Його дружина помер 2 роки тому. Що він пішов за описом.

Brenda Schmidt є звичайною жінкою: коли вона була діагностована раком, вона не потрапила в глибоку депресію. Ні, вона була жахливо відомо, що з цього моменту почала запис її днів. Перш за все, вона бажала чоловіка Давида бути життєрадісним, незважаючи на всі страждання. Що вони зробили, щоб зберегти її в самому серці, навіть після того, як вона загинула, змушує мене трембл всередині.

У цій картині Brenda Schmidt є дружиною Девіда. По-перше, до її смерті, вона написав листа до свого чоловіка про її останнє бажання. Для того, щоб надати листа до радіостанції, коли Давид знову закохався. Усе відбулося точно так, як вона бажала.

р.

Повний текст його листа читає:

Привіт, шановний Star102.5 радіо команда!

Моя назва - Бренда Шмідт. Я вже втратив свою битву проти раку яєчників. Я пишу цей лист, щоб мій найкращий друг може дати вам, коли прийде час. Я повинен писати його на моєму комп'ютері, оскільки я просто занадто слабкий, щоб писати цей лист вручну. Дуже важливо для мене, що мій коханий чоловік отримує цей лист, коли він відповідає новим життєвим партнерам. Ось чому це так важливо для мене!

З роками я завжди люблю різдвяні трансляції. Ви завжди берете таку велику турботу про людей і це, ймовірно, що робить Різдво ще більш особливим. Подумав про останні дні мого життя, розповів Давидові мої посмертні побажання. Я впевнений, що він буде поважати мій останній і виконав його. Як він завжди зробив, мій чудовий Давид. Я знаю, що це дуже важко для нього. І все ж він зробив правильне рішення і знайшов турботу, сердечко і любляча жінка, з якою він міг підняти наших хлопчиків. Вона повинна бути дуже хорошою жінкою. Я даю все, щоб дізнатися її у людини. Але ця можливість не була надана мені. І пішов мій друг, коли прийшов час. Видання цього листа є одним з них.

Ми маємо чотири хлопчики, Carter, Josh, Justin і мій трохи Макс. Max - 2 роки і найменша з них. Дуже після першого дня народження я діагностував раком. Втрата матері – няня для кожної дитини. Але для мого маленького Макса, реалізація цього, ймовірно, не прийде, але це буде болючим. Це так болісно, що не в змозі дивитися їх повільно трансформуватися в юних чоловіків. Я запитав Девіда, щоб розповісти Макс трохи про мене, так що він не забуде мене так швидко. Він повинен бути щасливим, розумним, красивим хлопчиком. Я пропустиме їх так багато!

Я пишу цей лист, тому що я хочу. Побажання для Давида, для його нової дружини і її сім'ї, якщо вона також має дітей. Я хочу, щоб вони знали, що я люблю їх більше, ніж що-небудь і що я хотів би їх життя любові і гармонії. Тексти пісень, а це означає: І я сподіваюся, що ви можете зробити це трохи для мене - змінити своє життя назавжди і розповісти їм, що я завжди буде з ними.

По-перше, я хочу, щоб Нова дружина Давида провести день в спа-центрі або краще, але вихідні з догляду за волоссям, макіяж, масаж, покупка і все. Жінки люблять ці комфортні дні, і вони люблять бальзам для нашої душі. Щоб бути хорошою матір'ю для всіх дітей і дати багато уваги маленькому Максу, потрібно витратити багато енергії. Зробіть їх щасливими і дайте їм знати, що вони знаходяться в моєму серці. Дякую. Я люблю тебе, хто ти. Я слухаю тебе. Для всієї сім'ї, знову хочу зробити незабутню подорож до чарівного місця, де переплітаються всі фантастичні моменти і спогади. На даний момент вони не забудуть. І, нарешті, у мене є ще одне бажання лікарів і медсестерів у лікарні «Молочний» для онкологічних хворих на чолі з доктором Карлсоном, доктором Тернером, Deb Schnur і Marie Rudolph. Для них я зроблю вільний вечір зі коктейлями, харчуванням та розвагами як «завдяки» для всього, що вони роблять щодня для онкологічних пацієнтів у своєму центрі.

Може небо дати вам силу. Дякую за все. Зробіть ці побажання, відомі,

Ваш Бренда.

З кожним роком місцева радіостанція виконує найкрасивіші різдвяні побажання. Коли вони отримали лист Бренда, всі переїхали до сліз і хотіли допомогти їй.

Першим побажанням Бренда є день у спа-центрі для нової любові Давида. Бренда писав: " Вона заслуговує її просто тому, що вона зараз мати моїх хлопчиків. Для цього потрібно багато сил!

, , Україна

Також вона захочила незабутню подорож для всієї родини, щоб вони могли весело провести час.

770 грн.

І в кінці Бренда бажав безкоштовного вечора, сповненого радості і задоволення для персоналу лікарні, де вона була оброблена. Вона дійсно думала її через.

Шановні друзі! Незабутній!

Написати цей лист. Знаючи, що вона помирає і її родина буде жити. Бренда була чистою в дусі, воювала до кінця, і завжди думав про її сім'ю.

Поділіться цим неймовірним оповіданням – істинним уроком міцності, величності та любові.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8