День танкера в Сертолово 08.09.2012

День танкера в танковому агрегаті в місті Сертолово, Ленінградська область.

Не можна бути Байаном, бо мої фотографії, мої враження, мій опис. Якщо я бачу, я не письменника. Але емоції перекручуються, тому що я бачив цю дію вперше в моєму житті, і я був дуже вражений, тому я хотів розповісти вам все. Я постую пізно через брак часу. Але привітаю танкерів з усім серцем. Наймодніші хлопці, з залізною енергією.

Є 54 фотографії. Будь ласка, не порушайте. Це моя перша тема з цим фото.

Так давайте старт.

Запрошення до танкового шоу, як наша колега поставила її, прийшла раптово. Під час обговорення знаменитої танкової гри серед жителів нашого офісу було чутно: "Чому ви граєте всі ці іграшки, приходьте до нас в Сертолово на День Танці, будуть реальні танці грати!" Насамперед, ніхто не прикріпив важливість цього, але вода заточує камінь, і реалізуючи можливість дивитися на реальні резервуари, і навіть в дії, плани для поїздки почали з'являтися. У домашніх умовах, озвучивши сина про таку можливість, він отримав повне захоплення вигляду, і вуає вчитися, обійми і взагалі все, незважаючи на те, що вимоги не голосували спочатку - я не встиг. Але мій син вже пообіцяв. Це те, як думалось подорож. Всі права, нехай йти.

День «X» субота 08.09.2012. Відправлення, заплановане на 10 хв. трохи затримали: поки ми дали дітям, поки вони знайшли мій друг, батько цих дітей, звідси затримка. Але хороший час був прийнятий з резервом. Походимо. Шлях по Санкт-Петербурзькому каблучці, один шлях від мого будинку, близько 100 км. Це на західному боці, тут заспокійливе: 125 км / год стояв і вперед. В результаті вони швидко подали, поїхавши всередині військової частини, ми були в дружній струмі, (і були багато, дуже багато людей, які хочуть виглядати), тому ми були взяті на стоянку, де ми закинули наші автомобілі, прогулялися на тренувальний майданчик з хвилюванням. Коли ми приїхали, це було розкрито до нас:

р.

На кінчику колеги, який запрошував нас. Які вони не пошкодили після

Так стартував акція. З імпульсу подіуму командир сказав нам:

А цистерни пішли:

Детальніше

р.

...більше...

Повернувшись до нас, ми вдячно за нашу колегу, яка порадувала нас подивитися звідси.
Час повернення:

Наповнивши нас, вони подарували сальвуарну сало, що приглушені слуги. Я не чекав волей, хоча я повинен мати. На даний момент я зустрілася з моїм фотоапаратом, а потім ударом боом. Я сказав, щоб тримати рот відкритим, але я заготів. Я нагадував про те, що мій «земець» Я пішов з цим правилом ідеально. Але це було через перший джемб, який я не взяв перший постріл. В той час як я захоплюю силу гармат, цистерни побігають по куту в ліси і приготували здивувати нас своїми можливостями.

Не треба чекати довго. Вийняти з сходів:

Поставте нас.

Перемикання на пісочному стрибку і стріляти постріл:

р.

Прострочений мирно стоячий на висоті манжети:

Сходження на цю висоту, перетворюючи глушки в протилежному напрямку, зробив другий спрямований постріл:

Як стояти млин мирно навпроти нас, викликаючи бурю всіх дітей навколо нас:

Продемонструвавши свою міцність, екіпаж головного резервуара показав нам свою спритність. На пристойній швидкості проходження змії:

Він виглядає ефектно.

Потім, вибираючи явну ціль, автомобіль почав спинитися як топ, зберігаючи ціль в очах. Слід розуміти напружено, тому що з усіма нерівностями, які припущені шасі, мордочка залишалася чітко спрямованою:

691283

Після закінчення гімнастики ми переїхали на підкорення перешкод. Крок один:

Крок другий:

Це дивно, наскільки легко це багатотонна машина може зробити.

Наступним числом було цвях. Алас, ми не змогли побачити його, ми отримали тільки прикраси зі сталевими м'язами, але це досить ефектно:

Натюрморт

Після руху нігтя, наші герої пішли танцювати, до музики Кармена, я дійсно не чув цю музику, звук заливається в іншому напрямку, але танкери, очевидно, не заважали. Вони були танці...

Виробництво:

53117718

Танцювальна пара:

Синхронність:

Натюрморт

Натюрморт

більше

Остаточний крок:

Відправлення з етапу:

Акт два. боротьба.

Ми не знали сценарій шоу, а коли кулемет розтріскував і періодично псує гармату, це диво з'являлося на сцені у вигляді IFV:

Джерело: