773
Amazon прибрав книгу через велику кількість гіфенів
По-справжньому дивна історія стала письменником Граемом Ренольдсом. Його електронна книга була вилучена з Amazon для...потрібне використання фенів!
Все починалося з замовником скарги на те, що «знайомка слів у книзі занадто часто загибла. й
Повернемося до того, що є люди, які написати скарги про це. Але Рейнольдс сплачував майже 2000 доларів для професійного редагування книги.
Ми говоримо про новинку про бульвах «Високий Моор 2: Insanity». Однак точка не в сюжеті, скільки книг виходить. У нижньому рядку є те, що Amazon серйозно здійснила скаргу покупця і провела «лінгвістське обстеження» за допомогою шпон-реєстратора.
Більше 100 слів у романі 90 000-слова містять фени.
12 грудня 2014 р. Рейнолдс отримав лист з Amazon за результатами дослідження та повідомлення про те, що така статистика «значно впливає на читабельність» та, в результаті, «ми знімаємо книгу через сукупний вплив на наших клієнтів. й
Слід зазначити, що книга за 18 місяців з моменту її виходу була більш ніж 100 позитивних відгуків. Але це не впливає на рішення Amazon.
Автор спробував об'єкт. Він написав, що «Використання фена для зв'язування двох слів» повністю відповідає нормам англійської мови.» Але непередбачувана граматика Amazon: «Якість вашої книги негативно впливає на задоволення від читання, ми збираємо нове з продажу, доки ці питання звертаються.» Коли ви скоригуєте гіфени, будь ласка, передрукуйте книгу і зробіть його доступними для продажу.
Graham Reynolds, в блозі, кредити Amazon для догляду за якістю контенту в інтернет-магазині, але рекомендуємо звернути увагу на тисячі 10-сторінкових електронних книг, які автоматично генеруються з вільного вмісту (наприклад, Вікіпедія) і покласти на продаж.
На щастя, історія оновлюється і Amazon повернула книгу в оригінальну форму.
До речі, серед відгуків на першому місці тепер прийшов огляд певного князя Леффлера: «Я любила книгу, але сподіваюся, це версія без фенів». Я прочитав гіфени кілька тижнів тому і провів тиждень в інтенсивному догляді. Моя печінка і нирки відмовлялися, і лікарі радять мене взяти якомога більше слів без гіфенів, якщо я хотів жити.
Джерело: geektimes.ru/post/243407/
Геном 100 000 людей по боротьбі з онкологічними захворюваннями
ESA вправи на відповідь на метаeorite