471
Лист танкера, який не встиг відправляти кохану
25 жовтня 1941 р.
Привіт, моя Варя!
Ні, ми не зустрінемося з вами. Учора в ноні ми розім'ялися ще один гітлерний стовпчик. Вогнетривкій оболонці прокочував бічну броню і вибухнула всередині. В той час як я перебував машину в ліси, Василь помер. Моя рана - труба.
Я поховав Василь Орлов у березовому гаї. Це було світло. Василь помер, не маючи часу, щоб розповісти мені одне слово, не давав нічого до свого красивого Зое і білого-волоського Машенка, який виглядає як кульбабабабаба в нижній частині. Ось як і одна з трьох танкерів. Я поїхав в ліси. Ніч пропущений в сні, багато крові втратили. Тепер, з якоїсь причини, біль, що горить через весь грудей, має підборіддя і душа спокійна. Ми не робимо все. Але ми зробили все, що ми можемо. Наші товари не повинні ходити в наші поля та ліси. Я ніколи не жив, як це без тебе, Варя. Ви завжди допомогло мені, на Халкіні Голь і тут. Хто любить людей, Спасибі, мед! Людина виростає старий, і небо завжди молодий, як ваші очі, які тільки виглядають і милуватися. Вони ніколи не виростуть старі або нефритні.
Час буде проходити, люди зцілують своїх ран, люди збудуть нові міста, зростуть нові сади. Уже буде ще одне життя, інші пісні будуть співати. Але не забуваємо пісні про нас, про три танкери. У вас є красиві діти, ви все одно будете любити. І я щасливий, щоб залишити вас з великою любов'ю для вас.
Іван Колосов. (з книги «Повідомити героїв»)
22 червня 1941 р. Великий Патріот Війна почала, які постраждали від кожної людини в нашій країні. У цей день ми пам'ятаємо героїв, імен яких невідомі історії, але це їх дії, які склали загальну перемогу.
У жовтні 1941 р. намагалася виходити з окропу в лісі біля Вязми. Юніор Ліевтенант Іван Колосов написав лист до Вари, знаючи, що він ніколи не побачить кохану.
У баку було знайдено 25 років Коли автомобіль відкрився, на місці водія були виявлені залишки молодшого лейтенанта-танка. Він мав наган з одним картриджем і планшетом, і там - карта, фото своєї подруги і незаймані літери - Варвара Журавльов отримала їм чверть століття пізніше.
www.bibliotekar.ru/encGeroi/