Продовжити навчання
e-commerce гігант, магазин Amazonй Почати історію тут. Ми продовжуємо публікувати.
6 Продавець-постановка продажу У 2013 році американці витратили $55 млрд на корм для домашніх тварин. Природно, завдяки своїй історії покупок Amazon визнає мене як людину, яка володіє домашньою твариною і очікує мене, щоб витрачати гроші на мій собака.
Я люблю цей лист, оскільки він повністю щирий. В основному це говорить мені, "Ви знаєте, що вам потрібно для собаки, і ви можете зберегти на ньому, серед інших речей."
Ми не можемо бути в режимі виживання. Потрібно бути в режимі росту. - Джефф Безос
Про те, що робити далі. За цією кнопкою розтягує море домашніх тварин. Все з продуктів харчування та контейнерів для лей і іграшок. Це випадок, коли одержувач не потребує багато часу, щоб читати лист. Весь пункт знаходиться в кнопці, повідомлення потрібно лише для фокусування на ньому.
7 Лист з нагоди продажу (Чорна п'ятниця) Більшість електронних листів, які ми переглядали, були як бізнес, так і дуже особистими (наприклад, про те, як надати літерам характер особистого лікування). Це повідомлення відрізняється тим, що:
1) Практично всі залучені до електронної комерції надсилають листа з продажу.
2) Amazon, швидше за все, відправить той самий електронний лист до кожного клієнта.
Цікаво, що цей шаблон містить мінімум інформації. Вони не використовують повні вироки. Все, що потрібно знати:
• Продається!
• У нас є спеціальні акції!
• Дивись тут!
Зроблено!
Єдина відволікаюча інформація про преміальну підписку Amazon, яка містить інформацію. Якщо у святкові дні ви маєте намір придбати онлайн, вам необхідно замовити подарунки вчасно. Плата за підписку забезпечує, що це буде, тому це досить логічно встановити виклик для дій тут, щоб клієнти дізналися якомога більше про це.
Зберігайте чітке розуміння явних в усі часи, Джефф Безос
Я натискав на цей лист. Після цього я почав бачити всі види реклами на новини Facebook. Чорна п'ятниця є важливою подією, яка споживачі витратили $59 млрд на минулого року. Amazon переходить у все!
8 Лист зворотного зв'язку1703039, Україна
Що ви шукаєте, коли ви думаєте про покупку продукту на Amazon? Звичайно, це відгуки.
Соціальний доказ не є новим поняттям, але Amazon є першою компанією, яка є пріоритетом і оцінює її. Кожен раз, хто робить покупку, сайт просить клієнта залишити відгук. Останній, в свою чергу, допомагає іншим покупцям зробити покупки мудро. Все це покращує обслуговування клієнтів.
Зауважте, що Amazon є дуже специфічним для того, що він потребує. «Що вам було те, що розмір? й
Простий клік на бажаному огляді автоматично додає інформацію на сторінку продукту:
Користувач перенаправлений на сторінку, де він може залишити свій відгук або посідати на п'ятизірковому масштабі. Amazon, завдяки допомоги людям один одному, вдалося оцінити цей процес і скористатися посередництвом (до речі, ми вже переклали статтю про те, як відгуки впливають на перетворення).
Хороший додаток для всіх це веселі відгуки, які деякі люди залишають позаду. Amazon насправді відстежує їх і розміщує найдовші.
кв.м.
Це лебідка.
9 Лист з історією перегляду Звісно, на всю цю інформацію випадає вниз. Наприклад, коли ви спокусили одягати собаку на Хеллоуїн, ви будете нагадувати про це в листі.
Я ніколи не думав, що хтось запитав мене, "Як ви шукаєте щось конкретне в нашому відділі костюмів тварин?"
Чи знаєте ви, що ви можете вдягати собаку в гарбузі, арахі або вбивця кит? Ця електронна пошта є приголомшливим розважальним рішенням, але серед інших речей, вона заснована на зібраних даних (про те, як не просто збирати дані, але для побудови довгострокового зв'язку з клієнтом тут). Я був дійсно пікантний костюм для мого собаки на Хеллоуїн. Як свідчить про те, що я, ймовірно, зацікавив речі, які були представлені тут, вони взяли кількість моїх пошуків на тему. Акція прийшла в потрібний час - висловила певну зацікавленість в продукті, але не встигли зробити покупку.
Якщо ви не бажаєте бути критичими, бо Бог не зроби нічого нового. Джефф Безос
Зверніть увагу, що Amazon не використовує шаблони, такі як «Купити зараз» та «Додати в кошик». Кнопки на сайті не виходячи з тиску на покупець. Ідея полягає в тому, щоб допомогти людям прийняти наступний крок, а не зробити справу в той же час з електронною поштою.
Звичайно, Amazon надсилає більше електронних листів, ніж 9, які ми подивилися тут. На жаль, цей огляд дасть вам уявлення про те, як працює компанія. Використовуючи інформацію, яку ви вже маєте, ви можете значно збільшити обсяг продажів, залучення, перегляд сторінок або будь-який інший метричний.
Успіх і висока конвертація!
Джерело: habrahabr.ru/company/witget/blog/236645/