спробували, і це працює.

Діти, в тому числі внутрішніх дітей, просто радіти в моментах «постаратися!» І здається, так, це те, як працює дитинство: спробувати, бути цікавим, взяти на все, що приходить до розуму, не замислюючись про наслідки. Але навіть дорослі це вміння допомагає позбавити себе від зайвих зобов'язань, дивитися один в очі і вирішувати на нові пригоди, щоб взяти їх дихання, сміхатися поперек або обрізати їх плечі, якщо це не виходить відмінно.

Ми робимо це разом, підтримуємо один одного.Ми експериментуємо, ми готові до того, що не станеться відразу, ми не ризикуємо нічого, просто спробуємо і це все.

«Намагаюся!» – це історія про вразливість, яку ми любимо: «Я не знаю, що станеться, я не знаю, як, я не впевнений, що я не хочу, щоб результат», але це щирість і бажання крокувати разом в повній невизначеності, що робить гусамбніки знизилися назад! І це також спосіб знайти шлях від найскладніших і плутаних відносин. «Я плутаюся. Намагайтеся говорити або "Це дуже важко для мене зараз, спробуйте щось інше.

Чому? Давайте спробуємо!

Автор: Анна Черних
Фото кредит: Євгенія «Весільний мандрівник» WILMAN / Креативні норми

Türkçe, English, Українська...