17 помилок в російській мові

Ми всі навчились росіянам в школі, і багато хто знав його чудово, але все ще немає, і милку в мовних помилках. Навіть в самий непортуний момент - в листі майбутній роботодавець або в коментарях, де пожовті граматичні нації відразу ж розблокуються.

Веб-сайт Про найпоширеніші помилки російської мови. Вони можуть легко уникати, якщо ви не пам'ятаєте простих правил або фраз.

День народження.й Буває, що частота помилкового використання слів і стійких поворотів просто «посудів» норми мови. Але ми знаємо, що правильно! Це сталося, наприклад, з днем народження. Це просто не має сенсу! Ви можете почути мені, що я збираюся до моєї вечірки на день народження.вонаЯ привітаю вас на день народження.й? Це неправильно. Я збираюся до мого дня народження.й«З днем народження».й?

По-друге, є день народження.йНемає такої речі, як день народження.вона? Крім того, багато напишіть як слова з літерою столиці. Здавалося б, за правилами російської мови це помилка. Це допустимо, хоча не зовсім вірно (понеділок не є універсальним торжеством) для написання з літерою столиці першого слова, але не як.

В цілому є слова «в цілому», «в цілому». Письмова вважається помилкою: «загальна» і «загальна».

Ви не можете пояснити його протягом тривалого часу. Використання слова «Зоніт» (з акцентом на першому слому) є такою спільною помилкою у усній мові, яка іноді ви хочете швидко працювати на бібліотеці і влаштувати детоксикацію Ожегова.

РнаКомпаніяіСлово «к»на"панія" походить від латинського слова panis ("bread"), тобто спочатку компанія була названа групою годівників. Слово "к"і"Компанія" походить від іншого слова - кампус, значення "поле", в тому числі "баттфілд". Слово «кампанія» призначено на військову кампанію. Ці два слова є гомофонами, що означає, що вони звучать так само, але писуються по-різному.

Ви можете запам'ятати різницю:наКомпанія вирішила провестиіфус.

Не реальний головний біль редакторів і редакторів. законне використання цих частинок іноді не завжди очевидне. «Ni» - це посилаюча частинка і використовується при відмові від предикату, також може використовуватися як сполучна спілка.

Приклади:

Я не буду. крокЯ не буду. унціяй

Весь день
не виходить ні
Я збираюся в пінованну.
рот

«Не» зазвичай виражає негація, використовується найчастіше з дієсловами, церемоніями і в деяких інших випадках. Якщо ви сумніваєтесь, краще шукати словник.

Приклад:

Моя наука говорить.
і говорити
Я шкода.Я не розумію.
Єврейська

Одяг і одяг є ще однією дуже поширеною помилкою в мовній мові. травень. наплаттянаставити щось на себе або кимось. Щоб засвоювати це неспроможне правило, досить згадати про мнемічне слово:Янаплаття, наПодарувати надії.

Написання «is» і «is» в дієсловах дуже легко перевірити. Ви повинні запитати питання: Що ви робите?тент? / Яка справаГоловна? Якщо виникає м'який знак, то він також буде в «студії». Незважаючи на всі зручності і легкість прийому, ця помилка зустрічається дуже часто.

зіЗдавалося б, ви пишете слово «харчування».іПеревірити його з словом «харчування». йіІ все впаде на місце, але ні. Багато хто наполегливо з якоїсь причини напишіть «e» в корінь і все тут. Не робити це.

Як якщо писати, де виловили гіфени, є загальним змом багатьох людей. «Як» з гіфеном написано, якщо він слідує «тобто», «і» «Як якщо» написано окремо.

Все просте: частинка «лі» написана окремо. Потрібно пам'ятати. Як ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ег.наПресо і LatteNe пощастили заморські слова російською мовою. Вони постійно змінюються. З слів тепер зазвичай використовується, можна згадати назви кави «espresso», «латте» і «cappuccino». Перше, що постійно хочеться викликати «експресо», в другому, постійно прагнути до стресу останнього благного, хоча правильно на першому, в третьому, коли написання з якоїсь причини кладуть два «х».

Фінансова грамотність в Росії залишає бажати кращого, тому не дивно, що слова «борона» і «борона» постійно плутаються. «Борвінг» є запозиченням, тому кажучи: «поганий мені гроші» неправильно. Ви не можете запозичувати когось, ви можете тільки запозичувати когось. Правильна відповідь: «Подаруйте мені гроші», «Чи можу я позбавлятися від тебе? й

Б-стрім.вона Так як школа, слова «принадний» і «принадний» часто прописуються неправильно. По-перше, писати разом, яка є грубою помилкою, і по-друге, заплутати листи в кінці слів. Пам'ятайте, як правильно писати, можна наступним чином: прийменник з іменником «зін» можна розділити залежним словом, а прийменник «зін» незбираний.

Наприклад, у швидкому перебігу р., але ввечері.

ПриватйІдеальна форма дієслова «го» часто написана як «коме» або «коме». Яка справа? За сучасними правилами мови напишітьйпн. Відмінності в написанні цього дієслова приходять з такого явища російської мови як суппетивизм, тобто формування форм того ж слова з різних коренів. Написуємо "го", але "коме". Опція «коме» тепер вважається застарілим.

бутоннаКоли ми говоримо слово «футюра», і хочемо додати в неї аналогію з словом «некст» додатково «ю». Але не варто робити, незалежно від того, скільки ви хочете.

Щоб мати на увазі, завжди написано окремо. Пам'ятайте, що якщо ви хочете вважатися літровою особою. Але є препозиція «видалення», значення «з причини», не плутайте.

Комма між темою і присудом є грубою помилкою. За винятком, що між ними є вступне слово або визначення, але вони відокремлені власними правилами.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°р·р°р·рѕс‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚рμс‚рμс‚рѕс‚рѕс‚рμс‚рμрѕс‚рμрѕсѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚с‚с‚с‚рѕсѓрѕсѓрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚с‚с‚сѓрѕсѓрѕсѓрѕс‚рѕс‚с‚сѓрѕсѓрѕс‚рѕсѓрѕсѓрѕсѓрѕс‚с