719
12 функцій, які доступні тільки російською мовою
р.
Російська мова з унікальною абеткою, твердою вимовою і репутацією як одне з найскладніших для вивчення. Але ми не думаємо про це, оскільки це наше місто.
Веб-сайт Я збираю кілька фактів, які допоможуть виглядати російською мовою в новому вигляді.
На основі: openlanguage
12 тонкощі російської мови
17 листівок про тонкощі російської мови
20 цікавих фактів про російську мову
www.adme.ru/svoboda-kultura/zanimatelnyj-russkij-519605/
Російська мова з унікальною абеткою, твердою вимовою і репутацією як одне з найскладніших для вивчення. Але ми не думаємо про це, оскільки це наше місто.
Веб-сайт Я збираю кілька фактів, які допоможуть виглядати російською мовою в новому вигляді.
- 2-х розрядних слів, які можуть зробити 8 помилок. Російське імператри Катерини Великого, в той час як і раніше німецькі принцеси Софі, написав просту російську мову, як це: «шцчи», і це 8 літер, всі з яких невірно!
- Російський алфавіт унікальний. Деякі літери в ній точно такі ж, як латинська, а інші виглядають однаково, але дуже різні. А ще два літери, y і y, не мають власних звуків.
- Лист е може представляти різні звуки: [ye] і [yo]. Так є окрема літера для [yo], yo, але ці два крапки майже ніколи не пишуться, тому це не yo, це e. Ви можете плутати.
- У сучасній російській мові слово комрад більше не використовується, тому рідні динаміки залишалися без особливого слово-адреса до іншої особи або групи людей. Іноді можна почути жінок і джентльменів, але це звучить трохи непривабливим і неприродним. Чоловік або жінка може бути використаний, але це дещо грубо.
- В даний час дієслово не використовується. У майбутньому і в минулому його використовують.
- Якщо ви хочете, щоб ви не знали, ви не можете поставити слова, як ви хочете. Порядок слів може кардинально залежати від значення вироку. Наприклад, «Я збираюся додому» означає «Я збираюся додому» (хоча, звичайно, багато залежить від інтонації), але «Я збираюся додому» означає «Я збираюся додому, не десь іншого». І "Я збираю додому" -- "Я збираю додому, не ти чи хтось інший". Все інше залишається тут і працює! Так замовлення слів російською мовою залежить від того, що потрібно сказати.
- Щоб перетворити вирок у загальне питання, вам не потрібно нічого змінити, тільки інтонація. «У вас вдома» є заява, і «Що ти додому?» – це питання.
- Кількість один і два мають роду, і відпочинок не: один хлопчик, одна дівчина, два дівчата, два хлопчики, але три хлопчики / дівчинки.
- Чисельний номер, один.
- У минулому десятисі дієслова мають статтю, але в сучасному і майбутньому вони не грали, вони грали, вони грали, вони грали.
- Російські іменники мультфільму! Це означає, що деякі аніматові іменники вважаються «більше живими», ніж іменники анімату. У Росії мертва людина вважається більш живою, ніж корпс. (Я відхилий, але я блюв мертвий.)
- Найскладніші російські язик-в-чеки: «Саша прогулялася уздовж траси і висмоктується сушка», «У дворі - трави, на траві - дровах, не набивається дерево на траві двору».
На основі: openlanguage
12 тонкощі російської мови
17 листівок про тонкощі російської мови
20 цікавих фактів про російську мову
www.adme.ru/svoboda-kultura/zanimatelnyj-russkij-519605/
Комплектуючі для залізничних трас в асортименті від компанії "УкрМашСервіс"
Що потрібно робити в 20 років, потім пройти через життя