Відомість ревності: 7 способів подолання

до 1 2 3 4 5+

Кожен з нас, незалежно від віку і життєвого досвіду, зіткнувся з такими ситуаціями, коли близькі або не дуже люди діяли в тому, що стала дуже болючою. Хтось мав більше подібних ситуацій в житті, хтось менше, і кожен має свою історію про це. В результаті, ми зазвичай відчуваємо дуже неприємне відчуття, яке називається перемир'ям і дуже часто вона живе всередині нас протягом багатьох років, дуже багато отруєння життя. Ця сильна і деструктивна емоція з тривалим впливом тіла може викликати значну шкоду для здоров'я, до злоякісних новоутворень. З точки зору енергозберігаючих взаємодій, відродження на підсвідомому рівні є прихована бажаю загиблості до відступника, яка неминуче повертається і в кінцевому підсумку перетворюється на проблеми в різних сферах життя.

Саме тому дуже важливо дізнатися про те, щоб звільнити себе від негативного, що сталося в житті і тим самим очистити місце як для позитивних емоцій і почуттів, так і для радісних подій в житті.

Важливість прощення виражається представниками різних релігій, а також численними психологами та вчителями. Всі вони згодні з одного боку – якщо відступник з'явився в житті людини, то це не просто буває, незбережено. Це означає, що з якоїсь причини нам потрібно дізнатися цей непростий і болючий урок, дізнатися любов незалежно від обставин, дізнатися про прощення і змінити щось в собі. Наприклад, часто, коли жінки відступають від своїх близьких чоловіків, це ознака того, що жінка не любить себе досить, або так занурюється в догляді за іншими, які вона повністю втратила своє вірне само, або досвід підсвідомості, тобто, непристойність, агресія до чоловіка. Нижче я пропоную вам ознайомитися з різними техніками, щоб ви могли вибрати той, який підходить для вас. Варто відзначити, що прощення не є простою вакансією, майже завжди ви повинні відродити біль, який був досвідчений один раз, не завжди можна відразу пустити і пробачити, але результат, що ви досягнете, звільняючи себе від цього тягару, варто. Ви відчуєте фрір і простіше, і життя запалить новими кольорами. Якщо в нас немає, то місце для творчої енергії любові звільняється в серці, людина випромінюється зсередини, і це стає помітним до голого очей. Якщо ми здатні прийняти і прощати, то люди і самі стають набагато зручнішими і радісними.

Перед тим як почати використовувати будь-який метод, я рекомендую зробити наступні кроки. Першим є намагатися зрозуміти, що не важливо, як болючий і важко це може бути для нас, є щось дізнатися в поточній ситуації, і навіть якщо ми не можемо зрозуміти це через сильні емоції і почуття, що ми несправедливо лікували, є глибоке значення того, що це сталося нам і можливість стати кращими і якісно змінити щось в нашому житті через подолання ордеального. По-друге, намагайтеся пам'ятати всіх тих, хто ви були відхилені і відроджені, щоб зробити список для себе і виділити тих, з якими пов'язані найсильніші емоції. Таким чином, ви будете мати дві групи людей, але хто пробачить перше себе: хтось легше позбутися від дрібних нападів, а потім переходити на сильний і болючий, хтось навпаки.

Шлях один. Молитва.Цей інструмент особливо підходить для тих, хто близько до будь-якої релігії. У кожному з них є молитви, які можуть допомогти впоратися з образами, є святі, до яких можна звернутися за допомогою.

Незалежно від того, чи ви належите до будь-якої релігійної деномінації, в храмі або в домашніх умовах, ви можете просто уявити відступника в розумі і повторити такі слова багаторазово:

З вдячністю, любов'ю і Божою допомогою, пробачаю вас і прийміть вас повністю. Я бачу, щоб ви зашкодили вас думками або діями і попросити (Ім'я) пробачити мене за негативні емоції, думки і дії до вас.Шлях два. Автор: Людей Хай.Знайдіть комфортне місце, де ніхто не занурить вас. Закрийте очі, якщо ви хочете, ви можете включити м'яку приємну музику, світло ароматичні свічки. Повністю розслабляйте, з вершини голови до пальців ніг, спробуйте не відволікатися від зайвих думок і повністю зануритися на себе і ваших почуттів. Після того, як ви повністю розслаблені, уявіть, що ви в темний театральний зал. Ось трохи сцени. Ви бачите кого-небудь на цьому етапі, який болить вас. Ця людина може бути живою або мертвою, і ваш ненавидний може бути присутнім або присутнім.

Коли ви бачите цю людину чітко, уявіть, що щось добре відбувається до них, що важливо для них. Уявіть, що він посміхається і щасливий. Увімкніть цей образ у вашому розумі протягом декількох хвилин, а потім дайте його зникнути. Потім, коли людина, яку ви хочете прощати, кладемо там. Уявіть, що це тільки хороші речі. Уявіть собі щасливі і посміхаються. У всьому світі є досить добре.

Ця вправа розчиняє темні хмари накопиченого відступу. Для деяких це вправа буде дуже важко. Кожного разу, коли ви це робите, ви можете намалювати уяву різних людей. Зробіть цю вправу один раз на місяць і переконайтеся, наскільки простіше буде для вас жити.

Шлях три. Медитація клинової кістки А. Свіяшом.

Виберіть людину, яку ви будете працювати з продуманою формою вашого негативного досвіду. Наприклад, нехай ваш батько.

Почати повторення фрази багаторазово:

Він з любов'ю і вдячністю, що Я пробачив мій батько і приймаю його, як Бог створив його. Я побачила мій батько за мої негативні думки, емоції та дії до нього. Мій батько прощав мене за мої думки, емоції та дії до нього. Ця формула працює найбільш ефективно стерти негативні емоції до життя людей, з якими ви періодично зустрічаєтеся і відчуваєте дискомфорт, але також може використовуватися для мертвих людей. При виникненні подій, будь-яких явищ і навіть з життям.

З любов'ю і вдячністю Я пробачив своє життя і приймаю його у всіх його проявах, як Бог створив його (або: і прийняти його як це). Я очолила мені життя за мої негативні думки, емоції та дії до неї. Моє життя прощає мене за мої думки, емоції та дії до неї. Ця методика повинна бути виконана для кожної людини, до якої ви відчували негативні емоції не менше 3-4 годин. І для тих, хто може не згадувати, можна зробити і 20-40 хвилин. Коли ви відчуваєте тепло в центрі грудей, в більшості випадків, це означатиме, що у вас немає негативних емоцій у вашому тілі. І намагатися пам'ятати всіх людей, які ви можете мати будь-який негативний досвід.

Шлях чотири. Техніка запліднення Маргарита Мураховська.Уявіть, що ви їдете по місту країни. Ось квітка лука навколо. Дорога розділяє величезне поле, зливається красивими дикими квітами. Ви почуєте комахи знезаду, луки співають у високе небо. Ви легко дихати і спокійно. Зробіть свій час на дорозі. На вас чекає людина. Тексти пісень, а це означає: І чим ближче він отримує вам, тим більше ви починаєте усвідомлювати його батько. Це ваш тато, тільки коли він був молодий. Ви ходите до нього, тримайте руки і скажете, "Привіт, Татусь". Будь ласка, пропустіть мене, щоб не бути, що ви хотіли б бути. Дякую за все, що сталося і не було. Татусь, Я люблю тебе так багато. Я бачу тебе за все. Я прошу вас, щоб не був там, коли я пропустив вас так багато. Я прошу тебе. Ви не знаєте нічого. Безкоштовно. Ви починаєте помітити батька, що перетворюється на маленьку дитину. Про 3 роки. Ви подивитеся на цю дитину, і ви хочете взяти його в руки, тримати його акуратно, і сказати, "Я люблю тебе". Я люблю тебе дуже багато. Невелика дитина перетворюється в крихітну, вона вписується в долоню. Ви розміщуєте його з ніжністю і любов'ю у вашій душі. Де буде комфортно і спокійно. Ви приймаєте глибоке дихання і видихає і переміщаємо. На вас чекає людина. Тексти пісень, а це означає: І чим ближче він отримує вам, тим більше ви починаєте розуміти, що це ваша мама, тільки коли ви молодий. Вона подарувала вам вік. Ви ходите до неї і візьміть її вручну і скажте, Привіт, мама. Будь ласка, пропустіть мене на все, що болить вас іноді. Я шкода не зустрічаю своїх очікувань. І бачу тебе за все. Для чого було і що не було. Я бачу, що коли мені потрібна допомога, ви не були. «Я прошу тебе з любов’ю. Ти зараз. Спасибі за все, через вас, я народився. Дякую за ніжність і турботу. Ви починаєте помітити, як ваша мама перетворюється в маленьку дівчину 3 років. Вона стоїть перед вами. «Я люблю тебе дуже». Ви найсвіжіші і дорогі. Він стає настільки крихітним, що він підходить на долоні. Тексти пісень, а це означає: Ви кладете його у ваше серце, у вашій душі. Де буде тепло і комфортно.

Ви приймаєте глибоке дихання і видихає і переміщаємо. На відстані можна побачити фігуру людини. Тексти пісень, а це означає: І чим ближче ви отримаєте, тим більше ви починаєте розуміти, що це ви. Ви подивитеся на себе і ви кажете, "Привіт. Будь ласка, пропустіть мене на все. Для того, щоб завжди оцінити вас. Я дуже люблю тебе. Ти найближчий і найстрашніший чоловік мені. Ви починаєте заперечувати, як особа, яка стоїть перед вами, стає трирічний. Я люблю тебе, я люблю тебе дуже багато." Ця чудова дитина стає дуже невеликою, вона підходить на долоні. Тексти пісень, а це означає: Ви кладете його у ваше серце, у Вашому внутрішньому світі.

Тепер ваша внутрішня дитина, ваш внутрішній батько, ваш внутрішній дорослий з вами. Ці частини допомагають ефективно жити і діяти. Прогулянка по місту. Ви легко дихати і вільно. Ви в миру. Ваше життя буде різним, тому що ви різні. Ви заповнюєте самолюбителем, а ваші частини гармонійні. Візьміть глибоке дихання і видих і відкрийте очі. Після того, як ви зробили контакт з собою, такий же візерунок можна використовувати для прощення інших.

Шлях 5. Техніка запліднення S. Gawain.Крок 1. Запорочення і визволення інших.

Пишіть на аркуші паперу імена всіх людей, які ви думаєте, що ви коли-небудь пошкодили вас, неправильно і неспішно. А ті, які ви навчилися раніше, і ті, що ви досвідчені. Далі до кожного імені особи, напишіть те, що вони зробили. І що ти відступаєш його. Потім закрийте очі, розслабляйте і зорочуйте або уявіть кожну людину на одну. У вас є невелика розмова з кожним з них і поясніть його або її, що ви відчували небезпеку або відступи проти нього або її в минулому, але зараз має намір зробити все у вашій владі, щоб пробачити їх за все. Подаруйте своїм благословенням і скажімо: «Я прошу тебе і отримаю тебе безкоштовно». Зайдіть свій шлях і будьте щасливими. й

Коли ви зробили цей процес, напишіть на свій шматок паперу, «Не пробачте і випускаєте всю тебе», і викиньте його, як символ, який ви були звільнені від цих переживань минулого.

Чудова перевага техніки, запропонованої С.Гаваїном, полягає в тому, що ви пробачите не тільки інші, але і себе. Це, ви позбавляєте від не тільки небезпеки, але і провини, пов'язані з ним.

Крок 2. Запліднення і визволення.

Пишіть імена всіх людей, які ви думаєте, що ви боляче або були недобрими. Написати те, що ви зробили до кожного з них. Тоді закрийте очі знову, розслабляйте і уявіть кожного з цих людей у свою чергу. Скажіть його або її, що ви зробили і попросіть їх, щоб пробачити вас за це і дати вам їх благословення. Тоді уявіть їх, щоб вижити.

Коли ви зробили, пишіть внизу або поперек з паперу: «Я прощаю себе і займіть все благ тут, зараз і назавжди!» Потім відірвати папір і відкинути його (або загорнути його знову).

Шлях шість. Три крокові вправи для написання листування E. бази та L. Девіс.

Ця методика дає людині можливість випробувати підтримку і затвердження незалежно від реакції правопорушника.

Перший лист.

Робота починається з того, як ви пишете перший лист до зловживача, докладно описуючи деталі зловживань, ваші почуття про зловживання (також дуже докладно), і як це все впливає на ваше життя. Цей лист може добре містити вимоги до певних форм покарання та/або апології, які ви заперечуєте відповідні для вашого зловживача.

Другий лист.

Після того, як ви пишете другий лист, ви думаєте, що відступник може бути написаний або буде написано вам, якщо Pego мав можливість. Ви можете описати те, що відступник сказав вам під час цього дуже пам'ятного стану образу. Що потрібно знати, що ви зазвичай боїтеся.

Третій і найважливіший лист.

Тепер ви повинні написати лист, в якому ви вказали відповідь, що вам потрібно. Це, звичайно, явна відповідь від особи, яка зумовила вас. Він може писати, якщо він хотів взяти відповідальність за образ і висловити своїх чуйців і потерти за те, що він зробив. В інших словах Третя літера є тим, що вам потрібно найбільше: літера, яку ви ніколи не отримали і ніколи не отримаєте. Таким чином, написання третього листа може бути важливим кроком у вашому випуску, оскільки це дозволяє виражати (і отримувати) ваші значно допустимі апології, почуття підтримки і шкода.

У всіх випадках, коли відправник з фізичного навантаження – з будь-якої причини (наприклад, смерть). У цьому випадку листи, здавалося, закінчують зовнішній і внутрішній конфлікт з тим, хто відмовив або не встигли взяти відповідальність за образ.

Шлях 7. Емоційно-правовий досвід Дж. Дощової.

Написання про порушення або видалення епізоду у вигляді короткого оповідання, написаного в нинішній десятці і в першій особі. Відновити всі події максимально точно (незалежно від того, звичайно, вони стають серйозною травмою для вас). Відновити всі діалоги і описати свої почуття.

Тепер перезаписати історію, як ви хотіли б стати. Налаштуйте відступника, познайомитеся з ним і перемогти його. Хоча б якось, але помста на катування. Або полюбляйте когось, що ви не зрадієте.

Що ви хочете. Створення нових діалогів. Опишіть інші почуття. І приїжджайте з власним закінченням і відмовою. Видання

Автор: Марина Кобірова

Джерело: vseedino.ru/mudrost-proshheniya-sem-prostykh-sposobov-perezhit-obidu